Şimdi Ara

Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cugly , dermanburdaxxl , aodo Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
2
Favori
8.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tamamdır hocam bu gün çıktı silsüpür...

• Pekala arkadaşlar biraz konuyla alakasız gibi ama aynı tarifeyle ilgili olduğu için buraya sorayım dedim. Bu Selfy tarifelerinde garantör gibi bir şekilde Telekom'a verilmek zorunda olunan 16 - 25 yaş arası olan bir kişinin tc'si birden çok hat için kullanılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilalpman -- 7 Ekim 2024; 0:4:37 >
  • adilalpman A kullanıcısına yanıt

En son kullanıldığı için izin vermiyordu .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Peki SELFY "TC Kimlik No" şeklinde attığımız smsteki kimlik no önceden kullanılmış ise uyarı veriyor mu sistem?
  • adilalpman A kullanıcısına yanıt

Şimdi doğum tarihide istiyor daha önce kullanılmıştır diye uyarı veriyor

• Merhaba SELF li olup, enuygun.com otobus bileti kodunu kullanmayan varsa, özelden verebilir mi?
  • sınırsız sosyal medya var diye geçmiştim ama 20gb dan sonra normal 30 gb paketimden yemeye başladı bunun normali böyle mi arayıp çözebilir miyim sizce

• Weightless kullanıcısına yanıt
    Bende biryil sirunsuz kullandım sinrsiz soyali no taşıyıp geri döndüm popüler prime limitsiz sosyal tarifesine şuan ne yaptysam kotadan gidiyor çözüm bulabilen varmi
  • Efsane48 kullanıcısına yanıt
    Sinrsiz sosyal kotadan yiyor yokmu cozumu
  • gsmtr G kullanıcısına yanıt
    Bunu yaptım ixiomi apn yazan yer boş birkilmiyor olmuyor byle kotadan gidiyor hala sınırsız sosyal
  • dermanburdaxxl D kullanıcısına yanıt

bi vaka daha hangi kotadan gidiyor ?

kotan mı var senin

40 GB tan gidiyor daha öncede biryil sorunsuz kullandım notasiyip geri popüler prime limitsiz sosyal tarifesine geçtim şuan 40 GB tan 7 GB gitti iki günde sinrsizda gitmiyor hcbiri hep kotadan yiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermanburdaxxl -- 15 Aralık 2024; 21:16:1 >

Görsel ekleyebilirmisiniz

Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız! Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!

Üzerine tıklayıp eklermisiniz başka internetiniz var mı hediye internetinizi bitirdiniz mi ?

Daha önce biryil sorunsuz kullandım hiçbir ayar yapmadan 205 e kullaniodum kotadan yemiyordu no taşıyıp geri döndüm bu tarifeye çok şikayet olduğu için ve öncelik hediye internette olduğunu bildiğim icn hepsini sıfırladım ana kota olan 40 GB tan yemeye dewam ediyor youtube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermanburdaxxl -- 15 Aralık 2024; 21:30:13 >

bundan sonrası Türktelekoma kalmış bir durum

Tekomda şikayet incele filan açtırdım bakalım sonuç ne olucak 2 ay öncesine kadar hiçbir sorun yoktu çok memmundum çekimde eniyisi dönünce busorun canımı sıktı

Hattınızı resetledik sorun yok diye döneceklerdir  

Bende rest attım zaten şimdi yine resetledim müşteri hizmetleri bişey bildiği yok sorun gözükmüyor dio reklamlar arka plan uygulama lari yer dio basndan savmaya calsioyor YouTube reklmlari arka plan da internet yiyen uygulama lar okadr net yemez yani zatenbariz belli kotadan gitti benno taşımadan önce biryil hiçbir sorun yaşamadım sabaha kadr youtubede dünya GB harciyodum ana gbtan en fazla 100 MB anca gitmiyor du bile desende nafile Telekom müşteri hizmetleri ne sorun yok diyip duruolar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.