Şimdi Ara

Türk Telekom Online Başvurumun Evrakları 5 Nisan'dan beri tarafıma ulaşmadı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tasko btk sitesinde yaptığın başvurunun ttnet tarafından arandıktan sonra durumu kontrol ettin mi güncelleme yapmışlar mı?
    Yoksa işletme cevabı bekleniyor mu yazıyor?

Sana zahmet bi bakabilir misin?

Benimde sözleşmemin olduğu kargo bu sabah MNG şubesine gelmiş bugün sms attılar ama hemen aradım kargo şubesini boşuna çıkartmayın dağıtıma arkadaşa zahmet olmasın iptal edicem dedim.

Kız telefonda he bunu zaten çıkartmayacaktık iptal olmuş bu dedi. Ttnetten onay bekliyoruz geri gönderim için dedi.

Pazartesi salıya kaldı sanırım benim işimde.

Ayrıca sen ne yaptın? Bayiden başvurdun mu? Veya müdürlükten?

Türk Telekom Online Başvurumun Evrakları 5 Nisan'dan beri tarafıma ulaşmadı!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• FNDR kullanıcısına yanıt
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/sa70vz

hocam güncelleme yapılmıştı hemen resimdeki şekilde. (çözümlendi) şeklinde.

yarın çıkacaktım başvuru için ama yarında sokağa çıkma yasağı geldi, salı gününe kaldık artık galiba.

• tasko92 kullanıcısına yanıt
    Bende bugün arandım. Adıma hiçbir başvuru olmadığını söylediler birde sms geldi iptal edildi diye. Şimdi diğer yerden başvurabilirim. Kavuşalım artık şu internete.

Hocam sonuç olarak ne oldu? Bağlatabildin mi internet?
  • cydonianknight kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    6 mayıs itibari ile bağlantı sağlandı. Kablo toparlama işlemlerim vardı o yüzden yazamadım.

Sonunda kavuştum.
    Kurulduğu gibi çektim resmi. Şimdi daha farklı yere taşıdım.

Ama bi problem var. Şu sarı fiber kablodan 5 metre daha lazım bana. Ek yapılma durumu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Hayırlı olsun hocam. Senin adına sevindim. Ben hala kargoda kaybolan evraklarla uğraşıyorum. Bu dönemde çok sinir bozucu bir durum.

İkinci başvuruyu nereden yapmıştınız? Şubeden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonianknight -- 9 Mayıs 2020; 16:21:56 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.