Şimdi Ara

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.518
Cevap
18
Favori
295.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de sürekli dakika :D
  • türkcell internetleri TT gibi kolay vermiyor

köyümüzünde tahmini olarak % 90 TÜRKCELL kullanır , bizim köyde TT lu sadece 2 - 3 kişiyiz .

öyle biplerle , noktalarla , dergilik gibi ve benzer şeylerle kimse uğraşmıyor..

telekomda hiç uğraşmadan sadece mesajla hediyelerle birlikte , bi anda aylık her zaman garantili 30 liraya 20 - 25 gb internet alabilirsiniz

ama türkcellde garantili 30 - 40 liraya , ne yaparsanız yapın , garantili her zaman aylık 10gb internet bulamazsınız...

köyümüzde ev internetide yok sayılır , bu durumda mobil internet bizde çok çok önemli oluyor

allahdan TT köyümüze geldide türkcellin zülmünden ve uğraştırmalarından kurtulduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula 1

türkcell internetleri TT gibi kolay vermiyor

köyümüzünde tahmini olarak % 90 TÜRKCELL kullanır , bizim köyde TT lu sadece 2 - 3 kişiyiz .

öyle biplerle , noktalarla , dergilik gibi ve benzer şeylerle kimse uğraşmıyor..

telekomda hiç uğraşmadan sadece mesajla hediyelerle birlikte , bi anda aylık her zaman garantili 30 liraya 20 - 25 gb internet alabilirsiniz

ama türkcellde garantili 30 - 40 liraya , ne yaparsanız yapın , garantili her zaman aylık 10gb internet bulamazsınız...

köyümüzde ev internetide yok sayılır , bu durumda mobil internet bizde çok çok önemli oluyor

allahdan TT köyümüze geldide türkcellin zülmünden ve uğraştırmalarından kurtulduk
    Turkcell en iyi frekanslara ve altyapıya sahip, TT Turkcell kadar yatırım yapsaydı böyle ucuz tarife çıkarabilir mi? Buna yürekten inanıyor musun?

Ne kadar ekmek o kadar köfte..

Turkcell ekstradan yaptığı kampanyalarla yine dağıtıyor her ne kadar zorunda olmasada. Evet süpriz nokta herkes için uygun olamayabiliyor, ama BiP kampanyaları, dergilik, yaani, kim 1gb ister, goller cepte ile oturduğun yerde rahatlıkla ayda 4-5GB kazanılabiliyor.

Sırf daha ucuz diye kullandığınız şu operatörü KALİTELİ gibi göstermekten vazgeçmelisiniz. Bizde telekoma fatura ödüyoruz, bizde kullanıcısıyız.. Ama aynı zaman da Turkcell'de kullanıyoruz ve EN KALİTELİ hizmeti Turkcell'den alıyoruz.

Fiyat/Performans kullanıcısı olsaydım evet TT kullanırdım, ama hizmet/fiyat kullanıcısıyım ve en iyi hizmeti de Turkcell veriyor. Bunu aynı anda 3 operatöre de sağlam faturalar ödeyen biri olarak söylüyorum.. Siz sadece tek operatörü kullanıyorsunuz kaliteli/kalitesiz ayrımı yapabilecek konumda olmuyorsunuz ne yazık ki..

TT madem herkesten ucuza tarife çıkartabiliyor, neden sabitte bunu yapamıyor? YAPAMAZ.. Çünki sabitte de en çok yatırımı yapan Türk Telekom, en iyi altyapı da Türk Telekom'da..

Anladığım kadarıyla bunca zaman köyünde Turkcell tek başına hizmet vermiş, en azından iyi kötü buna saygı duyulması gerek. Turkcell olmasaydı bunca zaman köyde telefon kullanamazdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 26 Ekim 2018; 10:37:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• formula 1 kullanıcısına yanıt
    Oncelikle bu yorumun da yine oznel, burdaki herkese tr kazık, tt bol net diyemessin ben onu belirttim size bir onceki mesajimda

Ben tam tersi dusuncedeyim dun tambu kampanyasindan 1gb alamadim hatali kod dedi durdu.kim kolay net veriyorsa artik 1gb veremedi

30 liraya 25 30gb nasil aliyorsun ? faturasizmi,aldigin paketler saat bazlimi,sil supur dahilmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 23.58'de yaptım

günlük 5 gb verdi dalga geçer gibi
  • Hep dakika veriyor evde üç tane hat var. İki üç haftadır sırf dakika veriyor

• Haftalardir 250 dakika sinirsiz dakika verip duruyor. Her gecen gun daha da soguyorum turk telekomdan!!! Kendi hattim turkcell ikinci bir hat var ozel isler icin. Daha internet verdigini gormedim. Turkcelle laf soyluyor bi de miller son 4 haftada 3 kez haftalik 3 gb verdi. Interneti ikiye katladi. Surpriz nokta gollercepte bip kullanim grup kurma derken bi ton hediye veriyor. Bir de kapsama sorunu hiz sorunu vs cekmiyorum. Bu konuda turkcell gibi bonkor bir firma yok. Pahali su bu ama hakkini veriyor fazlasiyla 😊

