Şimdi Ara

turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan oturduğum evde vdsl max 80 mbps kaldırıyor hat 248 metre ileri de fiber var zamanında otel ve 2 tane petrol ofisi çektirdi kendilerine

1000 mbps istiyorum

• Özel değil ki o
    1024 sınırsız. Bende var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bölge müdürlüğüne git ekipler ile konuş, sana birkaç günlük inceleme yapıp fiyat verecekler, muhtemelen 10000 ile 20000 lira arasında bir fiyat olur, ödersen gelir fiber

• miskindvd kullanıcısına yanıt

dolar ayırmıştım

turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum
  • planlama erişime gidecem yarın detaylı yazarım niye vdsl var niye fiber istiyorsun diye merak eden varsa 1000 mbps hayalim deki sayılır tr de italya 2500 mbps internet 25 euro kullanıyordum

• smart0201 kullanıcısına yanıt

Fiber herkesin hakkı.

Süreci ve verecekleri cevabı merak ediyorum.

Apartman di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 24 Kasım 2022; 1:10:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Apartman değil 2 katlı müstakil ev

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-5

Konusu var zaten bu hususun ve orada detaylı bilgiler aktarılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Kasım 2022; 17:40:19 >
  • evet hocam var da bizim ki biraz farklı bize hava dan fiber çekemezler öyle yakında fiber kullanan yok

• thelordof kullanıcısına yanıt

konya akşehir ilçe telekom gittim afyon planlama erişim bilir bizim bölge değil dediler

Konya ilinde mi sorumluluğunda değilmiş?

• afyon ilçesi deyim konya akşehir bize 25 km filan kendi il müdürlüğüm bana 60 km uzaklıkta

• konya akşehir'e ait saha dolabı varmı sana yakın olan? turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

il müdürlüğü daha özel fiber projesi yapmamış hiç tek devre var bana kullanmak istemiyorlar

• Maliyeti 150 bin tl çıkar dediler

Bu SMS, 25.11.2022 tarihinde teslim ettiginiz numarali belgenin, kayit edildigine dair bilgilendirme mesajidir. Turk Telekom B030

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 25 Kasım 2022; 17:45:47 >

150 bin mi? turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum 

görmedim, okumadım, duymadım, bilmiyorum. sorduysam eğer, çok pişmanım. turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum 

• 150.000 TL mi? o kadar para vereceksin ve zaten 50 Mbit üzeri upload alamaycaksın turk telekom özel fiber çektirmeyi düsünüyorum 

Sen git Starlink işini araştır

• miskindvd kullanıcısına yanıt

150 bin tl ofsd satıyorlar bana tek bana kullanacaklarmış başkasını abone yapmayacağız dediler dedim 150 bin tl çekip gelsem sayamazsınız o kadar size fazla gelir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.