Şimdi Ara

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.519
Cevap
18
Favori
295.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

hocam dh esabını cocuklara devredersın artık
    Geçen hafta benim ufaklık benim telefonu alıp forumda yanlışlıkla TÜRKCELL v TÜRK TELEKOM tarifeleri karşılaştırma konusu açmış. Ortalık karışmış,Türkcelcilerle Telekomcular birbirine girmiş. Yönetim de konuyu kapatmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Geçen hafta benim ufaklık benim telefonu alıp forumda yanlışlıkla TÜRKCELL v TÜRK TELEKOM tarifeleri karşılaştırma konusu açmış. Ortalık karışmış,Türkcelcilerle Telekomcular birbirine girmiş. Yönetim de konuyu kapatmış

Alıntıları Göster

• Hep sinirsiz dk geliyor. Vodafone nasil hep suprsizse buda oyle oldu hep ayni sey takildi kaldi.

• Bu Telekom büyük cevher. Değerlendirmesini bilene. Şimdilik sadece susayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Hep sinirsiz dk geliyor. Vodafone nasil hep suprsizse buda oyle oldu hep ayni sey takildi kaldi.
    Tarifen ne,içerigi nedir. Dakikalari cabuk bitiriyormusun acaba o yuzden mi dakika geliyor,yoksa interneti pek kullanmiyormusun.
    Ben az dakika harciyorum,en cok internet kullaniyorum,paso internet cikiyor.

• Olumsuzturk kullanıcısına yanıt
    Biz ne cevherler gördük desene

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yok canım niye kızayım.

Bizim aldığımız hizmete karşılık ödediğimiz tutarlar için enayisiniz, kazıklanıyorsunuz gibi saygısızca kelime kullanılmadığı sürece sorun yok

• gizli saklı bir şeyse o illegaldir hocam operatörler ne kadar hak etse de benim içime sinmiyor onları kullanmak, bi kere applefoniden deneyeyim bakalım çalışıyor mu diye yöntemi istemiştim ama kullanmak için değil. whatsapp grubuna gel oradan atayım diyince de gelemem diyip üstelememiştim. kullananlara afiyet olsun tabiki
    turkcell zarar edebilir beni ilgilendirmiyor, kuruş vermeden hizmetlerini kullanarak ben de zarar veriyorum zaten, bir de tkü ödedi devlete ama benden alamıyor onu da

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

gizli saklı bir şeyse o illegaldir hocam operatörler ne kadar hak etse de benim içime sinmiyor onları kullanmak, bi kere applefoniden deneyeyim bakalım çalışıyor mu diye yöntemi istemiştim ama kullanmak için değil. whatsapp grubuna gel oradan atayım diyince de gelemem diyip üstelememiştim. kullananlara afiyet olsun tabiki
    turkcell zarar edebilir beni ilgilendirmiyor, kuruş vermeden hizmetlerini kullanarak ben de zarar veriyorum zaten, bir de tkü ödedi devlete ama benden alamıyor onu da
    Tek başına 3 kişilik zarar veriyon yahu el insaf

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Tek başına 3 kişilik zarar veriyon yahu el insaf

Alıntıları Göster
    bu resim her şeyi anlatıyor sanırım
    son tl yükleme tarihi: null
    Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

bu resim her şeyi anlatıyor sanırım
    son tl yükleme tarihi: null

Alıntıları Göster
    Yuh ya

Bi faturasız hattım daha var onuda Turkcell'e taşıyacam ve senin yolundan ilerlicem

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    durduğun kabahat, boşta bir hat duracaksa mutlaka turkcellde durmalı

• Costuran 3gb 19 tl faturali hat tivibu icin tasidik. Dkncok kullanilmiyor net agirlikli hat kardesimde zaten suan ama full sinirsiz dk veriyor

• türk telekom hatta , kral tarifesindeyim
    günlük 5 gb
    son gelenler , günlük 1gb - günlük 5gb - haftalık 100 dk - günlük 5 gb

türkcell hatta , standart tarifesindeyim
    son gelenler , en az 10 hafta böyunca her hafta günlük 1gb ( arada 2 hafta günlük 2gb )

vodafone hatta , gani tarifesindeyim
    son gelenler , eylül ayından beri süpriz hediye , hiç internet çıkmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula 1

türk telekom hatta , kral tarifesindeyim
    günlük 5 gb
    son gelenler , günlük 1gb - günlük 5gb - haftalık 100 dk - günlük 5 gb

türkcell hatta , standart tarifesindeyim
    son gelenler , en az 10 hafta böyunca her hafta günlük 1gb ( arada 2 hafta günlük 2gb )

vodafone hatta , gani tarifesindeyim
    son gelenler , eylül ayından beri süpriz hediye , hiç internet çıkmadı
    Güzel bir açıklama olmuş teşekkürler. Böyle bu tarz anlatımlara ihtiyaç var. KadiköyRAP ve Jazzelyn arkadaş gibi "Bana turkcellden bu ay 40 GB hediye geldi" deyip kapatmamışsınız.
    Bana voda faturasız internet hediyeli XL tarifesinde 4 haftada toplam 18 GB çıktı,35 tl yukle 2 GB hediye geldi etti 20 GB. Turkcellci arkadasin hesabina göre 9 GB+ 20 GB= 29 GB Aynı şey onlarda olsa Turkcellde 29 GB tarife 35 TL diye konu açarlar.

Neyse umarım okumamışlardır,yoksa yine ekran görüntüsü koyup uzun uzun cevap verirler.

Kendisi gibi düşünmeyenlere de ceza verdiriyorlar,AppleFoni ye 3 gün ceza verdirmişler

Sen yokken buraların tadı tuzu yok @AppleFoni uslu dur bir daha ceza alma. Sen yoksan ben de yokum.

• quote:

Güzel bir açıklama olmuş teşekkürler. Böyle bu tarz anlatımlara ihtiyaç var. KadiköyRAP ve Jazzelyn arkadaş gibi "Bana turkcellden bu ay 40 GB hediye geldi" deyip kapatmamışsınız.
    Bana voda faturasız internet hediyeli XL tarifesinde 4 haftada toplam 18 GB çıktı,35 tl yukle 2 GB hediye geldi etti 20 GB. Turkcellci arkadasin hesabina göre 9 GB+ 20 GB= 29 GB Aynı şey onlarda olsa Turkcellde 29 GB tarife 35 TL diye konu açarlar.

Neyse umarım okumamışlardır,yoksa yine ekran görüntüsü koyup uzun uzun cevap verirler.

Kendisi gibi düşünmeyenlere de ceza verdiriyorlar,AppleFoni ye 3 gün ceza verdirmişler

Sen yokken buraların tadı tuzu yok @AppleFoni uslu dur bir daha ceza alma. Sen yoksan ben de yokum.

Alıntıları Göster
    Gördümmm

Vodafone aylardır mb vermiyor.

Tt uzun süreden sonra ilk defa 5gb verdi. (1gb wp saymıyorum)

Turkcell de 35gb paketimde her ay 45-50gb kullanım yapıyorum ve hesap kesiminde mutlaka en az 25gb kendi hakkım kalmış oluyor.

10 günde turkcell'de 25gb kullanmışım buda cabası

Yani hediyelerini söylemeye gerek bile yok. Fix her ay böyle.

Hediye konusunda Turkcell'e yakın bile değiller, keşke olsalar daha fazla abone kazanırlar rekabet artar.

O üye banlı olduğu için konuşmak doğru olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 10 Şubat 2019; 20:6:11 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Biz sen gibi 40 GB hediye kazanacağım diye 999 TL fatura ödemiyoruz.
    Turk Telekom 49 TL fatura,Vodafone 35 TL tarife ile yetiniyoruz,3-5 GB ne çıkarsa alıyoruz. Benim gözlemlediğim sen 999 TL'lik tarifeyi 40 GB hediye almsk için kullanıyorsun içindeki 25 GB ve dakikalar için değil.

• quote:

Biz sen gibi 40 GB hediye kazanacağım diye 999 TL fatura ödemiyoruz.
    Turk Telekom 49 TL fatura,Vodafone 35 TL tarife ile yetiniyoruz,3-5 GB ne çıkarsa alıyoruz. Benim gözlemlediğim sen 999 TL'lik tarifeyi 40 GB hediye almsk için kullanıyorsun içindeki 25 GB ve dakikalar için değil.
    Almazsam kılı kılına yeter, sürekli takip etmek zorunda kalırım.

İmkanım varken niye almiyim. Yolumun üzeri sonuçta.

Ayrıca 999 tl fiyata bir tarife yok. 191 tl

• hocam bana neden takılıp duruyorsun anlamadım
    iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum artık, blok atıp geçiyorum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.