turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum
-
-
Özel değil ki o
1024 sınırsız. Bende var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölge müdürlüğüne git ekipler ile konuş, sana birkaç günlük inceleme yapıp fiyat verecekler, muhtemelen 10000 ile 20000 lira arasında bir fiyat olur, ödersen gelir fiber
dolar ayırmıştım
-
planlama erişime gidecem yarın detaylı yazarım niye vdsl var niye fiber istiyorsun diye merak eden varsa 1000 mbps hayalim deki sayılır tr de italya 2500 mbps internet 25 euro kullanıyordum
-
Fiber herkesin hakkı.
Süreci ve verecekleri cevabı merak ediyorum.
Apartman di mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 24 Kasım 2022; 1:10:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apartman değil 2 katlı müstakil ev
https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-5
Konusu var zaten bu hususun ve orada detaylı bilgiler aktarılmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Kasım 2022; 17:40:19 > -
evet hocam var da bizim ki biraz farklı bize hava dan fiber çekemezler öyle yakında fiber kullanan yok
-
konya akşehir ilçe telekom gittim afyon planlama erişim bilir bizim bölge değil dediler
-
Konya ilinde mi sorumluluğunda değilmiş?
afyon ilçesi deyim konya akşehir bize 25 km filan kendi il müdürlüğüm bana 60 km uzaklıkta
-
konya akşehir'e ait saha dolabı varmı sana yakın olan?
-
il müdürlüğü daha özel fiber projesi yapmamış hiç tek devre var bana kullanmak istemiyorlar
Maliyeti 150 bin tl çıkar dediler
Bu SMS, 25.11.2022 tarihinde teslim ettiginiz numarali belgenin, kayit edildigine dair bilgilendirme mesajidir. Turk Telekom B030
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 25 Kasım 2022; 17:45:47 >
150 bin mi?
görmedim, okumadım, duymadım, bilmiyorum. sorduysam eğer, çok pişmanım.
-
150.000 TL mi? o kadar para vereceksin ve zaten 50 Mbit üzeri upload alamaycaksın
Sen git Starlink işini araştır
-
150 bin tl ofsd satıyorlar bana tek bana kullanacaklarmış başkasını abone yapmayacağız dediler dedim 150 bin tl çekip gelsem sayamazsınız o kadar size fazla gelir
Benzer içerikler
- hgw modem nedir
- elektrik kesintisi sonrası internet yok
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- ttnet kullanıcı adı
- turkcell taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- modem kurulumu
- türk telekom internet çekmiyor
- en iyi internet
- ağda kayıtlı değil ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X