sizce nasıl bi yol izlemeliyim. turk telekom 100mbps paketi 154tl. cayma bedelim 750tl. |
Türk Telekom Saha Dolabı Değişikliği (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nocontext2020evet sorguladığımda 97 mbps çıktı. saha dolabı 35metre mesafede gözüküyor. fakat 100mbps hipernet paketi 154tl. daha uyguna nasıl getirebilirim. şuan yine türk telekomdan adsl 8 mbps kullanmaktayım
Cayma bedeli varsa simdilik turk telekom 35 veya 50 megabit baglatin tahahhut bitince asagidakilere bakarsiniz.
Gibirnet 100 megabit 85 tl
Millenicomda 100 megabit 110 tl
Eger 75 megabit yeterse netspeed 94 tl
https://netspeed.com.tr/kampanyalar/speed-pro-75-kampanyasi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 2 Aralık 2020; 14:57:20 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nocontext2020sizce nasıl bi yol izlemeliyim.
turk telekom 100mbps paketi 154tl.
cayma bedelim 750tl.
cayma bedeliniz yüksek şimdilik kalmanız daha mantıklı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nocontext2020evet sorguladığımda 97 mbps çıktı. saha dolabı 35metre mesafede gözüküyor. fakat 100mbps hipernet paketi 154tl. daha uyguna nasıl getirebilirim. şuan yine türk telekomdan adsl 8 mbps kullanmaktayım
Daha uyguna getirme şansınız yok.
Binaya Fiberi bağlattıktan sonra TT üzerinden internet hizmeti verebilen diğer İSS'leri araştırabilirsiniz :)
-
hepinize teşekkür ederim. sizce telekom beni daha uyguna paket yükseltmek için arar mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nocontext2020hepinize teşekkür ederim. sizce telekom beni daha uyguna paket yükseltmek için arar mı
sanmam mevcut müşterilere daha yüksek fiyat çekiyolar yeni müşterilere daha uygun fiyat sunuyolar taahhüt bitince farklı isslere geçiş yapabilirsiniz
-
Merhaba bende aynı sorundan müzdaribim acaba ümit beyle nasıl iletişime geçtiniz ?
-
-
Kendisine mail atmıştım ama geri dönüşü klasik müşteri hizmetleri oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tweet yazın dilerseniz. -
Yazdım 2 dakika içinde arandım adres bilgilerim alındı altyapıya bakıldı altyapı müdürlüğüne iletip cevabı tekrar arayacağını söyledi temsilci.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X