Şimdi Ara

Türk Telekom Altyapı Hasar İhbar Hattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
3
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom altyapısında meydana gelen hasarları bildirmek için Türk Telekom Altyapı Hasar İhbar Hattı mevcut. 0800 314 00 03 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom'un altyapısındaki arızaları veya hasarları bildirmek için Türk Telekom Altyapı İhbar Hattı mevcuttur. Bu hat, altyapı ile ilgili sorunları hızlı bir şekilde çözmeye yardımcı olur ve iletişim hizmetlerinin kesintisiz devamlığını sağlar.

Altyapı arızası veya hasarıyla karşılaştığında, Türk Telekom Arıza İhbar Hattı olan 444 1 444 numaralı telefonu arayabilirsin. Çağrı merkezi temsilcileri, sorunun niteliğini belirlemek ve gerekli adımları başlatmak için seninle birlikte çalışacaktır.

İhbarını yaparken, hasarın veya arızanın türünü, konumunu ve etkilenen hizmetleri net bir şekilde belirtmen önemlidir. Bu bilgiler, teknisyenlerin sorunu hızlı bir şekilde teşhis etmelerine ve çözmelerine yardımcı olacaktır.

Türk Telekom, altyapısının güvenilirliğini sağlamaya kararlıdır. Altyapı İhbar Hattı, altyapı sorunlarını verimli bir şekilde bildirmene ve hızlı bir şekilde çözülmesini sağlamana olanak tanıyan önemli bir iletişim kanalıdır.

Altyapı hasarlarını veya arızalarını bildirmeyi geciktirme. Çağrı merkezi temsilcilerimiz, hizmetlerinin kesintisiz devam etmesini sağlamak için 7/24 hizmetinizdedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arıza kaydı bırakmaktan farkı nedir hocam
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz olaylarla ilgileniyorlar (aşağıda linkini paylaştığım haber 5 ay öncesine ait) :

https://www.iha.com.tr/haber-internet-hizmeti-alamayan-muhtar-once-kablolari-kesti-sonra-direkleri-parcaladi-851174/
  • LittleEinstein L kullanıcısına yanıt
    Olayın devamı ne oldu acaba merak ettim.
    Ben de bilmiyorum, haber sitelerine baktığımda bunun gibi olayların haberi yapılıyor.
  • LittleEinstein L kullanıcısına yanıt
    Haber yapılıyor da devamı yok. Ne oldu, nasıl sonuçlandı vb.
    Bilmiyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 16 Kasım 2020; 13:53:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Talebinizi oluşturduk sizi bilgilendireceğiz derler. Bi haftaya arayıp mümkün değil bölgenizde şuan diyen bir konuşma geçer. Bi adım ileri götürmez

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleEinstein

Bu tarz olaylarla ilgileniyorlar (aşağıda linkini paylaştığım haber 5 ay öncesine ait) :

https://www.iha.com.tr/haber-internet-hizmeti-alamayan-muhtar-once-kablolari-kesti-sonra-direkleri-parcaladi-851174/

Akyazıda akp seçimi kazanıyor herzaman o mahallenin seçimi de akp den yana olmuş!!! Bu sonuçlar CEHALETİN-CAHİLLİĞİN SONUÇLARIDIR!!! YIL OLMUŞ 2020 İnternet hizmeti alamıyorsun diye telefon direklerini kır - kabloları kes HAYIRDIR SEN?

2002 YILINDAN beridir iktidarda olsun, yerel yönetimler de olsun AKP ye oy veriyorsunuz İNTERNET ALAMIYORUZ diyosun!!! E ozaman hala niye oy veriyorsun?

Seçtiğiniz insanlar SİZE HİZMET ETMEKLE - SİZLERE Daha iyi yaşam şartları sunmakla görevledir!!!

Size hizmet sunmayan - sizleri el pençe hazır kıta durduran insanları seçerseniz SONUÇLARINA KATLANACAKSINIZ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.