Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teklif talep edin, uygun bir teklif vermezler ise BİMCell'e bakın derim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolun teklifi nasil talep edecegim. Musteri hizmetlerini arayarak mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enesozkrt61 E kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini arayın hocam aynen, 8 GB 50 TL gibi tekliflerle gelirler ise sakın kabul etmeyin direk BİMCell'e bakın

• takip

• paylasim aciyorum sadece wapsap ve YouTube ama paylasimda 20 gb internetim gidiyor

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt

paylaşımlar kotadan götürüyor. pdanet kullanın internette kullanımını bulursunuz.

• Yaklaşık bir kaç dakika evvel Selfy Sınırsız Sosyal Medyalı tarifesine numara taşıma talebinde bulundum, taahhütsüz olarak geçecektim ancak bayideki eleman çıkmak isterseniz ilk ay cayma bedeli olmaz dedi, ben de o öyle dediği için taahhütlü olarak geçiş talebinde bulundum, indirim istiyeceğim ilk ay dedim, size yeni müşteri olduğunuz için indirim tanımlamazlar dedi, bakalım artık bizi mi kandırıyor veya buralar dan haberi mi yok bilemiyorum, o indirimi söke söke alacağım İnşallah, alamazsam dahi kolayı var, 1 ay dolmadan hemen BİMCell'e döneceğim.

Ayrıca aşağıdaki yazıyı da Türk Telekom Selfy sayfasın dan alıntıladım;

12+12 fatura dönemi boyunca faturalı tarifelerde kalacağına dair taahhütte bulanarak güncel aylık tarife ücreti üzerinden ilk 12 fatura döneminde 21,83 TL, ikinci 12 fatura döneminde 13,83 TL indirimden yararlanabilirsin.

Yani indirim verme imkanları varmış demek ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 17 Mayıs 2021; 11:34:43 >

• Sınırsız Sosyal Medyalı tarifeyi kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazma şansınız var mı? Yani neler den memnunsunuz, yahut neleri dezavantajlı, Sil Süpür den neler geliyor, gerçekten her yer de sınırsız kullanabilir miyiz, YouTube falan mesela; televizyon da izlesek kota dan mı yer? Şimdiden teşekkürler cevaplar için...

• telefonun dışındaki her cihaz kotadan yer normal şartlarda. tv android ise bir çözüm söyleyebilirim.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Yok hocam Smart TV, YouTube uygulamasın dan açacaktım, ama neyse olsun bu tarifeye geçtiğim iyi oldu. İşte iken kullanırım, köye giderken yolda falan izlerim, kimse den internet dilenmem artık  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Sınırsız Sosyal Medyalı tarifeyi kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazma şansınız var mı? Yani neler den memnunsunuz, yahut neleri dezavantajlı, Sil Süpür den neler geliyor, gerçekten her yer de sınırsız kullanabilir miyiz, YouTube falan mesela; televizyon da izlesek kota dan mı yer? Şimdiden teşekkürler cevaplar için...

Merhabalar. Ben evdeki tv yi bağlıyorum. Eşim e de bağlıyorum youtube instagram facebook kotadan düşmüyor bende. Sil süpür den genelde internet geliyor. Ben memnunum tarifeden ve fiyattan.

Tavsiye ederim

• Efsane48 kullanıcısına yanıt
    Youtube vanced de kotadan düşmüyor

• turk telekome gittim. selfy başvurulmuyor dedi :) ne alakaysa.

prime vermeye çalıştı.

nasıl yapabilirim? vodafone faturasıza geçtim bugün. güzel teklif gelmedi. selfy nasıl alabilirim?

• JimmyJimmy kullanıcısına yanıt

Başka Türk Telekom bayisin den geçiş yapabilirsiniz hocam

Çok teşekkür ederim hocam bilgiler için, indirimli olarak mı kullanıyorsunuz yoksa mevcut fiyattan (74₺) mı yararlanıyorsunuz?

başkaları hotspot yapılmıyor demişti sanki. öyleyse güzel Vodafonea göre avantajlı.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Bakalım yarın belli olacak hocam İnşallah  

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Play Store da Vanced Kit diye bir uygulama buldum ve indirdim telefonuma, sanırım dediğin uygulama bu olmalı reklam derdi de yok, arka plan da oynatma var, gerçekten bu uygulama da kotadan yemiyor ise süper, normal internetim bitince YouTube kullanabileceğim aşım olmadan  

• Böyle bir uygulamaya playstore nasıl izin vermiş hayret. Genelde vanced apk olarak yükleniyordu şimdiye kadar. Bendeki apk olarak yüklenen vanced kotadan yemiyor ama bunu kullanıp denemek lazım

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Virüs bulaşır diye fazla zorunda kalmadığım sürece APK kullanmıyorum hocam, ama bu uygulama da sorun olur ise dediğiniz gibi APK indirip deneyebilirim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.