Şimdi Ara

Türk Telekom Selfy 750 DK 5000 SMS 15 GB 35 TL (Faturasız) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
13
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkcellin kampanyalarını sabah akşam tercih ederim. 8gb 750dk 100sms 39 liraydı. Her ay yepyeni şeyler var.
  • Bu WhatsApp yurtdisi paketi nasıl çalışıyor? Yurtdisinda roaming açık mı olması gerekiyor? Eğer açık olursa diğer uygulamalar arka planda bildirim gönderirken elbet İnternet kullanacak ve saçma sapan işler için İnternet kullanımı yansitmayacaklar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kampanya için bi tanıdığım hattını taşımıştı bu günde geçiş işlemi için bayiye gitmiş böyle bir kampanya yok demişler hatta bayide müşteri hizmetlerini aramışlar böyle bir kampanya yok demiş ardından beni aradılar bayiden kampanya görünmüyor bitmiş olabilir dendi sanırım yanlış bilgi değilse vazgeçildi.

• Reborned kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kampanyanın adı ne herkes geçebiliyor mu

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Turbo Süper Fırsat

Yeni hat aldım hocam. Numara geçişinde / yeni hatta geçerliymiş. 1 yıllık taahhüt verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 14 Aralık 2019; 23:18:40 >

• Reborned kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler ben kontörlü sandım di faturalı istemiyorum 2 3 aylığına geçecektim zaten.

• 45 liraya 6gb 1000dk falan bi pakete üyeyim faturalı Türk Telekom. Bu tarifelerden faydalanaz mıyım veya 30-35e benim geçebileceğim daha uygun bir şey yok mu. Büyük kazık yiyorum galiba.

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Yanlız şöyle bir düzeltme yapalım forumdaşım;90 gün değil son 30 gün içerisinde numara taşıma veya yeni hat alımı yoluyla geçiş sağlanabiliyor.

• Bu tarifeden faydalanamak icin 25 yas altinda mi olmak gerekiyor ?
    Ben 25 yasindan buyugum , hatti tasidiktan sonra sms ile tc no gonderme kisiminda 25 yasindan kucuk olan oglumun uzerine gondersem olur mu ?
    Sorun yasanir mi ?

hala var sitede bayi bilmiyor olabilir mi

• Muhendisbiri kullanıcısına yanıt
    8 gb olan selfy tarifesi için kardeşimin tc sini yolladim sorun olmadi. 7 yaştan büyük olması lazim diye biliyorum ama yollanilan tc nin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende öyle dedim bayiden müşteri hizmetlerini aramışlar böyle bir tarife yok demişler bilerek kaldırmıyorlar sanırım bende anlamış değilim.

hanımın hattı geçirdik.yarın sabah varmı yokmu öğreniriz ama hem selfy hem telekom sitelerinde mevcut muhtemelen mh falan olaydan bi haber hala. geçen sene google 5gb diye bi tarife vardı selfyde geçtidiğimde kimsenin haberi yoktu.
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Hattı geçirirken var dediler di hemde ona kayıt yapmışlar 3 gün sonra hat açılınca yok diyorlar. Deneyin bakalım olacak mı.

ilk sayfada yazılanlar yapıldımı acaba? 4545 tc no atılacak sonra fırsat15 yazıp gönderilecek falan. bunlar yapılıp gelmediyse sıkıntı vardır demektir
    Aynen bayide yapmışlar olmamış ben yoktum başka tarifeye geçmişler sonra.

sabah geçiş tamamlandı sorun yok hocam. 1 dakika içinde aktif oldu
  • Faturasız hat kullanıyorum, 2 kez arayıp faturalı 15 GB 1000 dk 1000 SMS 35 TL önerdiler kabul etmedim. İllede faturasız diye diretiyorum. Ne zaman TL yükleyip paket alsam cazip teklif sunup 7 gün içinde evet yazın, 30 gün geçerli paket öneriyor, TL yükleyin diye mesaj atıyorlar. Biktirdilar artık. Mecburmuyum faturalı kullanmaya , faturasız 12 ay kullandık bitti düzgün tarife kalmadı, 30 TL ye 750 dk 1000 SMS 3 GB internet gibi tarifeler kaldı. Kampanyalar hep yeni taşımaya yönelik tarifeler.

Bakiyemde duran tl ile 1 aylik paket alıp taşıyacağım. Zaten interneti de yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanb53 -- 19 Aralık 2019; 10:9:43 >
    Hattı geçirdikten sonra mı mesajları attınız hocam? Detaylı anlatırsanız sevinirim. Siteden de kaldırmışlar çünkü

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.