Bir sorun olmaz hocam, merak etmeyin Çoğu 26 yaş üstü müşteriler bu yöntemi kullanıyor zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (19. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Efsane48
Bu tivi bu go yu alsak kotadan düşer mi yoksa vodafonetv deki gibi kotadan düşmez mi kullanan var mı tivibugo yuYok mu bilgisi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimalle kotadan düşer hocam, ben de bilmiyorum.
Tivibu go kotadan düşer. Kotadan düşmeyen sadece sosyal medya uygulamaları. Tivibu sosyal medya uygulaması değil ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E dergi uygulamasi dahilmi acaba? Yoksa ayrica satin almak mi lazim?
Arkadaşlar merhaba 20+20 sınırsız sosyal medya paketine geçmeyi düşünüyorum Turkcell den geçecegim aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
Sınırsız sosyal medya da normal internet hızı düşüyor mu ?
youtube wanced kullanıyorum sınırsız YouTube kotasını mı kullanıyor ?
Genel olarak memnunmusunuz ?
İnternet hızı düşmüyor. Vanced kotadan düşmüyor. Bende turkcell den geçtim turkcell den daha iyi geldi bana
Merhaba.
Şuan Vodafone kullanıyorum.
Sınırsız paketlerin hepsi var. + 20 gb internet vs.
86-90 lira arası ödüyorum hep. Ama sanırım bu paketi bu fiyata vermezler artık.
Selfy 20+20 çok ilgimi çekti. Yaş 30. Turk Telekom normal faturasıza geçip, sonrasında yeğenimin TC si ile bu kampanyayı kullanabilir miyim? TT müşteri temsilcisi hayır dedi telefonda :) Ama sanırım burada yapan arkadaşlar var.
-
Direk bu tarifeye geçebilirsiniz hocam Faturasız'a geçme şartı yok. Yiğeninizin TC'si ile kampanya dan faydalanabilirsiniz.
sosyal medyadansa twitchi daha çok kullanıyorum. Bir de kotadan yemeyen tv Vodafoneda var. telekomda yok. benim kullanım senaryoma göre 25 TL 4gb paket + 32 TL gamer paketi + 10 TL Vodafone Tv = 67 TL yapıyor.
twitch ve tv olsaydı telekoma taşırdım Vodafone hattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 27 Nisan 2021; 15:28:14 >
Kotadan yemeyen TV derken internet gerekmiyor mu sonuçta..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gerekiyor ama Vodafone Tv Vodafoneun kotasından yemiyor. telekomun tivibu go servisi telekomun kotasından yiyor.
Reis prime 40'ta tivibu tamamen ücretsiz ve kotadan yemiyor. Fakat 119 TL sanırım. Riskleri seven adamsin 1 hat iptal başvurusu yapıp indirim alabilirsin.
Bende yeni hat alip gectim tarifeye bugun, 74tl taahutlu mesaj geldi, 79 tl degil. + 13 tl yeni hat ucreti yansiyacakmiş. Bulundugum yerde telekom internet cok hizli, ayrica e dergi de ucretsizmiş ve kotadan yemiyor, bence bu cok iyi normalde 14tl e dergi. Youtube vanced den kota dusmuyor denedim.
twitch de lazım hocam. müdavimi değilim ama arada bakıyorum her baktığımda 5gb yer en kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 28 Nisan 2021; 15:12:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Tivibu go kotadan düşer. Kotadan düşmeyen sadece sosyal medya uygulamaları. Tivibu sosyal medya uygulaması değil ki.Vodafone da vodafonetv kotadan düşmüyor du ondan sordum. Neyse gerek yok o zaman tivibugo ya.
-
2 haftaya geçicem ben de sanırım. yeğenin tcsiyle -
İndirim ile sınırsız sosyal medyalı tarifeyi kullanan var mı? Var ise kaç lira fiyatla kullanım sağlıyorsunuz arkadaşlar.
Arkadaslar turk telekom 55 tl ye 15 gb internet ve sinirsiz konusma tarifesi kullaniyorum. 2 ay sonra taahhut bitiyor. 32 yaşındayım. Sosyal medya ve en az 20 gb internet kullaniyorum. Hangi tarifeyi onerirsiniz. Bimcell falan da olabilir. Tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X