Şimdi Ara

Türk Telekom Port Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar online oyun serverı için Huawei HG630a modemle port açmıştım ve sorunsuz çalışıyordu.Bir anda oyunun serverı kapandı ve o gün bugündür port açamıyorum gerek pc gerek xbox için.DMZ vs de denedim.Ardından türk telekomdan Zyxel VMG3312-B10B modem verdiler.Yine aynı sorun devam ediyor.Türk telekomu arıyorum modem firmasina yonlendiriyolar.Modem firmasini ariyorum turk telekoma yönlendiriyolar.Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modem sayfasına girin WAN ip adresi ne görünüyor bulun, 100 ile başlıyorsa CGN'e atanmışsınız demektir port açamazsınız. Modemde görünen wan IP ile IP gösteren (ipleak.net iyi bir sitedir) websitelerinde bir karşılaştır.
  • Evet hocam modem arayuzundeki 100 ile basliyor ip sorgulama sitesinden baktim 88li bir ip var ne yapmam lazim duzeltmek icin @poopsy

• Arayıp bir deneyin port açamıyorum eski dinamik ipye dönmek istiyorum diye, garantisi yok bilmezden de gelebilirler değiştirebilirler de ne yaptığı belli değil müşteri hizmetlerinin. Ben uğraşamadım şahsen değiştirmediler statik ip aldım, ama ağzınız laf yapıyorsa bağırıp çağırın olmazsa ofise gidin kapatıcam deyin değiştirebilirler.
    Herkesin farklı bir macerası var bu sahte ip olayıyla bazı arkadaşlarınkini hemen geri çevirmişler port açamıyorum deyince ama çoğunluğu uğraştırıyorlar gibi.
  • Hocam çok teşekkür ederim en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş oldum.Türk Telekomu arayıp halletmeye çalışıcam @poopsy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerkadioglu -- 21 Haziran 2016; 4:12:27 >
  • poopsy kullanıcısına yanıt
    hocam benim modem arayüzünde wan ip 100 ile başlıyor ama ipleak te 88 ile başlıyor hangisi doğru acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qerrard! -- 21 Haziran 2016; 16:52:10 >
  • 88li doğru paylaşımlı ip adresin oluyor

88.231. le başlıyordu bana sürekli gelen
    65536 ip var

Kim bilir bir ipyi kaç aboneye veriyorlar?
    tüm dünyayı internete çıkaracak gücümüz var diye reklam yapar şimdi telekom 65536 ip * 65535 port = 4.3 milyar müşteri
  • 1 haftadır uğraşıyorum port açmaya 100 lü olduğu için olmuyordu. 50defa reset attım gece 1den 4 e kadar yok değişmio 100 az önce statik aldım arayıp. 88li verdi otomatik türktelekom. yok başka türlü o havuzdan çıkarma filan yok dediler. ya reset ya statik. kurtuldum napim aylık12 tl :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.