Şimdi Ara

Turk telekom prime efsane 20 gb 45 tl mantıklı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
9.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben önceden kullanıyordum ve TT den memnundum cok sık yurtdışına gidip geldiğim için vowifi servisi olmadığından çıkmıştım, vowifi gelir gelmez geri taşıyıp taahhüt verdim hemen ama taşıma yaparken bayideki arkadaş 30 gün içinde prime ayrıcalık, ilave 30 GB ve taahhüt işlemleri için 30 gün içinde verdiği numaralara mesaj atmam gerektiğini söylemişti, ondan öyle dedim, yinede web sitesinde ilgili sayfadan açıklama detaylarına bakmakta yarar var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müslüm_32 kullanıcısına yanıt
    Zam mı yapmışlar vergiler dahil demiyorsa eklenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RLRR kullanıcısına yanıt
    Faturasız alsaydınız keşke fatura lı bi yığın vergi gelecek sonra konu açacaksınız bunlar nereden geldi diye

Sonrada yine geçerdiniz faturalıya

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Faturasızla uğraşamam en son Turkcell 25 gb kullanıyordum 160 lira tarifeden gına geldi..
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Evde bir sorun yaşamıyorum, bir kaç şehir dışı seyahat yapıcam internet ve konuşmada problem yaşamazsam test ettikten sonra taahhüt verebilirim sms geldi bana bugün taahhüt verin 45 tl ye düşsün gibisinden mantıklı geliyor oldukça uygun, ay sonuna kadar bakalım artık Türk Telekom u deneyip karar vericem 😉
  • RLRR kullanıcısına yanıt
    Evde ve iş yerinde sorun yoksa başka yerlerde rahat kullanırsınız, sıkıntı yapmaz...

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    BTKya şikayet kaydı bırakmıştım ben. Bugun Turkcell’den aradılar. Normalde yapmıyoruz ama bu sefer iade edelim dediler. Faturayı da ödemiştim iban istediler iade edecekler 40₺ ücreti.

• Arkadaşlar ben bu tarifeye geçmek istiyorum. Fakat sadece 1 ay kullanacağım dolayısıyla taahhütsüz alacağım. 1 ay sonunda herhangi ekstra ücret ödeyecek miyim? MH ekstra 145 TL hat ücreti ödersiniz dedi.. Ders çalışamıyorum internet olmadığı için annem Vodafone ben Turkcell’im. Acil yardımınıza ihtiyacım var internet konusunda.

• menectras kullanıcısına yanıt
    eğer hat taşıma yapmayacaksanız, sıfır hat alınacaksa, ilk hat alımı için devletin aldığı vergiler var faturalı hat için 12 taksit, kontörlü hat için ise alım anında peşin alınır, bu tarifeye girip hattı kapattırınca 100 tl civarında bir fatura gelir sadece ilk hat alım vergisi için (ayrıca tarife ürceti vs vs vs), ayrıca 20 gb internet ve 1 ay için bu tarifeye geçmek çok saçma olur.

aşağıda paylaştığım kontorlü data tarifesini almanızı öneririm. eski bir telefon ile yada wifi 3g-4g modem ile rahat bir kullanım yapar fatura derdi yaşamazsınız, 6 ayda bir 20-25 tl yükleyerek hat yanmadan uzun yıllar elinizde tutarsınız. ihtiyaç oldukça paket alır kullanırsınız.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Faturasız Mobil Wi-Fi Paketleri > İnternet > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/faturasiz-mobil-wifi-paketleri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 29 Haziran 2020; 14:12:11 >

Sağolun hocam peki hattı alırken, ek ücret ödüyor muyum?

• menectras kullanıcısına yanıt
    ilk hat alırken 100 tl biraz üstü bir hat alım ücreti var, üstte dediğim gibi, bu ücret devlet tarafından alınıyor aslında, yeni hat tesis vergileri...

hattı yakmadan uzun yıllar korursanız bir kere verilecek bir ücret, onu çok dert etmeyin, sonuçta uzun yıllar sizde kalacak...
  • türk telekom wifi yazılan şey ne oluyor? atıyorum bir kafede türk telekom wifi varsa, biz şifresiz oradan mı kullanıyoruz?
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Yok kafenin wifi ı değil Türk Telekom’un Wi-Fi noktaları oluyor. Oralarda ne kadar kotan (2gb,sınırsız) varsa ağda oturum açıp( kimlik no vs.) kullanıyorsun. Edit: kafede TT Wi-Fi varsa da kullanabilirsin. Ben kafenin kendi Wi-Fi ı sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradam0000 -- 7 Temmuz 2020; 23:43:59 >
  • Arkadaşlar internette prime tarifesi ile gelen ekstra özelliklerin (tivibu vs ) kodlarının gelmediğini okudum halen devam ediyor mu ?

Kullandırtmadığı ayrıcalıklar mı?

Kampanya var katılım yok

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RLRR

Faturasızla uğraşamam en son Turkcell 25 gb kullanıyordum 160 lira tarifeden gına geldi..
    Turkcell 'e bir daha ZAM geldi.

20GB 45 TL en iyisi bu şimdilik.

Çekim kalitesi vodafone 'den çok daha ii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslüm_32 -- 8 Temmuz 2020; 6:10:40 >
  • Müslüm_32 kullanıcısına yanıt
    Şu an çanakkaledeyim merkezden uzak, 3g çekiyor ama çok iyi çekiyor ki 4g yi aratmadı gibi, Turkcell hattım yanımda bu ay sonu kapanacağı için kıyaslama şansım oldu Turkcell burda 4g çekiyor. Ben şimdilik memnun kaldım telekomdan taahhüt verdim 45 tl gerçekten uygun, kazıkçı Turkcell e iyi ki yol vermişim..
  • Turkcell'den geçeceksen memnun etmeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: scarybanana

Arkadaşlar internette prime tarifesi ile gelen ekstra özelliklerin (tivibu vs ) kodlarının gelmediğini okudum halen devam ediyor mu ?
    Ben de aynı soruyu merak ediyorum, biri aydınlatabilirse çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.