Şimdi Ara

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.524
Cevap
18
Favori
295.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sil supur cikmiyor nedendir ?

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Bana da aynısı geldi hocam :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)

Sınırsız dak sonra 1gb gelecek

• cnkst kullanıcısına yanıt
    Hattın aktif olup Online İşlemlerden ayarları yaptıktan sonra 7 gün geçince ilk çarşamba yada cuma gelir.

• Günlük sınırsız dk 😣

• hay 100 dk na sınırsız konusmana

vermıyor ınternet cıktıgından berı takıp edıyorum 1 aydır net gelmıyor

• İyi teklifler gelcek deniliyordu dün,gelmedi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ara benı muhabbet ederiz

• Hattım faturalı Prime 15GB tarifesini kullanıyorum. 2 aydan fazla oldu 1 hafta whatsapp 1 hafta dakika veriyor. Sanki bilerek yapıyormuş gibi.

• Sistem mantigi soyle calisir. Hangisini az kullanirsan onu verir. Hic konusmazsan dk verir. Dklarinizi harcayin gorun bakin nasil veriyor interneti

• FATURALIDA 15 GB TARİFESİ SİL SÜPÜR 2.HAFTA HEDİYESİ HAFTALIK 1 GB (Arşiv ve Analiz için burada dursun) (Faturalıda 15 GB kullananlar varsa bu hafta size ne çıktı yazabilirmisiniz)

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)

• Gayri ihtiyari uygulamaya girdim bugün ne kadar internet kaldı diye. Direk önüme sil süpür geldi. Allah allah dedim girdim baktım kazıdım 2gb günlük çıktı. Kendi kendine mi geldi anlamadım.

Bir arkadaşım 4,5g ye geçtiğim zaman kayboldu dedi az önce. Ben 3G deydim. Yeni telefonda 4,5 kullanıyorum. Bana geldiyse arkadaşımdan neden silindi?

Ne yaptıkları belli değil valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 15 Nisan 2019; 16:2:16 >
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    Teklif gelecektir sistemlerinde sorun var dediklerine göre BTK İSTemiş TC NUMARASI güncellemesi Tc kimlik hatası alıyorum bende düzeltmeye çalışıyorum

uygulamaya az önce güncelleme geldi zaten

aslında uygulamada yazana bakma annemde 2005 yılında alınmış sim kart var 3g li kullanıyor
    gelir tekrar
    Tarife değiştirildiğinde Sil Süpür resetlenir ve 7 gün dolduktan sonra ilk çarşamba gelir. Simkart 4.5G telefona takılı olmasa bile ilgili hattın şifresiyle Online İşlemlere 4.5G özellikli telefondan girip sil süpür alabilirsiniz.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Sil süpürden size geçen hafta ücretsiz Whatsapp çıkmış sanırım,bu hafta ne çıktı?

• Haftalık 1 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 16 Nisan 2019; 10:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgiNotu

Tarife değiştirildiğinde Sil Süpür resetlenir ve 7 gün dolduktan sonra ilk çarşamba gelir. Simkart 4.5G telefona takılı olmasa bile ilgili hattın şifresiyle Online İşlemlere 4.5G özellikli telefondan girip sil süpür alabilirsiniz.
    Tarifem 2 yıldır aynı. Hiç bir işlem yapmadım. Daha önce yoktu sil süpür uygulaması. Pazartesi olduğunu farkettim. Hattımın kurumsal olduğu ve kurumsal hatların silsüpür uygulamasından yararlanamadığı söylenmişti tt müşteri hizmetlerinden. Demek ki değiştirdiler.
  • nedense hep dakika veriyor. Daha İnternet yakalayamadım.
    Evet,bimcell ve kurumsal hatlara sil süpür yoktu,son güncelleme ile verilmiş olabilir. Yanlışlıkla da vermiş olabilirler. Bu hafta gelecekmi bir takip edin yazın buraya durumu. Şuan hattınız halâ kurumsal mı?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.