< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Bu arada siz şuana kadar indirim alabildiniz mi hocam, kaça kullanıyorsunuz şuan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır hocam, teşekkür ederim tekrar bilgiler için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Play Store dan indirdiğim uygulamaya bile Google hesabımla giriş yapmadım hocam, önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vanced kit orijinal vanced ile alakası olmayan taklit bir program, asıl ona güven olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim hocam bilgi için, hemen deniyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10 MB kadar birşey gitmiş normal YouTube dan baktım sanırım reklam için olmalı, 1080P video açmıştım demek ki gitmemiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gitmiyor aynen hocam, bakalım televizyon da nasıl olacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim düşmedi, televizyon'u ise ilerleyen saatler de deneyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 21 Mayıs 2021; 13:11:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |