Bildirim
Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ) (43. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
300GB Sınırsız Whatsapp İnterneti, 9-10GB var yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 sinde hattım taşındı hala aktif olmadı.
komşum faturasız 10gb 750dk 29tl lik paketi kullanıyor . dün haftalık 30gb çıktı -
Nasıl yapılıyor hocam o? Hiç bilmediğim için soruyorum ilk defa gördüm -
-
Selfy'li iseniz, 4545'e ANLIK MESAJASMA yazarak alabilirsiniz, her 25TL ve üstü bakiye yüklemesinde 1 aylık verir. 1+300GB verir. 1GB'a kadar normal, 1GB'dan sonra 128kbps hız ile Sınırsız Whatsapp kullanırsınız.Bi nevi AKN'li yani.
Yaş 25 ama selfy'li değilim. Daha bu gece TT geçtim, taraftar paketi coşturan 3 GB 19 TL.
İhtiyacım yok ama 300 GB çok iyimiş. Sil süpür aktif olunca ordan gelenler yeter bana :) -
-
Cuma günü herkese 100 dakika vermişler nerdeyse. Bakalım bu hafta internet verirler umarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 1 hafta oldu hattımı taşıyalı. Uygulama üzerinde sil süpür yok neden? Selfy faturasız kullanıyorum. (Uygulama sürümü güncel)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sabredin yarın ya da cuma sabah 6 ya kadar çıkması lazım -
bu sefer inşallah 10 gb falan verir
Bu hafta 5gb haftalık
prime 10 gb kullananlar sil süpür yapamıyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 6 Mart 2019; 9:32:6 > -
Sil süpür hilesi nedir?
Kampanyabul olarak tesadüfen keşfettiğimiz sil süpür hilesinde büyük boyutlu paketleri kazanmanın yolu mobil uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemek veya uygulama verilerini silmekten geçiyor. Bu sayede farklı paketler yerine ilk kullanımda 10gb internet hediye ediliyor.
Böyle bir durum varmı bilmem ama deneyince 10gb haftalık geldi.Türkiye'nin Kampanya ve İndirim Haberleri SitesiTürk Telekom sil süpür hilesi ile bol internet paketi hediyehttps://kampanyabul.org/cep-telefonu-operator/telekom/turk-telekom-sil-supur-hilesi-ile-bol-internet-paketi-hediye.html
-
faturalı 15 gb tarifesine geçtim ama ilk hafta sil süpır geldi bugün gelmedi ne yapabilirim bilen var mı
Haftalik 5GB verdi.En son Fransiz ihtilalinde 5gb vermisdi.Epey oldu.
Saol TT
-
Haftalık 2GB Whatsapp verdi :) -
Bu olayın kullanılan paketle filan bir alaksı var mı acaba? ben efsane prime 20gb paketindeyim hanım selfy 5gb paketnde. Ona evvelsi hafta gece 5gb cıktı bu hafta 1 haftalık 5gb cıktı. Bana ya sınırsız dk cıkıyor yada gunluk 100 dk. Aylar oldu diyebilirim adam gibi internet cıkmayalı. 3-5 hafta önce 250 mb kopmuştu gonlunden :) yani ihtiyac olmuyor o ayrı ama neye gore tanımlanıyor bu hediyeler yani.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X