Şimdi Ara

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
18
Favori
295.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yansır. telefonun illa ki whatsapp sunucuları dışında bir yerlere veri gönderecek alacak, o giden gelen baytlar da faturaya girecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmayaçalışıyorsunuz bilmiyorum ama ayarlar burada
    Ayarlar hücresel hücresel veri ağı içinde

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası (YENİ)

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    @Tulparhan ve bu arkadaş Iphone kullanıyorlar ve TurkTelekom güncel internet ayarları telefonlarında hata veriyor. Bunu çözmeye çalışıyoruz. İkisi de ekran görüntülerini koydu,hata aynı. Bu durum internet hızını da etkiliyor olmalı.

• Ayar yapmaya gerek Yok telefon simden otomatik tanımlıyor ayarda da bişi yok tüm operatörler de ayni olan apn internet başka birşey yok bu da hızı etkilemez

Dostum evde yedekte olan kamerası bozuk 4.5G model Note 4 cihazım var ve sık sık sim kart takıp çıkarıyorum. Önceki gün bişey denemek için internet ayarlarını manuel olarak yazıp 3G ayar yaptım,biraz 3G kullanınca sim kartı çıkarıp interneti bol diğer 4.5G sim kartı taktım,internet 4.5G ye çıkmadı. Varsayılan olarak sıfırla dedigimde 4.5G geldi. Böyle durumlar da var. Her ihtimale karşı varsayılan olarak sıfırlamak yararlı olur diye düşünüyorum. Hiç iphone kullanmadım onlarda simkart 4.5G uyumluysa otomatik 4.5G olur mu bilmiyorum.

• Veri akışı kesilince hat 4g ye geçiyor uçak moduna alıp kapasaydın yine 4g ye geçerdi kapsama olsaydı

Manuel yaptığın ayarlar otomatik dediğin ayarın farkı var mı Yada neresi değişik

Internet ayarları için gelen SMS'i kurunca ve şebekeyi 4.5G/3G/2G seçenegini seçince sim kartın ne uyumluysa onu veriyor. Ben evde 3G hızı konusunda 3 operatörü de karşılaştırmak için hız testi yapmak istedim. Hatların hepsi de 4.G ve telefonlar da 4.5G olunca,3G ayarı için bilgileri elle yazıp girdim. 2 yerin yazısını değiştirmek gerekiyor.

• 3G ayarı için ne bilgisi yazdınız ki ?

Gelen ayarlarda apn yerinde internet yazıyor sizde internet yazıp girersiniz başka birşey yapmanıza gerek Yok

3G içinde şebeke modunu 3G ye getirin yeterli

Cihaz yurt dışı Samsung 4G dual Sim.
    Bu modelde ayrıca 3G seçilmiyor, 2G ayrıca seçilebiliyor. 4G/3G/2G seçersen ayarlardan LTE seçersem yada otomatik olarak 4.5G çekiyor. 2 yerdeki ayarı değiştirirsem 4.5G degil 3G hizmet veriyor.
    Ben de defalarca deneye deneye bu sonuca ulaştım.
    Şuan bendeki Note 9 Dual Sim modelde ayrıca şıkkını 3G/2G seçebiliyorsun ayara gerek kalmıyor yada varsayılan olarak ayarla diyorsun yeterli oluyor.

Hocam doğrulanamayan profil yazıyor ya o yüzden soruyorum
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Dostum 2 saattir TT Online İşlemlere bende girilmiyor,buradaysan bir denesene giriliyor mu?
    ( yazıyı okuyan başka bir arkadaş da deneyip cevap verebilir acele )

• Türk telekomun sistemleri çökmüş heralde bende de aynı girilmiyor müşteri hizmetlerine de ulaşılamıyor muhtemelen sabah saatlerinde gelir

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Çalışma var heralde. Ne zaman sistemlerde böyle geceleri uzun çalışma yapılsa ertesi gün Online İşlemlerde milletin bana özel menüsü iyi tekliflerle doluyor. Yarın çok kişiye 10 GB 29 TL ve 15 GB 35 TL faturalıda özel teklifleri yapılır.
    Yeni tarife ve kampanyalar da eklenebilir. Bu sefer baya uzun sürdü sistemlerdeki çalışma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Çalışma var heralde. Ne zaman sistemlerde böyle geceleri uzun çalışma yapılsa ertesi gün Online İşlemlerde milletin bana özel menüsü iyi tekliflerle doluyor. Yarın çok kişiye 10 GB 29 TL ve 15 GB 35 TL faturalıda özel teklifleri yapılır.
    Yeni tarife ve kampanyalar da eklenebilir. Bu sefer baya uzun sürdü sistemlerdeki çalışma.
    Bekleyip görelim sürprizleri o zaman.
    Edit: mh ile görüştüm sistemlerde çalışma var dedi önündeki ekranı bile açılmıyormuş. İlerleyen saatlerde tekrar deneyin dedi

• Siceyy kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerde internet ayarlarında telefonunun marka modeli doğrumu bakarmısın bi

• Gece çalışma oluyor sanırım ondandır

• sil süpür 5 gb internet çıkmasına rağmen tanımlamadı hata mı var
  • 2 aydır whatsapp ve sınırsız dakika verip duruyor. En son ne zaman internet verdi hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanbb

2 aydır whatsapp ve sınırsız dakika verip duruyor. En son ne zaman internet verdi hatırlamıyorum.
    Hattın faturasız mı faturalı mı? Faturasızsa paketiniz nedir;faturalıysa tarifenizin tam ismi nedir? Bana faturalı hattıma whatsapp çıktıktan sonraki hafta 1GB haftalık çıktı.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.