Şimdi Ara

turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @XpressMusic34 @NitroNos@AMC @Ö1f1 planlama erişime gitdim kabaca 25 bin ile 30 bin tl tutar dediler müşteri hizmetleri bölümüne git dilekçe ver dediler verdim orada telefon da planlama erişime 100 bin ile 150 bin tl tuttar fiber tek kalmış ellerinde ofsd kuracaklarmış antalya genel müdürlüğüne soracaklar ne tuttar diye

turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 25 Kasım 2022; 21:29:53 >

• smart0201 kullanıcısına yanıt

Yalan söylüyorlar, OFSD'yi kurduktan sonra o dolaptan bütün her yere dağıtım yaparlar. Siz de 150.000 verdiğinizle kalırsınız, mahalleye hayrat gibi olur turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum 

• yakın aslında ellerinde fiber hat daki kıl sayısı 1 tane kalmış santral den port işi filan bölge müdürlüğüne sorup fiyat isteyelim dediler

turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 25 Kasım 2022; 21:32:36 >

25 - 30 bin tl de çok, 100 - 150 bin tl de çok. Elbette karar sizin.

• o hızı o bölgede vdsl2'den alıyorsan hiç uğraşmaya gerek yok. 100 mbps - 1000 mbps arasında bir fark hissedilmiyor. 1000 mbps ancak şirketler için yararlı olabilir. haa ben 150000 tl yi sokağa atmak istiyorum diyorsan starlink'i bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 26 Kasım 2022; 17:43:26 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

80 mpbs alıyor vdsl var

80 mbps çok iyi hız.

Valla hocam normal çalışansan evine akşam gidiyorsan internete o kadar para vermene değmez.

Sen 150K veriyorsun 1 değil 2 fiber kablo çekiliyor. Biri sana biri mahalleye. Sen 150K'ya fibere geçiyorsun. Mahalleli bedava. Eğer data center gibi bir iş yapmayacaksan gerek yok.

• Köye vdsl i 350 bine fiyat verdiler. 150 bin fiber sudan ucuz(!)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

30 bin tl dese verip yaptıracam da 150 bin tl çok para dun aradılar keşif yapılmadan maliyet belli olmaz dediler

• AMC kullanıcısına yanıt

devlet de çalışıyorum hocam 12 ay sonra işi değiştirecem

• 2019 da vdsl tip 7 40 bin tl demişlerdi

• Blur kullanıcısına yanıt

konu sahibi izin verecek mi ?

• mhakan78 M kullanıcısına yanıt

yaptıran 3 yer hepsi 13 bin tl ye yaptırdı

Mahalleliden imza toplasan da TT bedava çekse nasıl olur?

• mhakan78 M kullanıcısına yanıt

turk telekom kabul etse özel fiber projesi olacak veya 2026 yılına kadar beklersin dediler

80 mbps varken özel fiber gereksiz. Ben olsam beklerdim. Yine de para senin paran sen bilirsin.

10 bin tl üstü bariz adam dolandırmaya girer.

Parasını ben vereceğim bütün abonelere daha iyi hizmet getirip reklam yapıp daha fazla kazanacak hayır kurumu değilsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.