Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

Orada hepsi 1görünür detaylı bilgiye tıklayın neler olduğu görünür uygulamayı neden kullanmıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Taahhütü yaptınızsa sıkıntı olmaz hesap yanlışı olmaz,rahat olun. Yanlış olursa sonraki faturada düşülür.

Tmm inş

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Orada hepsi 1görünür detaylı bilgiye tıklayın neler olduğu görünür uygulamayı neden kullanmıyorsunuz

Kullanıyorum merak ettim dedim acaba sinirsiz değilmi diye ebayla beraber hesaplıyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Askerde internet kullanabiliyormusunuz? Oysa askere gidenler internetsiz paket yada 2-3 GB internetli paket alıyor diye biliyordum. Askerde nasıl kullanabileceksiniz ayda 30-40 GB interneti?

Cumartesi-Pazar serbestiz hafta içi 18den 21e kadar serbestiz film,dizi,maç izlerken bitiyor 50gb.

• Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt

11 sene önce bile kullanıyorduk, 😁sizin kullanıyor olmanız çok doğal

• Bu tarifeye geçiş kapalı galiba bilen var mı? 74 liralık tarifiye geçmek istiyorum. sınırsız Whatsapp için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth-bsky -- 24 Mart 2021; 20:17:38 >
  • fth-bsky F kullanıcısına yanıt

Devam ediyor.

Hatta online olarak geçiş yaparsanız ilk 3 ay 63 TL kalan 9 ay ise 74 TL olarak fatura ödemeye devam ediyorsunuz.

• Sınırsız Whatsapp devam ediyor mu peki

Devam ediyor diye biliyorum hocam, ancak net olarak emin değilim.

Net bilgi için tarifeye geçiş yapacağınız bayi den veya müşteri hizmetlerin den bilgi alabilirsin

• Bu tarifeye +9 TL'ye 30 GB cuma-cumartesi-pazar 30 GB paketmatik teklifi gelirse kullanma da yanında yat. Tabi ihtiyacı olana.

Bu paketi kullanıp da bahsettiğim 9 TL 30 GB cuma (06.00)-cumartesi (full) -pazar (23.59) teklifi gelen oldu mu?

WhatsApp görüntülü aramada kullanılan İnternet dahil değil diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maste

ben daha dun gectim.youtube vanced kotadan dusmuyor.hatta snaptube uygulamasiyla youtube dan video indirdigimde dahi kotadan dusmedi.

bu tarifeye yeni gectim,youtube vanced nedir hocam hala kotadan yemiyor mu? instagram reel kalitesi dustu resmen neden acaba? bilgisayara bluestack kursam youtube yer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyaran -- 25 Mart 2021; 20:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

bu tarifeye yeni gectim,youtube vanced nedir hocam hala kotadan yemiyor mu? instagram reel kalitesi dustu resmen neden acaba? bilgisayara bluestack kursam youtube yer mi?

Alıntıları Göster

hocam youtube vanced android icin bir uygulama. youtube uygulamasinin reklamlardan arindirilmis ve birkac ozelligin eklenmis hali. hala bu uygulamayi kullaniyorum.kotadan dusmuyor.

instagrami fazla aktif kullanmadigim icin bilemiyorum.

bluestacks denemedim. ama telefondan interneti paylastirip chrome uzerinden youtube izledigimde kotadan dusmemisti.ama bilgisayardan hotspota baglaninca,bilgisayardan tarifeli kullanimi acin ki windows guncellemesini arka planda yapmasin.

• 74 TL olan tarifeye geçiş yapan biri acaba blöf yaparak tarifeyi 45 - 55 TL civarına kadar indirip kullanabilir mi?

• Malesef hocam.

• Fena olmaz aslında. Bir de bazılarında %25 rapor indirimi oluyor, ikisinden de faydalansam tarifeyi 30 lira civarına denk getirmiş olurum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu tarifefe 20 + 20 dediler ama silsupurden enfazla bir ay boyunca 10 gb verdi oda gece 5gb verdi

• Lexco kullanıcısına yanıt

Engelli indirimi olabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.