Şimdi Ara

Türk Telekom Selfy 750 DK 5000 SMS 15 GB 35 TL (Faturasız) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
13
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı şekilde 22 tl ye aldığım paketim vardi mesaj geldi bu ay itibariyle 27 Türk lirası olarak güncellenecekmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bişey. Varsada bize yapmıyor.

• Gelen teklif ne olduğu belli değil

Türk Telekom Selfy 750 DK 5000 SMS 15 GB 35 TL (Faturasız)

• Cudana kullanıcısına yanıt
    Faturalıya geçersen 2020 sonuna kadar her hafta internet hediye edeceğini garanti ediyor. Ama değişik bir hediye gerçekten. İlk defa gördüm.

• numarami turktelekoma tasiyip bu tarifeye gecmek istiyorum yalniz Bu paket için türk telekom online işlemlerden ya da bankalardan 35 tl yüklemek yeterli oluyor mu yoksa telsiz kullanım ucreti kesileceği için yeterli gelmeyip 40 tl mi yüklememiz gerekiyor her ay icin. Faturasiz tarifeleri çok bilmiyorum eğer öyleyse 8gb 27 tarifeye geçmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Volkan

numarami turktelekoma tasiyip bu tarifeye gecmek istiyorum yalniz Bu paket için türk telekom online işlemlerden ya da bankalardan 35 tl yüklemek yeterli oluyor mu yoksa telsiz kullanım ucreti kesileceği için yeterli gelmeyip 40 tl mi yüklememiz gerekiyor her ay icin. Faturasiz tarifeleri çok bilmiyorum eğer öyleyse 8gb 27 tarifeye geçmeyi düşünüyorum.
    3. Aydayim 35 TL harici kesilen para olmadı.

• Cudana kullanıcısına yanıt
    2 tl ıcın deger mı ugrasıp ssınırlenmeye zayen adamlar ındırım yapmıs o onları karsılar
  • Beyler bu paketi yaklaşık 6 aydır kullanıyordum. Bugün paketin fiyatının değiştiğini öğrenmiş oldum. 35 TL olan paket tam 49 TL olmuş. Ne haber verdiler ne bişey ancak lira yükleyip paketin gelmesini beklerken öğrendim. Çok fahiş bir fiyat artışı olmuş. Bu durumu başka yaşayan var mı aramızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis biri -- 3 Temmuz 2020; 9:58:48 >
  • muhendis biri kullanıcısına yanıt
    sitesinde yazıyor hocam.taşırken dikkat etmek gerek

• Tek tc ile 2 selfy oluyor mu

• hareketliperde kullanıcısına yanıt
    O zaman bu 6 aylık bir kampanya imiş..

• muhendis biri kullanıcısına yanıt
    git gel yapmak tekrar. 3 ay başka yerde durursanız tekrar alırsınız
  • Bu tarifeyi 2 senedir 35 civarına kullaniyodum bugun 40 tl ye güncelleyelim tahattutu diyolar. Sizce uygun mu nasil daha fazla indiririm ücretini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu nasil ındirim yaptırılır bilen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendis biri

Beyler bu paketi yaklaşık 6 aydır kullanıyordum. Bugün paketin fiyatının değiştiğini öğrenmiş oldum. 35 TL olan paket tam 49 TL olmuş. Ne haber verdiler ne bişey ancak lira yükleyip paketin gelmesini beklerken öğrendim. Çok fahiş bir fiyat artışı olmuş. Bu durumu başka yaşayan var mı aramızda?
    Bu paketi alırken böyle bir ibare hatırlamıyorum ben. Sonradan eklenmiş galiba. Ben de şok oldu 49TL yazınca SMS'te.
  • 6 aydan sonra 49 TL olmuş bana da mesaj geldi,çözüm var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 7 Ağustos 2020; 10:38:4 >
  • baysafran kullanıcısına yanıt
    Ben 2. 49u ödeyeceğim neredeyse. Ama 50 yatırınca 1 hafta geçerli 10 GB veriyor onunla olunca değer diyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.