Şimdi Ara

Türk Telekom Stadyumu ve Amigo Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi statta sadece kuzey alt ve güney alt tribünlerinde amigo var. Başka hiçbir yerde yok.

Bunun sebebi nedir? Tezahüratlara katılmayanlara kızıyoruz ama etrafindaki herkes susup otururken bağiramazki bir insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upp ultrAslan olanlar varsa özellikle onlar cevaplasın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam ben maç izlemek için gitmiyorum. Takıma destek olmak için tezahürat yapmak için gidiyorum. O yüzden ilk gittiğim maç ve kadıköy deplasmanı öncesindeki statta yapılan antrenman dışında hep kuzey alt ve güney alttan bilet aldım. ultrAslan olmasa statta çık çıkmayacak zaten. O yüzden böyle hakaretler etmeniz çok yanlış.

(ultrAslan değilim)

• Up

• sirf tezahurat yapiyorlar diye hapcisina, ayyasina methiyeler dizecek degil ya. les gibi taraftar profilimiz var

• tezahürat yapmak barbarlıktır. oturup adam gibi karidesli sandwich yiyip mojitonu yudumlayarak maç izleme keyfi yapmak varken, maç ile ilgin olmadan dana gibi böğürüp tezahürat yapmak bana aşırı derecede barbarlık gibi geliyor..

adamlar tezahürat yaparken maçı izleyemiyorlar bile sahada oynanan futbolla, kim ne yaptı, nasıl oynuyor alakaları bile yok. anca reisleri bi işaret çakarsa ona göre tepki falan veriyorlar, ondan sonra da bu adamlar futbolcu eleştirse/ıslıklasa tabii ki kaale alınmaz, yıllardır olduğu gibi.. arda turan'ın bir açıklamasını hatırlıyorum bizim seyirciler futboldan anlamıyor avrupadakiler anlıyor diye bir açıklaması vardı o bile beğenmiyordu varın siz düşünün durumu.

allahtan son yıllarda sosyal medya daha popüler oldu da futbolcular tepki alınca kendilerine biraz daha çeki düzen verebiliyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

tezahürat yapmak barbarlıktır. oturup adam gibi karidesli sandwich yiyip mojitonu yudumlayarak maç izleme keyfi yapmak varken, maç ile ilgin olmadan dana gibi böğürüp tezahürat yapmak bana aşırı derecede barbarlık gibi geliyor..

adamlar tezahürat yaparken maçı izleyemiyorlar bile sahada oynanan futbolla, kim ne yaptı, nasıl oynuyor alakaları bile yok. anca reisleri bi işaret çakarsa ona göre tepki falan veriyorlar, ondan sonra da bu adamlar futbolcu eleştirse/ıslıklasa tabii ki kaale alınmaz, yıllardır olduğu gibi.. arda turan'ın bir açıklamasını hatırlıyorum bizim seyirciler futboldan anlamıyor avrupadakiler anlıyor diye bir açıklaması vardı o bile beğenmiyordu varın siz düşünün durumu.

allahtan son yıllarda sosyal medya daha popüler oldu da futbolcular tepki alınca kendilerine biraz daha çeki düzen verebiliyorlar.
    Hocam ilk paragrafi okudum. Kusura bakmayın ama siz taraftar değil seyircisiniz.

Sizin gibileri stada hiç almamak lazım. Madem tek amacınız izlemek açın televizyonunuzu oradan izleyin.

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
  • "Maç izlemeye mi geldiniz? Bağırın ulan!" diyen tiplerin arasında maç izlenmez.
  • Sizin lider niye bağırmıyonuz lan diyip gençleri hırpalıyordu 3-4 maçta öyle duydum görüntüler de vardı yanlışım varsa düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: elreond

Sizin lider niye bağırmıyonuz lan diyip gençleri hırpalıyordu 3-4 maçta öyle duydum görüntüler de vardı yanlışım varsa düzeltin
    Evet ben de gördüm öyle yaptığını. Çok da iyi yapıyor.

• Dünya2nın hiç bir stadından tüm maça gelenler bağırmaz. En ateşli grup bağırır.
    Farklı tribünlerdeki taraftarların bağırma gibi bir durumu zaten olmuyor.
    Kuzey alt tribün dışında set yok zaten. o sebeple bagırmak istiyorsan kuzey alt bileti alman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GialloRosso_ultrAs

Dünya2nın hiç bir stadından tüm maça gelenler bağırmaz. En ateşli grup bağırır.
    Farklı tribünlerdeki taraftarların bağırma gibi bir durumu zaten olmuyor.
    Kuzey alt tribün dışında set yok zaten. o sebeple bagırmak istiyorsan kuzey alt bileti alman lazım
    Hocam set yok derken? Set dediğiniz şey ne oluyor? Bir de ben güney altta da maça gittim. Orada da amigolar ve davulcular vardı. 90 dakika tezahürat yapmıştık. Kuzey alta göre bağıran sayısı az ama güney alt diğer tribünlere göre çok daha iyi durumda bence.

• Ya bagırınca ne oluyor kı acaba. Bagır sana bagırma dıyen yok ama efendı gıbı mac ızlemek ısteyenlerı zorlayamassın. Arada hakemı yuhlarsın baskı falan olur da 90 dakıka ayı gıbı bagırmak ergenlıktır. Zamanında bızde yaptık sımdı komık gelıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezun Superman

Hocam set yok derken? Set dediğiniz şey ne oluyor? Bir de ben güney altta da maça gittim. Orada da amigolar ve davulcular vardı. 90 dakika tezahürat yapmıştık. Kuzey alta göre bağıran sayısı az ama güney alt diğer tribünlere göre çok daha iyi durumda bence.

Alıntıları Göster
    Set, o bağırılan kısımda tezahüratın başladığı, ayakta durulan yer. Sırtları sahaya dönük olur, maçla alakaları olmaz.
    Güney altta tayfa az. daha rahat o konuda.
    kuzey alt bu konuda daha kalabalık ve ateşli. ikisinden de hem izleyip hem bagırabilirsin fark eden bir sey yok
    benim kombinem doğu üst 417 blok, tam deplasman tribünün bitişiği. stadın en sağlam yeri diyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.