Şimdi Ara

Turk telekom prime efsane 20 gb 45 tl mantıklı mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
9.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taahhüt detaylarında göremedim hocam ben bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaon -- 9 Temmuz 2020; 22:9:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serkaon S kullanıcısına yanıt
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Efsane Tarifeler > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/efsane-tarifeler.aspx

Bu linkte ucretlendirme yerine detaylar kısmına girin. Taahhüt detayları bölümü var. Orada yazıyor. Sizin baktığınız kısım taahhüt değil de sadece özet bilgilerin olduğu kısım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iskaca kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. 8 gün sonra turkcell taahhütüm bitiyor. 4 gün kala bu tarifeye geçeceğim.

• Mevcut tt faturasızdan nasıl geçiliyor?
    PRIMEYENİEKSPER 10GB, PRIMEEKSTRA 15GB yazıp 5555’e gönderebilirsiniz. diyor, ama bu 20lik için nasıl geçildiği konusunda hiç bilgi yok???

• Turkcell'den cayma bedeli ödeme pahasına taahhüdün ortasında bozup buna geçmeye karar verdim. 2 gün sonra geçişim tamamlanıyor, yazarım buraya. Eskiden 8 GB Turkcell kurumsal 65 TL veriyordum. İyi sömürdüler beni kaç sene. Arıyorum cayma bedeli hakkında doğru düzgün bilgi veremiyorlar, sizinle mi uğraşacağım diyip çıktım.
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Oysaki kaliteliyde müşteriye yardımcı olurlardı. Yine ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.

Kurumsala ayrı temsilciler bakmasına rağmen

• Turkcellde yim taahhüt bitti, fiyatta zamlı geldi.Bu efsane prime 20gb ilk sene 45tl hala devam ediyor mu tam emin olamadım ?
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    ediyor ediyor. bugün geçişim tamamlandı. taahhüt detaylarında 365 gün gözüküyor. şu an için her şey güzel. ama ek 30 GB hediyesini aktifleştiremedim, bir hata oluştu diyor. neyse, ihtiyacım da yok 30 GB'a gerçi.
    Teşekkürler bende yarın bayiye uğrayıp süreci başlatayım
    Telefonunuz 4.5g destekli görünmüyordur. O yüzden 30 GB da gelmiyor.

• Buayın 19 unda benimde Turkcel Tahhüt bitiyor Turkcelde bana 10GB lık bir paket teklif etti 45 ₺ ye ama bunda aynı paraya 20GB internet artı Mood alıyorsun. Oldukça cazip geldi. Ben Wifi arama olmadığı için Turk Telekom a soğuktum ama artık o da gelmiş anladığım kadarıyla. 4-5 gün kala başvursam yeter herhalde değil mi? Memnun kalacağımı düşünüyorum. Öyle olursa 2. senede devam ederim 53₺ den .
  • serkaon S kullanıcısına yanıt
    geldi hocam şimdi ikisi de. hiçbir sıkıntı yok şu ana kadar. 30 GB'ımı da aldım. sil süpürden de ilk hediyemi aldım hatta
  • Merhaba. Bu tarifeye Turkcellden direkt taahhütsüz olarak geçilebiliyor değil mi? Taahhütsüz geçildiği taktirde 3 ay boyunca her ay 30 GB hediye veriliyor mu yoksa 1 kerelik mi? Benim tam olarak 40-50 GB bir dataya ihtiyacım var 1-2 ay kadar. Bu tarifeye taahhütsüz geçip duruma göre tekrar operatör değişikliği yapmak veya Turk Telekomda kalmak istiyorum
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Faturasız 109 tl ye 50 GB altı ay geçerli bi paket var, bence onu dene, dediğin tarifenin sözleşmesiz ücreti 70 tl vere ek 30 GB gelir mi belirsiz, vermezse sözleşme yapıp sonra cayma bedeli ile belki, çıkılır ama oda bir sürü macera... memnun kalırsan devam ederim diye düşünüyorsan bu Prime olayı mantıklı, kesin dönerim diyorsam dediğim data paketini al...

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin mobil wifi olayını çağrı merkezine sordum bayiye gidin yardımcı olurlar dedi. Onun için bir data hattı almak lazım sanırım, onun fiyatı nedir biliyor musunuz? Bir de en son çift simde kesintiler vardı bugün durum ne bilmiyorum, ekstra mobil wifi modem almak falan gerekebilir. Fakat 30 GB gelir mi gelmez mi belli değilse ona güvenmek de sıkıntı çıkarır o zaman

yeni sıfır hat alıyorsunuz data hattı olarak aktive ediliyor, yeni hat fiyatı 90-120 tl civarında, bir defa bu parayı veriyorsunuz, onun dışında 50 gb 6 ay geçerli olduğu için bittikçe yüklüyorsunuz, ben yazlıkta kullanıyorum her sene bizim aileye bir yükleme yetiyor, ocak-şubat gibi hat kapanmasın diye bir defa 30 tl fln yüklüyorum oda telsiz kullanım ücretlerine gidiyor zaten, özetle yıllık 150 tl verip altı ay boyunca 50 gb kullanıyorum, acil bir durum olursa yine başka paket yükle devam et. birde tt de 45 tl 1 gb ve 25 tl 500 mb yurt dışı paketleri var, yurt dışında faturasız olduğu için kafa rahat o paketleri fln da kullanabiliyorsun.

özetle prime a geçmeyle uğraşmaktan daha pratik ve uzun vadeli her dönem işine yarayabilecek bir çözüm... ama normal telefon için düşünüyorsanda prime 20 gb paketi gerçekten F/P oranı tavan en avantajlı paketlerden...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl kullanıyorsunuz hocam, wifi modemle mi yoksa çift sim ile hotspot yaparak mı kullanıyorsunuz? Turkcelldeki taahhütüm son aya gireceği için zaten bir git-gel veya hazırkarta geçip sonra tekrar faturalıya dönme gibi bir durumum olacaktı, pek TT'ye geçip taahhüt vermek istemiyordum, Eksper 25 ya da bu paketi taahhütsüz olarak almak mantıklı. Fakat dediğiniz gibi daha pratik sizin çözüm. Hattı takacak cihaz bulursam iyi olur gibi
    Modem var onda kullanıyorum, eski bir telefon yada modem ile kullanılıyor rahat, letgo da 3g modemler max 100, 4gler 200 e var, tt 3G güzel iş çıkarıyor benim modem 3g, her tür işimi görüyor...

• 1000 dk 1000 sms 18 gb net 29 tl diye bisey gordum ben subelerde

• Normal de o 18 GB değil, aslında 8 GB.

Sil süpürle birlikte 10 GB geliyor, toplam 18 GB oluyor, ama gelen 10 GB her yöne geçerli olmayabiliyor.

WhatsApp'ta veyahut Sosyal medya da geçerli olabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.