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    turkcell in tekel oldugu zamanlardaki kazık imajını silemiyor. su anda fıyatları yuksek dedıgınız gıbı ama kampanyalar o kadar bol ki yuksek paketın fıyatını haylı haylı karsılıyor.
    ama yasşlı kırsal kesımde oturp sadece telefonun ana ozellıklerını sms arama dakıka vs kullanmak ısteyenlere de kolaylık saglarsa ıyı iş yapmış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Haftalardir 250 dakika sinirsiz dakika verip duruyor. Her gecen gun daha da soguyorum turk telekomdan!!! Kendi hattim turkcell ikinci bir hat var ozel isler icin. Daha internet verdigini gormedim. Turkcelle laf soyluyor bi de miller son 4 haftada 3 kez haftalik 3 gb verdi. Interneti ikiye katladi. Surpriz nokta gollercepte bip kullanim grup kurma derken bi ton hediye veriyor. Bir de kapsama sorunu hiz sorunu vs cekmiyorum. Bu konuda turkcell gibi bonkor bir firma yok. Pahali su bu ama hakkini veriyor fazlasiyla 😊
    Böyle bilinçli kullanıcalara ekstra sempati duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

turkcell in tekel oldugu zamanlardaki kazık imajını silemiyor. su anda fıyatları yuksek dedıgınız gıbı ama kampanyalar o kadar bol ki yuksek paketın fıyatını haylı haylı karsılıyor.
    ama yasşlı kırsal kesımde oturp sadece telefonun ana ozellıklerını sms arama dakıka vs kullanmak ısteyenlere de kolaylık saglarsa ıyı iş yapmış olur
    İmajı silmedi, silemez.

Rekabet kuralları gereği Turkcell fiyatları yüksek tutmak zorunda. Diğerleri de bu kadar yatırım yapsa onlarda fiyatları yükseltecektir.

Turkcell'in altyapısı sağlam, BTK önünü kesmese katbekat ucuz tarifeler çıkartacaktır ve altyapısı da bunu kaldırır ama izin verilmiyor buna.

Her ne olursa olsun pahalısı vardır ucuzu vardır. Bariz bir örnek Nutella vs Peripella.

Kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte.

• Hoşbuldum.

O sorduğum sorulara objektif cevap vermediği sürece dediklerini görmezden gelmek lazım..

• Hocam tekel oldugu zamanda da turkcell kullandim. Simdi de kullaniyorum. Bi aksilik olmazsa kullanmaya devam edecegim. Turk telekom da kullaniyorum. Dumduz hat valla. Ne kampanya ne hediye. Sebeke kirsalda sorunlu. Hala halledemediler. Turkcell hattim yanimdayken hic dert etmiyorum acaba kanyona gidince ceker mi ormana gidince ceker mi? Hic yari yolda birakmadi. Turk telekoma guvenip yola cikmam. Hele karadeniz dogu anadolu falan buyuk risk. Istanbulda fena degil telekom ama cok geziyorum. Yollarda koylerde kasabalarda cektigini cok az gordum.

• Merhabalar,

Yalnızca bir defa ve son defa bu konuda uyarımdır. Şikayet edilen ve sizlere bildirimi ulaşan mesajların aynı tarzda devamı geldiği takdirde, bu durumun oluşmasında emeği geçen her tarafa caydırıcı nitelikte ceza uygulanacağını direkt olarak buradan sizlere hatırlatmak isterim.

İyi forumlar,
  • 250 dk verdi yazıklar olsun tt

• hukuki05 H kullanıcısına yanıt
    Haftaya internet verir

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Muğla Köyceğiz Tokullar ana yolun 300 mt güneyinde turkcell İnternet çekmedi 2 hafta önce

İzmir alsancak Talatpaşa Turkcell 3 yıldır 4 mb/sn indirme aşamadı, telekom 7 mb/sn ile indirdi

Kentte Telekom

Yurtdışı vodafone

Kırsalda turkcell (Muğla Köyceğiz Tokullar hariç bir de Balıkesir Ayvalık otobüs dinlenme tesisleri)

Fiyata bakalım, Turkcell 1000+7 gb 85

Telekom 1000+10 gb 45

Tercih meselesi tabii saygı duyarım

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    250 mb verir kesin

• mahferer kullanıcısına yanıt
    Gitmedigim yerler degil gittigim yerler onemli benim icin. Bem henuz telefonumu kullanamadigim yer gormedim turkcell ile. Muglaya her sene geliyorum orada da koylarda en iyi ceken hat turkcell. Iki hat olunca kiyasla fırsatım oluyor fazlasiyla. Fikrim degismeyecek. Ben 34 lira oduyorum bu arada 85 lira degil. Turkcellin hediyelerle kullanılabilecek internet miktari turk telekomun en yuksek kotali internetli tarifesini ikiye katliyor. Gecen ay 32 gb internet kullandim 😊 ortalama 25 gb kullaniyorum. Bilincli arastirarak okuyarak en uygun olani bulmak bizim elimizde. Turkcell fiyat olarak yuksek ama verdigi aldigindan kat kat fazla. Gerci hediye vermese de kullanmaya devam edecegim. Fiyat 85 olsa da kullanacagim. Hiz kapsama kalite daglar kadar fark var cunku 😉

• Bu ne ya 😀 bir iki saat sonra yine yapicam belki verir istisnasiz her hafta verdigi 250 dakikayi 😀

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)

• Türktelekom'a geçeli yaklaşık 2 hafta oldu ancak silsüpür kampanyası bende gözükmüyor bunun için sms vs mi atmam gerekli
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.