Şimdi Ara

Türk telekom mu ? Vodafone mu ? ( Turkcell'i eledim pahalı diye ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
51.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin yorumunu okudum, hepınıze çok tesekkur ederım. Sanırım en ıyısı 1 ay vodafone ve 1 ay TT yi deneyıp oyle karar vermek olacak. Sanırım artık hat taşıma dıye bır sey var, ugrastırmıyorlar yenı hatla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Herkesin yorumunu okudum, hepınıze çok tesekkur ederım. Sanırım en ıyısı 1 ay vodafone ve 1 ay TT yi deneyıp oyle karar vermek olacak. Sanırım artık hat taşıma dıye bır sey var, ugrastırmıyorlar yenı hatla.
    denediniz mi hocam bende turkcell i bırakıyorum
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Ben türkcell kullanıyorum, ayda 35 tl 3 gb internet ve konusma var. Bir de salla kazanla filan internet kazanıyorum.

12 aylık kampanya yaptım. Diğerleri iyi çekmıyor o yüzden uğraşmak istemedım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Merhaba hocam. Ben türkcell kullanıyorum, ayda 35 tl 3 gb internet ve konusma var. Bir de salla kazanla filan internet kazanıyorum.

12 aylık kampanya yaptım. Diğerleri iyi çekmıyor o yüzden uğraşmak istemedım.
    ben iki senedir turkcell 4*4 lük kullanıyordum hem süperonline ev hem 4 gb cep 1000 dk 1000 sms 89 tl

Sınırız internete 129 , 5 gb cep ise 59 tl fiyat verdi turkcell başka hatlara bakmaya başladım hem ev hem cep
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Kampanya sürem bitince ben de başka operatörlete bakacagım.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Bende hattı türkcelden turktelekom taşıdım çok memnunum üçte bir fiyatına internet kullanıyorum turkcell adı çıkmış iyi çekiyor diye

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Sanırım bolgeden bolgeye degısıyor. Aynı evde annem turk telekom kullanıyor, genelde 10-20mbit cekıyor ınternet, Türkcell hattım ise 40-50mbit cekıyor.
  • Haririnin soktuğu semsiyeden dolayı turktelekom hepsinden uygun

• Bulunduğun lokasyona bağlı ama Türk Telekom bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 26 Mart 2019; 19:54:16 >
  • Turkcell abonesiyim 10 küsür yıldır. 1gb net 400dk pakete ayda 40₺ alıyorlardı. Yeter artık dedim ve ay da 29₺ ye hattımı telekom a geçirdim 1000dk her yöne 1000sms 3gb net ile. Bakalım memnun kalacak mıyım? Turkcell en iyi çeken, en hızlı olan ve pazar lideri konumunda olabilir ama rakipleri daha ucuz fıyata daha yüksek paketler satıyorsa orada durup bir düşünün.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Turk Telekom'da yeni gelene 3GB 1000 dk 29 TL değil,19 TL.
    Turkcellde yeni gelene 5 GB 35 TL.
    Son yazdığınız keriz ibaresi ve geçirir kanka yazısı forum kurallarına aykırı,şikayet eden olursa silinir ve uyarı puanı alırsınız yada direk ceza alırsınız. Limite ulaştığınızda ceza alırsınız. Silin bence.

• 29₺ hocam bugün geçtim. 19₺ nerde yazıyor?

• Yazınızdaki kural dışı yazımları düzeltmediginiz için ve aynı cümleleri içeren kural dışı mükerrer konu açtığınız için size yardımcı olamıyacağım. Sizin gibi forum kalitesini bozanlara zaman harcamıyorum. Hiç bir operatöre kazıkcı gibi ifadelerde bulunulamaz. Üstelik son cümlelerde yazdıkların kafandan uydurdugun bir senaryo. Bunu okuyan anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 3 Nisan 2019; 22:27:0 >
  • bireysel.turktelekom.com.tr
    Coşturan 3GB Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/costuran-3gb-paketi-yeni.aspx

şampiyon tarifede olman lazım paketi almak için

• Sen forumun yönetici misin de bana akıl veriyorsun ya da uyarıyorsun? Boş yapma yürü git işine hasta mısın nesin. Cezası neyse çekeriz ben gerçekleri yazıyorum. Milletin burada ne yazıp edeceği seni bağlamaz insanlara akıl vermeyi bırak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 3 Nisan 2019; 21:7:19 >
  • Fiyat olarak Vodafonun Turkcellden bi farkı kalmadı bence iyi bi pazarlıkla çok iyi Türk Telekom tarifesi bulursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 17 yıllık turkcell kullanıcısıyım ama şu an 1000 dakika ve 1 gb içim 40 tl. ödüyorum, geçen gün mesaj geldi hattınız 50 tl. olacak internet 3 gb. iyi dedik ama diğer operatörlere bakıyorum bunun yarı fiyatına aynı paketi veriyorlar.
    Çıkarsam 40 tl. ceza gelecek önemli değil de vodafone mu telekom mu ona karar veremedim bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozali

Ben de 17 yıllık turkcell kullanıcısıyım ama şu an 1000 dakika ve 1 gb içim 40 tl. ödüyorum, geçen gün mesaj geldi hattınız 50 tl. olacak internet 3 gb. iyi dedik ama diğer operatörlere bakıyorum bunun yarı fiyatına aynı paketi veriyorlar.
    Çıkarsam 40 tl. ceza gelecek önemli değil de vodafone mu telekom mu ona karar veremedim bir türlü.
    Kullanım yapacağınız lokasyonlarda hangisi daha iyi bilemeyiz. Forumdaki genel yorumlara bakacak olursak, Turkcell'in alternatifi kesinlikle Türk Telekom diyebilirim.

• Aynen çekim gucu bolgeden bolgeye degısıyor ama turk telekom, vodafone dan daha ıyı dıyorlar. Benım sözleşmem bıtınce turk telekoma gecıcem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Kullanım yapacağınız lokasyonlarda hangisi daha iyi bilemeyiz. Forumdaki genel yorumlara bakacak olursak, Turkcell'in alternatifi kesinlikle Türk Telekom diyebilirim.

Alıntıları Göster
    Doğrudur tabi bölgeden bölgeye fark ediyordur, gerçi benim en çok bulunduğum bölgeler belli ama buralarda hangisi iyidir onu bilmenin yolu da ancak kullananlara sormak herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.