< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 17 Nisan 2021; 0:56:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (17. sayfa)
-
-
Artık hepsi aynı kefede son zamanlarda. Ama istatiksel olarak yine Turkcell ülkede en iyisi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amin kardeşim geçmiş olsun
Sağolun hocam. İyi sahurlar bu arada. 🙃
Aynen sizede :)
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Deprem'de ses şebekdsi 2 gün kendine gelemedi. Alt geçitten geçiyorum şebeke komple gidiyor. Şimdilik Türk Telekom alınmaz.
Ya Vodafone, Ya Turkcell alacaksın.Vodafon mu 1 hafta dayanabildim internet beş para etmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Vodafone'dan kurtulmayı düşünüyorum hocam yakında.
Arkadaşlar Türk Telekom Selfy 20 GB + 20 GB = 40 GB + Sınırsız Sosyal Medyalı tarife 74 TL'den 79 TL'ye çıkmıştır.
Arkadaşlar şu Instagramın normal internetten giymesi bitek bendemi oluyor ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JASONLEXX -- 17 Nisan 2021; 19:24:59 >
Çok geçmiş olsun hocam, inşallah bir daha aynısı başınıza gelmez hocam.
Çok sağolun hocam, ben yine atlattım. Allah kimseye yaşatmasın. Psikolojikmen çöküyorsun, en ufak küçük sallanmada deprem oldu diye korkmak en büyük psikolojisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 17 Nisan 2021; 19:43:41 >
quote:
Orijinalden alıntı: JASONLEXX
Arkadaşlar şu Instagramın normal internetten giymesi bitek bendemi oluyor yaMh ararmısın??
quote:
Orijinalden alıntı: MathersonMh ararmısın??
Alıntıları GösterAradım hocam kotadan gitmemesi gerekiyor bi sıkıntı yok diyorlar
Arkadaşlar hat bu akşam taşınma işlemi tamamlanacak. Sırası ile nereye ne sms atıyoruz sosyal.medya sınırsız tarife için
-
Sil süpür yeni üyelere ortalama 2 hafta içerisinde aktif oluyor hemen değil
Bereketli 2 GB kampanyası şehrinize özel bir kampanya hocam, 12 ay boyunca her ay aylık ek olarak 2 GB internet hediye edecekler size.
Sil Süpür bu Cuma günü aktif olur hocam, direk 20 GB gelmesini beklemeyin hocam; Günlük 1 GB veya 5 GB, 2 gece geçerli 5 GB, Gündüz saatleri geçerli, Sosyal Medya da geçerli, WhatsApp da geçerli 1 GB gibi hediyeler gelecek size 1 ayda toplam 20 GB edecek. Aslında Sil Süpür den gelecek dedikleri 20 GB'da bu malesef.
annem şu an selfy abonesi ve faturalıda 10gb diye bir tarife kullanıyor aylık 35 tl civarı. taahhütü bitiyor bu ay, bunlara geçebiliyor muyuz direk
-
Sanmıyorum hocam, ama bir deneyin derim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0ABereketli 2 GB kampanyası şehrinize özel bir kampanya hocam, 12 ay boyunca her ay aylık ek olarak 2 GB internet hediye edecekler size.
Sil Süpür bu Cuma günü aktif olur hocam, direk 20 GB gelmesini beklemeyin hocam; Günlük 1 GB veya 5 GB, 2 gece geçerli 5 GB, Gündüz saatleri geçerli, Sosyal Medya da geçerli, WhatsApp da geçerli 1 GB gibi hediyeler gelecek size 1 ayda toplam 20 GB edecek. Aslında Sil Süpür den gelecek dedikleri 20 GB'da bu malesef.
Anladım hocam teşekkürler. Aslında sil süpür den 20 gb dendiğinde kazıyıp 20 gb çıkması lazım ayda 1 kez. Parca parça vermeleri saçma olmuş ama neyse artık yapacak birşey yok hayırlısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X