yetkili birinin bunu yapması lazım aslında dediğiniz gibi olur masraflı olacak Faturasıza geçmek yerine taşıyıp geri gelseydiniz . Faturasıza geçiş bedeli ödememiş olurdunuz hemde . 30 gün içinde Tarife değişikliği yaptırmıyor .Faturalı hatta geçiş olmuyor sizin de o hesap olabilir 30 gün dolmadıysa |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (10. sayfa)
-
-
Bu 20 gb sil süpür nasıl olacak? Bana bu hafta günlük 2 gb verdi sil süpür. Her hafta günlük 2 gb 3 gb verecekse hiçbir anlamı kalmıyor 20 gbnin. Müşteri hizmetlerini aramamız mi lazım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arayın hocam, ne diyecekler. Sonuçları buraya yazabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vereceği hediyeler toplamda 20 GB günlükte olabilir haftalıkta aradığınızda diyecekler zaten
Bu WhatsApp da olabilir sosyal medyada sonuçta İnternet vermiş olacak ya
sosyal sinirsiza gectim sadece 20gb internet gosteriyor sosyal sinirsiz bisey yok herkezde boylemi
Ben kullanıyorum nasıl yok. Gerekli mesajları attınız mi geçiş yaptıktan sonra. -
tc yazdim soz yazdim onay yazdim
Tamam nerden anladınız sınırsız sosyal medya yok diye -
74 tl olanan burdaki tarife 20gb +20gb sosyal sinirsiz olan tarife
Yeni geçtiğiniz için olabilir, isterseniz haklarınızın olduğu yerleri ekran görüntüsü olarak atın bir bakalım.
Evet oradaki + 20 olan sil supurden kazanılacak olan tarife. Sosyal medya sınırsız olayı bunlarin hiç bririnden düşmüyor. YouTube seyredip düşmediğini görebilirsin. Telefonuna Türk Telekom’u uygulamasını kur düşmediğini görebilirsin -
turktelekom uygulamasinda sadece 20gb internet gorunuyor sinirsiz sosyal yok
Müşteri hizmetlerini bir arayın isterseniz
-
Sinirsiz sosyal medya orda gözükmez zaten bendede yok ama kotadan düşmüyor 6 saat YouTube dinledim hiç düşmedi -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0AMaalesef, ha teklif gelir taahhüt devam ettirmeniz için öyle olabilir belki.
Genel merkezden aradılar bana selfy paket yapamıyorlarmış ama şuan kullandığım prime 20 tarifesini 38₺ ye verdiler kabul ettim. Yanına da 30₺ ye sınırsız youtube ve 9₺ ye haftasonu geçerli aylık 30gb aldım.Toplamda yuvarlasak 80₺ oldu.İnstagram ve twitter hariç selfy yeni sosyal tarifesinin aynısı gibi bişey oldu :)
Muhteşem olmuş hocam hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0AMuhteşem olmuş hocam hayırlı olsun
Sağolun hocam.
Ne demek rica ederim
Sil süpür sacmaladi bugün. Zaten ben sınırsız sosyal medya tarifesindeyim bugün bana haftalık 2gb sosyal medya verdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X