Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu uygulamayı denedim fakat ekranı kitleyince video duruyor maalesef. Apk sürümünde ekran kilitli ikende çalışıyor. Bu arada Android ortamında virüs olayı zaten her zaman risk. Bir iphon gibi değil yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Bu arada siz şuana kadar indirim alabildiniz mi hocam, kaça kullanıyorsunuz şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç talepte bulunmadım 74 lira ödüyorum

Tamamdır hocam, teşekkür ederim tekrar bilgiler için

• Rica ederim

• Siz yinede apk olarak vanced kurar iseniz Google şifreniz ile uygulamaya giriş yapmayın

Play Store dan indirdiğim uygulamaya bile Google hesabımla giriş yapmadım hocam, önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

• vanced kit orijinal vanced ile alakası olmayan taklit bir program, asıl ona güven olmaz

• Hat açıldı ama Sınırsız Sosyal Medya göremiyorum internet kullanımı arasında, bu normal değil mi?

• Orda yazmaz zaten. Siz youtube video izleyin internetinizi kontrol edin. Düşmemesi lazım

• Teşekkür ederim hocam bilgi için, hemen deniyorum

• Rica ederim

10 MB kadar birşey gitmiş normal YouTube dan baktım sanırım reklam için olmalı, 1080P video açmıştım demek ki gitmemiş TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] 

• Hiç gitmemesi lazım. İyi deneyin.

Gitmiyor aynen hocam, bakalım televizyon da nasıl olacak TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] 

• Paylaşım yaptığımızda sosyal medya uygulamaları kotadan düşmüyor değil mi? Mesela tv den youtube açtığımızda.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Benim düşmedi, televizyon'u ise ilerleyen saatler de deneyeceğim.

• Televizyon dan YouTube uygulamasına bağlandım 10 dakika kadar izledim, uygulamaya da girdim baktım kota dan yememiş, bu gerçekten harika oldu

Ah birde şu indirimi alabilirsem bal gibi olacak

Şuan mevcut faturam 78,34₺ olarak gözüküyor. (Taahhüt verdim, ilk ay cayma bedeli 0₺ olarak gözüküyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 21 Mayıs 2021; 13:11:21 >
  • Hemen hemen 1 günlük tecrübemi size anlatayım, sınırsız sosyal medyalı tarifeye geçmeyi düşünenler içinde fikir vermiş oluruz

- 20 GB, 750 Dakika ve 500 SMS + Sınırsız Sosyal Medya (Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube, WhatsApp, Bip, Yaay) da geçerli limitsiz mobil internetiniz var.

- Hotspot paylaşımı yapınca YouTube vs sosyal medya platformların da 20 GB kotamız dan gitmiyor, normal de ben 20 GB paket alınca şuan 16 - 14 GB falan internetim kalmış idi, ancak şimdi 19 GB internetim bulunmakta.

- Smart TV televizyonlar dan YouTube uygulaması üzerinden rahatlıkla kullanım yapabilirsiniz, 1 saate yakın dizi izledim televizyon dan, ancak hiçbir şekilde 20 GB kotam dan yemedi.

- İnternet kullanımları kısmın da sınırsız sosyal medya yazmaz, aramayın.

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

Yukarıdaki görselde gösterdiğim gibi.

- YouTube Vanced Kit uygulamasın da ise kota dan yemiyor, reklamsız bir şekilde oradan kullanım sağlayabilirsiniz.

- Taahhüt verince size bunları tanımlıyorlar;

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

Sabitleme yazan zam gelse dahi zam dan etkilenmiyorsunuz onun garantisini veriyor size.

Sil Süpür den gelen hediyeleri burada görsel kanıt olarak paylaşacağım, hani her Sil Süpür de internet garanti imiş ve toplam 20 GB hediye imiş ya, gerçekten öyle mi göreceğiz

1 Fatura dönemi bittikten sonra, indirim almaya çalışacağım.

Aklında başka sorusu olan yazabilir, bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 21 Mayıs 2021; 19:13:55 >

• Güzel paylaşım yaptınız teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.