TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler (125. sayfa)
-
-
Bunun için taşıma mı yapmak gerekiyor yoksa mevcut türktelekom aboneleri yararlanabiliyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Numara taşıma ile olur muhtemelen
Konu dışı
Gectigimiz salı günü online taşıma yaptık kurye teslim etti ama hat hala açılmadı bu kadar yavaş mı bu online başvurular
1 yıllık taahhüdüm 9 kasımda bitiyor. başka operatöre geçince cayma parası öder miyim. mh tam bilmiyor
-
Hayır ödemezsiniz
10 ekim günü son aya girmişsiniz, yani taşıyabilirsiniz
Son aya girince, cayma cezaları sıfırlanır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Online işlemleri oldukça yavaş yürür
Sık sık MH yi arayıp işlemi hızlandırmak lazm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftalık 10gb ilaç gibi geldi bana
Teşekkürler Türk Telekom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
taaahhudum bıttı mevcut faturalı aboneye guzel bır kampanya yok mu?
-
TT'nin sil süpürü Turkcellin salla kazan'ından çok daha iyi gerçekten, o konuda iyiler, bazen telefon görüşmesinde karşı tarafın sesi boğuk geliyor, sırf bundan dolayı Turkcell'e geçesim geliyor. Fikriniz nedir hocam?
-
Bu mesajınızdan sonra Turkcell'de kalma kararı aldım, 2013'ten beri muhtelif zamanlarda TT kullanıyorum hep aynı şikayet malesef, konuşurken telefon-ses uzaklaşıyor gibi bir problem var yıllardır çözemediler.
Sorunun tek bende olmaması sevindirdi. Lakin be de Turkcell'e geçtim. 15 GB, 1000 dk, 250 SMS 97 TL
-
Vestelcell en uygunu
Güncel bir kampnya tarife önerecek var mı
Hepsi cacık spesifik bir isim ile gitmek gerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
türkcell'den geçeceğim güncel bir öneri yapacak olan var mı?
-
Hocam bende uygun kampanya bakıyorum denk gelirse burdan paylaşırsanız güzel olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bulabildiniz mi?
-
@Arvelo @rcpbk selamlar, malesef bulamadım her halükarda 15-20 gb arası 1000 dk için 400 tl bayılacağım gibi görünüyor. yarın iş çıkışı yol üstündeki bayilere de uğrayıp yine yazarım. iki hafta önce arkadaşım tt'ye geçti, 20gb internet 1000dk 1000 sms 300 tl olarak anlaştı. paketler almış başını gitmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X