Şimdi Ara

Türk Telekom Online Başvurumun Evrakları 5 Nisan'dan beri tarafıma ulaşmadı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de sizin durumunuza benzer bir durum yaşıyorum. En son TT CEO ya twit attım anında dönüş oldu. Ayın 30'una kurulum randevusu verdiler. Bakalım gelecekler mi? Sizde durumu anlatan bir twit'le şansınızı deneyin derim.
  • cripo C kullanıcısına yanıt
    Hocam twitter hesabının linkini alabilirmiyim birde öyle deneyelim bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tasko92 kullanıcısına yanıt
    Benim de internet bağladı ortada sözleşme yok ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    :) boşver sözleşmeyi kullan geç senin için daha iyi.

Benim eve de millenicom kurulum yapmıştı iptal ettiğim başvurumun 14 gün sonra ekipler gelip kurulumunu yaptı, başvuru iptal ama kurulum yapıldı evde beleş modem var.

Sizin iyiymiş bende 3 ay beleş superonline kullandım

bu arkadaş

benim internet bugün bağlandı.
  • cripo C kullanıcısına yanıt
    Ben halen evrak beklemedeyim, hiç-bir çözüme de ulaşamadım.

Dostum, geçen yazmıştım.
    Şu an konunu tekrar okudum. Harfi harfine yaşıyorum istisnasız 1 harfinde değişiklik yok.
    Allah kahretsin gerçekten dicek lafım yok.
    Ttnetin bu arada hiçbir birimine ulaşamıyorum sadece yeni abonelik kısmında müşteri hizmetleri düşüyor başka ulaşamıyorum abonelik aktif olmadığı için siz nasıl ulaşıyorsunuz? Yoksa benim gibi satış biriminden mi?

Geçen diyaloglar;

Kargo nerde? 5 iş günü teslim.
    Kimle çalışıyorsunuz? Mng kargo
    MNG Kargo aranır: Adınıza kargo yok.
    Tekrar ttnet aranır: Mng kargo dediniz kargom yok he biz mng kargonun Telekuryesi ile çalışıyoruz. Tamam nerede? 5 iş günü onu biliyorum takip edemiyorum.
    Telekurye numarası verilir, takip numaram verilir, telefon kapatılır.
    Telekurye numaraları aranır cep telefonu girilir şifre ister şifre yok 1 tuşlanır hala yok hala yok.
    Sonra 123456 tuşladım yalandan. Numaraya kayıtlı kargo yok dedi.
    Ve ben ne yaşadım söyliyim, ttneti aradım söyledim telefona çat sms geldi resim ekte;

Türk Telekom Online Başvurumun Evrakları 5 Nisan'dan beri tarafıma ulaşmadı!

E devlete girdim adıma onaysız başvuru açmışlar. İptal edilsin diye yine aradım iptal edemiyorum şu an sistem arızası var göremiyorum dedi çıldırdım. Dedim size nasıl kolayca ulaşırım?
    Bana gerizekalı muamelesi yapıyo diyoki
    444 1 444 arayıp 2 ye bas hadiya dedim saatlerdir
    Konuşuyorum satış harici irtibat kurulmuyor diyorum susuyor.
    En son dedim verecek cevabın yok benim kapatmamı bekliyorsunuz lanet olshn dedim kapattım.
    Şimdi bu da sinirlenip adıma başka bi kayıt açmışmı diye e-devleti kontrol ediyorum.
    Şu an 3 tane aboneliğim var ama internet yok şaka gibi çıldırıcam 😄

Bir gelişme olursa haber verirmisin.
    Veya 0543 601 02 63 ten ulaşır mısın bana? Özel mesaj atamıyorum gsm onay mesajım gelmiyor burdaki yetkililerede ulaşamıyorum :)

• Hocam sıkıntınız aynı şekilde devam ediyor mu?
  • 01.05.2020 Güncellemesi eklendi, gelişmeleri konu üzerinden editleyerek eklemeye devam edecem, teşekkürler.
  • - 01.05.2020 Müjde! BTK ya yağtığım şikayet doğrultusunda az önce arandım, ve başvurum iptal edildi, ben kurtuldum gerisi sizin başınıza.
    Btk sebepli olduğunu söylediler mi? Bi bahaneleri var mıydı ne söylediler?

Birde E-Devletten ttnet yazıp arattığınızda abonelik gözüküyo mu?

• FNDR kullanıcısına yanıt
    btk dan yaptığınız şikayete istinaden dediler, yani bunlarla muhattap olmamak gerekmiş, bundan sonra en ufak sorunumda direk btk ya yazacam bunları aramam bile, onlar zaten köpek gibi sizi arıyor.

1 aydır uğraştırıyorlar beni, hani online başvuru kargo aşamasındayken iptal edilemezdi? nasıl ettiniz o zaman?

e devletten girdim 2 tane aktif abonelik var borç alıcak 0 diyor, bunlar ne?
    Şu an bendede 3 tane gözüküyor. Onların sistemde iptal edildi deniyor ama edevlette sanırım iptaller biraz geç düşüyor.

Aynen BTK araya girince nasılda oluyo ama.
    Bide nasıl kargo sürecinde iptal edilemezdi. Öyle bi ediyolarki.
    Bu sabah yine aradım aciliyetini bildirdiler falan filan aynı hikaye şimdi bidaha arıyıp btk dan şikayet ettim dicem. Bakalım bu seferki mh ne dicek.

• FNDR kullanıcısına yanıt
    girip BTK ya direk şikayetini yaz detaylı yaz resim kanıtların var ise ekle, btk dan şikayet edip etmediğin onlarda gözüküyo yani şikayet etmemişsen ettim desen bile orda gözükmez onlarde he he çekerler.
  • Arkadaşlar, bilmiyorum bu konudan muzdarip olup twitter dan Yusuf Kıraç 'a yazan oldumu? Eğer olmadıysa durumu anlatan bir şekilde yazın kendisine elinden geleni yapar. Bizim binaya fiber sinyal ve adres tanımlaması işini kısa sürede halletti sağolsun.

Şimdi hallettim BTK şikayet oluşturdum. Bakalım bekliyorum bende. En kısa sürede sonuçlanıcak eminim.

Ama kim okuyosa bu konuyu, bu tür abonelik işlerini kesinlikle çağrı merkezinden yapmasın. Direkt genel müdürlükten veya ttnet ofislerden halletsin. Canlı canlı anında imzasını atsın sözleşmeye.

Aslında çok basit bir sistem. Adı sanı bilinir muhattap bulunacak bir firma ile çalışsalar ne kendi başları ağrır ne de insanların. Bu kadar basitlik olmaz. Abi yurtiçi kargoya ver arasa ver 3 günde hallolur bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FNDR -- 1 Mayıs 2020; 15:52:47 >
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Xaviii ben sana yardımcı olurken işler döndü 😄
    Dm den mi ulaştın yoksa paylaştığı bi gönderiye yorum mu attın.
    Çünkü ttnet destek dönmüyo

• quote:

Orijinalden alıntı: FNDR

Xaviii ben sana yardımcı olurken işler döndü 😄
    Dm den mi ulaştın yoksa paylaştığı bi gönderiye yorum mu attın.
    Çünkü ttnet destek dönmüyo
    Galba öyle oldu dostum :) dm den yaz profili açık diye hatırlıyorum.

• online başvuruda sıkıntı var sanırım. geçen hafta Turknet'den geçiş için başvurdum (TT müdürlük binasında) 24 saatte geçişim tamamlandı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.