|
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (13. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Youtube Facebook twetter instagram WhatsApp 75 liralık pakette sınırsızHat sahibinin yaşı tutmuyor. Tanıdıklardan yaşı küçük birinin TC si yetiyor mu ? Onun da bayiye gelmesi gerekir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom a bir sormak lazım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ByMeanHat sahibinin yaşı tutmuyor. Tanıdıklardan yaşı küçük birinin TC si yetiyor mu ? Onun da bayiye gelmesi gerekir mi ?
Alıntıları GösterEvet 25 yaş altı herhangi bir tc yeterlidir ve sahibinin bayiye gelmesi gerekmez. İllaki bayiden yapmak şart değil. M. Hizmetlerini arayıp tc söyleyince kaydederler
Arkadaşlar bu Selfy paketlerin FATURASIZ olanları daha ucuz değil mi? Uzun süredir TT kullanmıyorum da
Merhabalar BIMCell'den nasıl geçebiliyoruz?
-
BIMCell almıştık. Hat açıldı ve faturasız, ne zaman geçebilirim? Hat dün açıldı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: november27Evet 25 yaş altı herhangi bir tc yeterlidir ve sahibinin bayiye gelmesi gerekmez. İllaki bayiden yapmak şart değil. M. Hizmetlerini arayıp tc söyleyince kaydederler
Alıntıları GösterÖyleyse çok iyi. Teşekkür ederim ilginiz için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Carbon DioxideGenel merkezden aradılar bana selfy paket yapamıyorlarmış ama şuan kullandığım prime 20 tarifesini 38₺ ye verdiler kabul ettim. Yanına da 30₺ ye sınırsız youtube ve 9₺ ye haftasonu geçerli aylık 30gb aldım.Toplamda yuvarlasak 80₺ oldu.İnstagram ve twitter hariç selfy yeni sosyal tarifesinin aynısı gibi bişey oldu :)
Alıntıları GösterTam istediğim kombo bu işte.
9 TL'ye 30 GB Cuma-Cumartesi-Pazar (paketmatik) paketi çok çok iyi de bu paketmatik teklifi gelmeyebilir de geç de gelebilir.
20 GB Prime 38 TL'ye çok iyiye almışsınız. Üstüne çok iyi eklemeler yapmışsınız.
İş ve mesai/nöbetler nedeniyle ebeveyn ve çocuklar olarak sürekli evde olmadığımız için çocukların tabletindeki hat için böyle bir çözüme ihtiyaç var.
Şu online ders zamanında youtube ders videolarına çok zaman harcanıyor. Youtube iyi kullanılırsa ders desteği için çok faydalı. Tabi ilkokul için söylüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güncel faturam halen 87 olmuş neden acaba bilen varmı
Ayda 15 liraya 5gb teklif etti. Pahalı değil mi arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlmaTam istediğim kombo bu işte.
9 TL'ye 30 GB Cuma-Cumartesi-Pazar (paketmatik) paketi çok çok iyi de bu paketmatik teklifi gelmeyebilir de geç de gelebilir.
20 GB Prime 38 TL'ye çok iyiye almışsınız. Üstüne çok iyi eklemeler yapmışsınız.
İş ve mesai/nöbetler nedeniyle ebeveyn ve çocuklar olarak sürekli evde olmadığımız için çocukların tabletindeki hat için böyle bir çözüme ihtiyaç var.
Şu online ders zamanında youtube ders videolarına çok zaman harcanıyor. Youtube iyi kullanılırsa ders desteği için çok faydalı. Tabi ilkokul için söylüyorum.
Alıntıları GösterBende şuan askerde olduğum için böyle bir paket yaptım.
-
Askerde internet kullanabiliyormusunuz? Oysa askere gidenler internetsiz paket yada 2-3 GB internetli paket alıyor diye biliyordum. Askerde nasıl kullanabileceksiniz ayda 30-40 GB interneti?
Bunun ne olduğunu bilen varmı sinirsiz sosyal tarifesindeyim internetten giriş yaptım
Anormal olan ne anlamadım
quote:
Anormal olan ne anlamadım17 GB İnternetim var acaba 8 GB eba beraber mi hesaplıyor
Ebayi ayrı göstermesi lazım haklısınız
quote:
Ebayi ayrı göstermesi lazım haklısınızPeki hocam bu tarifeyi 2 gündür kullanıyorum guncel faturam 87 TL neden acaba 74 diye aldım arkasim da aldı beraber gittik onun 60 yazıyor
Taahhütü yaptınızsa sıkıntı olmaz hesap yanlışı olmaz,rahat olun. Yanlış olursa sonraki faturada düşülür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X