Sağolasın hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (27. sayfa)
-
-
-
Siz kaç lira dan faydalanıyoruz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
70₺ küsür sanırım hocam daha ilk fatura yarım olduğu için tam miktarı bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İndirim alabilirsin hocam bir süre sonra, aklında bulunsun
Nasıl alacağım hocam?
Blöf yaparak alabilirsin hocam
Açılımı nedir bunun hocam 😅
Faturasız hatta geçiş yapmak istiyorum deyin (Sizi Faturasız birimine aktaracaklar)
Ardından Faturasız birimi hattınızı neden faturasız yapmak istiyorsunuz diye soracak ve söylemeniz gerekenleri aşağıya sıraladım;
- Bölgem de hat çekmiyor (İsterseniz bölgenize ekibimizi gönderelim dediler, ama lafı değiştirdim tabii, size de aynısını diyebilirler siz de lafı değiştirin)
- Hattımı faturasıza geçirmek istiyorum veya düşünüyorum deyin.
- Hattımı başka operatöre taşıyacağım
- Ancak herhangi bir kampanya veya indirim var ise kalabilirim (İndirim konusunu üsteleyin her cümleniz de söyleyin neredeyse)
Bu dört maddede ki cümleleri her aramanız da söyleyin mutlaka olacaktır...
Üstüne basa basa söylüyorum hocam, 20 defa dahi arasanız birinden biri indirimi uygulayacaktır, bu maddeler deki cümleleri söyledikten sonra tabi...
444144 arayın 1 tuşlayın sonra yine 1 en sonun da 0 tuşlayın.
Faturasız hatta geçiş yapmak istiyorum deyin, onlar da ilgili birime aktaralım hatta kalın diyecekler.
Ardından ilgili birim de neden faturasız istiyorsunuz diyecek, siz de hat çekmiyor, ödeme yapmakta zorlanıyorum faturam fazla diyeceksiniz, onlar da bakalım bir kampanya falan var mı diyeceklerdir ve de size %20 indirim verebiliriz diyecekler, olur yapın deyin ve yapacaklardır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ederim hocam sonucu bildireceğim 😅
Başarılar hocam
Hangi paket hocam aldığınız
Selfy Yeni Sosyal tarifesi hocam (750 Dakika, 500 SMS, 20 GB ve Sınırsız Sosyal Medya 59₺)
yanlışınız olmasın onlinea özel 63 tl 59 tl olan selfy 20 gb tarifesidir.
-
Ben indirim ile kullanıyorum hocam, o yüzden
Elimde olsa 40,45₺ indireceğim, oda olacak zamanla bir aksilik olmazsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 8 Haziran 2021; 20:10:44 >
ne kadar bir indirim aldınız ben engelli indirimi ile yüzde 25 alabildim ancak 55 tlye düştü.
-
Ben %20 aldım hocam, ama zamanla artabilir uygulamayı kontrol edin ve de ararlar ise mutlaka açın
Faturanızdan faturalıya mı geçtiniz hocam yoksa yeni hat mı ben 7 nisandan beri faturasizdayım online islemlerde bana özelde faturalı teklifi hiç gelmedi
Vodafone Faturasız dan geçiş yaptım hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X