Şimdi Ara

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
12.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu, Keenetic router almak istediğimi belirtmemle açıldı. Buna karşılık, “Bu cihazın seri numarasını sisteme dahi giriyoruz. Kablosuz ağ adını ve şifresini değiştirsen bile internete giremezsin. Değiştirebilmen için müşteri hizmetlerini araman gerekir,” diye uyarıldım.

Ancak buraya yazdıktan kısa süre sonra, cevapları bile beklemeden sorunsuz bir şekilde değiştirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferplathh F kullanıcısına yanıt

Sizin bağlı olduğunuz T.Telekom Md'de stokta hangi "Fiber Modem" (=HGW) varsa, o model cihaz veriliyor. Ben İstanbul'da Bebek Telekom Md'ne bağlıyım. An itibariyle, alınan paket hızı ne olursa olsun WiFi6 LG8245 Huawei HGW verilmekte.

• soulfear kullanıcısına yanıt

İŞ anlaşıldı baştan deseydin ya bunu bize  Eleman sözde seni toy görüp tt modemi kullandırtmak için kandırmak isteyip tehdit etmiş  baya işine müdürüne sadıkmış eleman yani kısaca tt de modem kısıtlaması yok istediğin Routeri kullanırsın  ayrıca tt mh arayıp modem kullanıcı ad ve şifreni de alırsın 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Ekim 2024; 22:11:49 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.