Şimdi Ara

Türk Telekom Modem İadesini Yapmalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki evde fiber vardı ama fiber eve kadar gelmiyor. cat kablo ile modeme (herhalde router) geliyordu. yeni yere nakil yapınca fiber eve kadar geldi. küçük bir kutu bir de eski modemin sanırım aynısı bir modem takıldı. eski modem bende kal ne yapmam gerekir. madem aynısıysa neden yeni taktılar. geri vermem gerekiyorsa nakli yapan kişi neden geri almadı

• Yaptığınız sözleşmeyi biz bilemeyiz. Kesin bilgi için müşteri hizmetlerine danışmanızı öneririm.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine güvenmiyorum. Eski modem ne olqcka diye sordum onu yeni eve götürün kullanılır dediler. Bildikleri bir şey olduğunu zannetmiyorum.

• freeleaks kullanıcısına yanıt
    Nakil yapıldığında cihaz değişir eski cihazı alırlar diye biliyorum. İşlemi gerçekleştiren saha elemanının numarası var mı? Eğer yoksa risk almayın bulunduğunuz ilçenin telekom müdürlüğüne gidim teslim edin başınız ağrımasın. Takılan çıkarılan cihazlarım görsellerini paylaşırsanız iyi olur yanlış yönlendirme de yapmayalım.
  • Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

şu anda fotoğraflarını atamayacağım. eve gidince atabilirim. şöyle diyeyim ilk seferki fiber internet apartmana kadar geliyordu. bu seferki eve kadar geliyor. zaten bu hafta içinde müdürlüğe gidip bırakacağım tutanakla modemi.

• freeleaks kullanıcısına yanıt
    FTTB/ETH ve FTTH altyapılarda kira bedeliyle router cihazı teslim ediyorlar aboneye. Nakil işlemi sırasında unuttular kesin teslim almayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.