Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düşer hocam, çünkü Tivibu ile alakalı bir paket vs birşey yok hocam tarife de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TİVİBU GO 20 gb kota bitse bile TİVİBU herhangi bir şekilde etkilenmiyorsa mükemmel avantaj

Denemeniz lazım

• OKÜ O kullanıcısına yanıt

YouTube kullandığım için gerek duymadım hocam, ama unutmazsam denerim bi ara

• hattım teslim edildi. 2 güne açılır mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt

4 gün içinde açılır hocam

• Bugün itibariyle %20 indirimi kapmış bulunmaktayım, müşteri hizmetleri 53₺ ödersin dedi ama hesabıma göre 63₺ civarı ediyor, 63₺ da çok geldi ama neyse buna da şükür 82₺ ödemektense 63₺ iyidir, belki ilerde yine indirimler alırım.

İndirimi nasıl aldım diye soracak olursanız; Blöf yaptım, hattı taşıyacağım burada iyi çekmiyor, faturam fazla ödeyemem dedim ve verdiler sağolsunlar, siz de böyle indirim alabilirsiniz.

Yine de 63₺ Lira'ya sınırsız sosyal medya ve 20 GB gayet iyi buna da şükür...

Degerli musterimiz, 12 ay Turk Telekom faturali mobil hat kullanma sozunuze %20 aylik sabit ucret indiriminiz hattiniza tanimlanmistir. Indiriminiz 12 fatura donemi boyunca mevcut tarifenizde gecerli olacaktir. B001

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 24 Mayıs 2021; 23:6:45 >

• Cuma sabahın dan bu yana yani hattımın açıldığı günden bu yana yaklaşık 20 GB veri harcaması yapmışız.

Bunun 9 GB'ı hotspot paylaşımı, 8 GB'ı ise YouTube kaynaklı, geriye kalanlar ise normal gündelik kullanımlar, 20 GB kota dan 17 GB internet kalmış.

Şimdiye 7-5 GB falan kalmıştı muhtemelen normal paket olsaydı

Yarın da ilk Sil Süpür'ü yapacağım büyük olasılıkla, bakalım ne gelecek. Bu konu da paylaşacağım gelen hediyeyi...

Ben memnun kaldım tarife den, 2 yıldır hat değiştirdim zırt pırt Turkcell faturalı falan kullandım hemen hemen 1 sene ama aradığım tarifeyi sonunda buldum diyebilirim

• İyi iyi güzelmiş, artık zırt pırt operatör değiştirmenize gerek kalmadı hocam.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Aynen TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] 

• Gece 10 gb gelecek :)

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Gündüz olaymış daha iyi olurdu, neyse sağlık olsunTÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] 

• Hocam bu indirim için hangi numarayı arıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

4441444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri hocam

• Bir türlü müşteri temsilcisine baglanadim ki hocam durmadan bant kaydı dinledim :)

Yeniden numarayı arayın hocam, ardından 1 sonra da 1 en sonun da 0 tuşlayın hocam

• Teşekkürler

Rica ederim hocam TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] 

• Görüştüm ama yemedi hocam :) hattımı taşıyacağım dedim yine olmadı. :) Neyse zaten sınırsız sosyal medya falan 70 küsür lira fazlada kasmaya gerek yok

Sağlık olsun hocam, belki kendileri verir ilerleyen zamanlarda TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] 

• Aynen

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.