Şimdi Ara

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
18
Favori
295.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam geçiş tarihiniz ne zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk Gürbüz Dalsarar -- 27 Ekim 2018; 20:2:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)

Bu sorunu yaşayan var mi

• Faruk Gürbüz Dalsarar F kullanıcısına yanıt
    20 ekimde geçtim hocam
  • ozkan994 kullanıcısına yanıt
    1 haftayı daha dün doldurmuşsunuz.Pazartesiden itibaren uygulamayı kontrol etmenizi tavsiye ederim.Perşembeye kadar muhtemelen görülecektir.Birde yeni geçiş yapmışsınız burdan ne çıktığını paylaşırsanız Telekom'a geçmeyi düşünen arkadaşlara faydası olur.

• Ya arkadaş, 5 gb çıktı bu hafta sil süpürden lakin hala yüklenmedi hatta,ne biçim iştir iyice sapıttılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Ekim 2018; 9:18:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de 20 ekimde tcell'den geçtim, bende de görünmüyor ama 3 ay boyunca ayda 30 gb akn /sınırsız verdi zaten ;)

• mahferer kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 ay boyunca 30gb lık paketi nasıl verdi size bana gelmedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Prime hoşgeldin hediyesi olması lazım

İlk 3 ay hediye 30GB internet kampanyasına katılmak için belirtilen koşulları sağlayan bireysel abonelerimizin tarifeye geldikleri 90 gün içerisinde PRIME SINIRSIZ yazıp 5555'e SMS göndermeleri, SIM kart ve cihazlarının 4.5G uyumlu olması gerekmektedir.

Bir de şanslı 2 gün var..

Şanslı 2 Gün İnternet kampanyasından 05.03.2018 tarihi itibariyle numara taşıma, yeni hat tesisi, Şirketimizce sunulmakta olan ön ödemeli tarifelerden geçiş yolu ile Şanslı 2GB, Şanslı 4GB, Şanslı 6GB, Prime Eksper 10GB Tarifesleri’ne gelen müşteriler faydalanabilecektir.
    Belirtilen koşulları sağlayan abonelere kampanya kapsamında 12 fatura dönemi boyunca her fatura dönemi haftada 2 gün olmak üzere yurt içi 2 GB ücretsiz ek internet hakkı sunulacaktır.
    Bahsedilen data faydası 12 fatura dönemi boyunca her fatura dönemi otomatik tanımlanacak olup, 12. fatura dönemi sonunda sona erecektir
    Müşteriler SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir. Kampanyaya kayıt için “2 GUN” yazıp 5555’e SMS atılması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 29 Ekim 2018; 12:59:38 >

• Silsüpür bimcell hatlar içinde geçerlimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahferer

İlk 3 ay hediye 30GB internet kampanyasına katılmak için belirtilen koşulları sağlayan bireysel abonelerimizin tarifeye geldikleri 90 gün içerisinde PRIME SINIRSIZ yazıp 5555'e SMS göndermeleri, SIM kart ve cihazlarının 4.5G uyumlu olması gerekmektedir.

Bir de şanslı 2 gün var..

Şanslı 2 Gün İnternet kampanyasından 05.03.2018 tarihi itibariyle numara taşıma, yeni hat tesisi, Şirketimizce sunulmakta olan ön ödemeli tarifelerden geçiş yolu ile Şanslı 2GB, Şanslı 4GB, Şanslı 6GB, Prime Eksper 10GB Tarifesleri’ne gelen müşteriler faydalanabilecektir.
    Belirtilen koşulları sağlayan abonelere kampanya kapsamında 12 fatura dönemi boyunca her fatura dönemi haftada 2 gün olmak üzere yurt içi 2 GB ücretsiz ek internet hakkı sunulacaktır.
    Bahsedilen data faydası 12 fatura dönemi boyunca her fatura dönemi otomatik tanımlanacak olup, 12. fatura dönemi sonunda sona erecektir
    Müşteriler SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir. Kampanyaya kayıt için “2 GUN” yazıp 5555’e SMS atılması gerekmektedir.
    Benim hat dün aktif oldu sarı paket kullanıyorum şimdi bu 30 gb dediğini alabiliyoruz hediye değil mi? Ayrı bir paket falansa fazla ödemeyeyim onun için sorayım dedim.

• Ben de TT'ye yeni geçtiğim için tam bilemiyorum, benim hat prime exper 10 gb/45 TL, hediyeler hakkında sms geldi, öyle haberdar oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 30 Ekim 2018; 6:48:38 >
  • blackforreal kullanıcısına yanıt
    Değilmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sil süpür nasil aktif ediliyor? avea faturalı hattımda aktif ddegil ??
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Yeni geçiş yaptıysanız ilk haftasında çıkmaz. Diğer hafta uygulamada üst tarafta görebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen ay Turkcell den geçtim ve 3ay 30gb hediye verdi,ilk defada bu hafta sil süpürden haftalık 2gb verdi,tarife zaten 15gb heryerim ineternet oldu
  • Ben hotspot ile 10+2+30 GB internetin 37 gb'si ile bir dünya film indirdim:) Bitiremedim :) 7Mb/sn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 30 Ekim 2018; 18:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Bende geçen ay Turkcell den geçtim ve 3ay 30gb hediye verdi,ilk defada bu hafta sil süpürden haftalık 2gb verdi,tarife zaten 15gb heryerim ineternet oldu
    Aga tarifen ne? Nasıl alıyoruz bende yeni geçtim faturasız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciganito

Aga tarifen ne? Nasıl alıyoruz bende yeni geçtim faturasız.

Alıntıları Göster
    Faturalı Mutlu Tarifeler 1000dk 1000sms 15gb inter 47tl pakete geçtim.
    Hediye interneti kendi sms yoluyla onaylatarak verdi.
  • Eski abonelere sürekli dakika veriyor herhalde. Bana her hafta dakika çıkıyor zaten tarifemden bir sürü dakika kalıyor. Yine dakika çıktı. Ne yapalım bu kadar dakikayı telefon sapığı mı olalım TT?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.