Merhaba arkadaşlar şuan askerim bu paketi yapmak istiyorum WhatsApp görüntülü konuşma kotadan düşüyor mu yardımcı olursanız sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba hocam
Sınırsız WhatsApp ta maalesef görüntülü görüşme, sesli arama dahil değildir.
Hayırlı görevler olsun, Allah sizleri korusun 🇹🇷🇦🇿
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 19 Nisan 2021; 18:8:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: denizzz01
Hotspot yapan arkadaşlar internet düşüyor mu YouTube izlerkenDüşmüyor.
Selfy 20 gb faturalı müşterisiyim. Sınırsız sosyal medyalı tarifeye geçmek istiyorum. Ama müşteri hizmetleri geçemezsiniz diyor. Illa hattı başka operatöre taşıyıp sonra tekrar Türk telekoma mı taşımak lazım? Daha önce bu şekilde geçiş yapan oldu mu? Cayma bedelini ödemeye razıyım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mevcut faturalı tarifen geçiş yapmıştık .Olmayacak birşey yok istedikten sonra herşey mümkündür .
Prime müşteri hizmetlerini arayıp deneyebilirsiniz
-
Sil süpür den 1 gb haftalık internet verdi ama o internet youtube dan kota düşmemesine rağmen bitti gitti sanki tv ye paylastirdigimda youtube dan ordan da gitti gibi kota
Büyük ihtimalle öyle olmuştur hocam
Hediye verilen İnternet youtube den düşer her zaman böyleydi zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Hediye verilen İnternet youtube den düşer her zaman böyleydi zatendoğrudur 1 GB verdi bana YouTuben bile düşüyor kullanırken
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Hediye verilen İnternet youtube den düşer her zaman böyleydi zatenAnladım teşekkürler. Genel anlamda memnunum telekom dan. Hız da iyi 25-30 m bit arasında
Bu tivi bu go yu alsak kotadan düşer mi yoksa vodafonetv deki gibi kotadan düşmez mi kullanan var mı tivibugo yu
-
Neden aradınız,ne konuştunuz. Forumda bu şekilde ben şu indirimi aldım demenin faydası yok,aksine alamayanların psikolojisine zarar veriyor gördüğüm kadarıyla.
Bu şekilde ben bu fiyattan kullanıyorum yazıp geçmek yerine ne yaptınız,ne söylediniz de indirim sağlandı detaya girip anlatın ki insanlar değerlendirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 26 Nisan 2021; 0:17:19 >
Nasıl oldu hocam indirim anlatabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0ANasıl oldu hocam indirim anlatabilir misiniz?
Eşim için aradım 10 GB yetmiyor dedim numaramı taşıyacağımı söyledim yüzde 25 indirim var dedi bende kabul ettim yani eşim için bişey yapmadı öyle kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlmaNeden aradınız,ne konuştunuz. Forumda bu şekilde ben şu indirimi aldım demenin faydası yok,aksine alamayanların psikolojisine zarar veriyor gördüğüm kadarıyla.
Bu şekilde ben bu fiyattan kullanıyorum yazıp geçmek yerine ne yaptınız,ne söylediniz de indirim sağlandı detaya girip anlatın ki insanlar değerlendirsin.
aşağıda alıntı yaptım bakarsın ne yazdığımı
74 TL den 48 TL'ye inmiş gerçekten harika bir indirim almışsınız hocam, denemekte fayda var
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A74 TL den 48 TL'ye inmiş gerçekten harika bir indirim almışsınız hocam, denemekte fayda var
Evet hocam tam 1 sene tahüt yaptı zaten 1 aydır kullanıyorum
-
Merhaba. Yakın zamanda Turkcellden Turk Telekom'a geçeceğim. Selfy paketlerine geçmek istiyorum ama yaş 26'dan büyük. Biraderin T.C'si ile kayıt olabilirim ama bu durum yasal olarak uygun mu ? Müsteri hizmetleri ile bu konu hakkında konuşan var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X