Şimdi Ara

Türk Telekom Sınırsız YouTube Paketi Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Birkaç gün önce Türk Telekom'un 59 liraya sattığı sınırsız YouTube paketini aldım. Nasılsa sınırsız diye birkaç saat video izledim ve internet paketimin bittiğine dair bir mesaj aldım. Daha sonra YouTube uygulamasına giremediğimi fark ettim, tarayıcıda ise bir sorun yoktu. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana reklamlardan dolayı paketin bittiğini söylediler, oysaki YouTube Premium kullanıyorum. "Peki sınırsız YouTube paketimi uygulamada neden kullanamıyorum?" dediğimde ise bilgisizce yanıtlar verip telefonu kapatmaya çalıştılar. Yani siz siz olun, asla bu paketi almayın.

• Ben yıllardır kullanıyorum, böyle bir sorun yaşamadım, çevremde çok kullanan var onlardanda hiç bir sorun duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube premium mu peki?

• Twitter üzerinden TTDestek var o sayfaya yaz yardımcı olurlar. Mh bir şey yapmıyor pek takmıyor.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Buna yapılacak bir şey yok. @OkumadanAlma çok dil döktü,firmanın hırsızlığı bu maalesef. Sınırsız olmasına rağmen kotadan götürüyor bazen.

• Bende bu gaflete düştüm pttcell sınırsız yourube paketi aldım 60 tlye ancak kotamdan yediğini farkettim ,böyle bir üçkağıçılıl olamaz keşke internet paketi alsaydım ,şikayet oluşturdum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Youtube Paketleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.