Vanced ile video izlersem kotadan yermi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Vanced ile video izlersem kotadan yermi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yemez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vanced resmi youtube olmadığı için kotadan yer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Play Store dan indirdiğim yemiyor, ama APK olanı bilemem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vanced uygulaması play store da varmı ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler ben apk vanced kullanıyorum bunu bilmiyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica ederim hocam, isterseniz bunu da deneyebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yemez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu gerçek vanced değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilmiyorum hocam gerçek olup olmadığını ama kotam dan gitmiyor ve reklam çıkmıyor, benim için önemli olan o < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hepsi YouTube sunucularına bağlanıyor sonuçta yemez o yüzden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen hocam, haklısın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 9 Haziran 2021; 19:31:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Memnunum hocam, sınırsız sosyal medya var, Sil Süpür den BİMCell'e göre daha iyi internet hediyeleri geliyor, bu tarifeyim artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 9 Haziran 2021; 19:31:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |