Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Instagram dan yazınca talep olusturmuslar. Talebiniz icin mh ile görüşmek ister misiniz dedi bağlandım. Ama 15 gb 49 tl olan pakete geçemeyeceğimi söylediler. Neyse sağlık olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarifeyi kullanan arkadaşlar sil süpürden hediye internet aylik mi geliyor

• Türk telekom faturalı prime 20 kullanıyorum.Bu selfy'nin 74₺ lik paketini alabilir miyim ?Yoksa faturalılar faydalanamıyor mu?

• Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt
    Maalesef diye biliyorum. Faturasız veya hat taşıyanlar olması lazım

Selfy Yeni Sosyal Tarifesi’ne, numara taşıma, yeni hat tesisi, Türk Telekom mobil faturasız tarifelerinden veya işbirliği faturasız tarifelerinden (BIMCELL, POCELL, PTTCELL, Teknosa Mobil, Vestelcell, Taraftar, TTNET vs.) geçiş yaparak kayıt olabilirsin. Selfy Yeni Sosyal Kampanyası’na katılmak için hattından SELFY YENI SOSYAL yazıp 4545’e SMS gönderebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 10 Şubat 2021; 22:39:1 >

Maalesef, ha teklif gelir taahhüt devam ettirmeniz için öyle olabilir belki.

• 25 yaşını tamamladıktan sonra selfiden yararlanabiliyor muyuz?

paket değil bunlar tarife selfy üyeliğin varsa Müşteri hizmetlerini arayarak geçiş yapabilirsin .

AmA Geçiş olsa bile kampanyalı fiyatlardan vermiyorlar .

• Turkcell’den geçiş yaptım ve Turkcell’den daha iyi cekiyor 4.5 g abartmıyorum
  • Hayırlı olsun hocam TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] 

• Eyvallah hocam teşekkürler sizinde çok başınızı ağarttım bu süreçte. Yalnız hocam sil süpür tur Telekom mobil uygulamasında henüz çıkmadı
  • Rica ederim hocam, Estağfurullah hocam lafımı olur

Yarın en geç haftaya Cuma'ya kadar gelir hocam Sil Süpür

• Eyvallah hocam teşekkürler. Özellikle sınırsız YouTube harika olmuş bu tarifede
  • Bence de hocam, durumu iyi olan ve YouTube ile işi olanlar bu tarifeyi düşünmeli.

• Aynen
  • Prime tarifeden faturasız tarifeye geçmek istedim
    Faturasız oldum sonra bu tarifeye geçmek istedim

Müşteri hizmetleri bu tarifeler kampanyalı dedi yani online işlemler de karşınıza çıkması lazım dedi

Diğer türlü bu tarifeye geçişi yapmadı

Başka alternatif var mıdır acaba ?
  • TheCrutiaL T kullanıcısına yanıt

başka temsilciden şansınızı deeyin online işlemlerden yada twitter destekten yazın

tarife detaylarından öyle bilgi nerede yazıyor diye sorsaydınız keşke

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Denedim Twitter üzerinden bu tarife abone alımına kapatıldı dedi

Yarın artık Telekom bayisinden halletmeye çalışacağım olursa
    Nasıl kapatıldı sitesinde var halen. Pazartesi Turkcell’den Telekom’a geçiş başlattım bugün geçtim. Hatta Twitter’da bile şuan selfy dünyasına katıl yazıyor.

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 11 Şubat 2021; 16:27:12 >

SELFY ye üyeliğiniz var mı peki?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Evet var ancak şöyle bir durum öğrendim daha yeni dediğim gibi mevcut TT prime tarifesinden faturasız TT tarifesine geçtiğim için sanırım bu sorunu söylüyorlar

Ancak sözleşme detayların da anlattığım şekilde olursa dahi 30 ₺ karşılığında bu tarifeye geçebilirsiniz diyor..

Ancak bunu müşteri hizmetlerine bir türlü anlatamıyorum.

Onun için hattımı taşıyıp tekrar bu tarifeye geçmeyi çalışacağım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.