Şimdi Ara

Türk telekom nakil işlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ben kampanyalı türk telekom fiber internet kullanıyorum ancak evimi taşımam gerektiğinden yeni evimde vdsl bağlantı veriyorlar. Arkadaşlar sorum şu 2 yıllık taahhüdümün 1 yılı Mayısda doluyor iptal edeyim dediğimde cayma ücreti ödemelisiniz diyor. Fiber yerine vdsl hizmeti vereceğinizden aylık 189 tl düşmeli diyorum hayır olmaz diyor.Ayrıca fiber modemi verip kendi satın alacağım bir modem kullanmam gerektiğini söylüyorlar. Bana kampanya dahilince sağladıkları avantajların hepsi kayboluyor. Ne yapmam gerekiyor sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Nakil İşlemleri Hakkında Bilgiler

İnternet hizmetinizi yeni bir adrese taşımak istiyorsanız Türk Telekom nakil işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekir. Bu işlemler kapsamında hem internet hem de telefon hizmetlerinizin taşınması mümkündür.

Türk Telekom Nakil Ücretleri

Türk Telekom nakil ücretleri, taşınacak hizmetlere ve mesafeye göre değişiklik gösterir. Güncel nakil ücretleri için Türk Telekom müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Türk Telekom İnternet Nakil İşlemleri

Türk Telekom internet nakil işlemlerini gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayın veya bayiye gidin.
    2. Taşımak istediğiniz hizmetleri belirtin.
    3. Yeni adresinizi bildirin.
    4. Nakil işlemi için gerekli evrakları ibraz edin.

Türk Telekom İnternet Taşıma Ücreti

Türk Telekom internet taşıma ücreti, nakil ücretlerine dahildir. Ancak, taşıma işlemi sırasında ek tesisat veya kablolama gerekiyorsa bunun için ek bir ücret ödemeniz gerekebilir.

Türk Telekom nakil işlemleri genellikle 2-3 iş günü içerisinde tamamlanır. Ancak, yoğunluğa bağlı olarak bu süre uzayabilir. Nakil işlemi tamamlandıktan sonra yeni adresinizde internet ve telefon hizmetlerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abonelik sözleşmesinde FTTH diye bir ibare yok ise, ADSL/VDSL/FTTH yazıyorsa iptal bedeli çıkar evet. Ayrıca FTTH de verdiği hızı VDSL de verebiliyorsa hizmet kaldığı yerden devam edebiliyor.

Modem satın almanıza gerek yok, Telekom dan taksitle de alabiliyorsunuz. Faturada bir düşüm olmaz, zaten sitesinde de belirttiği gibi ücreti aynı oluyor VDSL/FİBER diye gösteriyor tarife detaylarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 16 Mayıs 2023; 16:41:9 >
  • superonline forumundan buraya yönlendirdiğiniz için yazıyorum

dijitaldeki sözleşmeleri indirince eski taahhütümde (2019) fiber adsl yalındsl vdsl diğer kutucuklarından hiçbiri işaretlenmemiş

durum ne olur?

• Joe_Feyzullah J kullanıcısına yanıt

Sistemden hangisi üzerinden hizmet aldığınıza bakarlar diye düşünüyorum ama net bilgi için çağrı merkezine kayıt yapsanız daha net bilgi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Mayıs 2023; 18:12:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.