Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.504
Cevap
105
Favori
326.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanboyer

Bu tarife faturalı ben geçtim faturasız değil

Alıntıları Göster
    E TT sitede faturasız yazıyor,benmi yanlış anlıyorum.
    Nasıl yaptın anlatabilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT seçilen aylık tarife ücreti + bu paket ücreti şeklinde sanırım değil mi? 16 liralık paket alınamıyor sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam turkcell den taşıma yapmak için başvuur yaptı, şu anda hattı kapalı turkcell kapandı türk telekom da daha açılmadı. sebebi nedir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

E TT sitede faturasız yazıyor,benmi yanlış anlıyorum.
    Nasıl yaptın anlatabilirmisin

Alıntıları Göster
    Mediamark mağazasına kimlik ile gidiniz onlar tarifeye geçiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

babam turkcell den taşıma yapmak için başvuur yaptı, şu anda hattı kapalı turkcell kapandı türk telekom da daha açılmadı. sebebi nedir sizce ?
    TT taşıma mesajını ve saatini gönderdi mi? Geldiği halde açılmadıysa TT müşteri hizmetlerini aramanız lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

TT taşıma mesajını ve saatini gönderdi mi? Geldiği halde açılmadıysa TT müşteri hizmetlerini aramanız lazım

Alıntıları Göster
    Hallettik hocam tesekkurler

• 10GB/1000DK/1000SMS 29₺ teklif ettiler faturasızdan faturaloya geçişte.

• quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

10GB/1000DK/1000SMS 29₺ teklif ettiler faturasızdan faturaloya geçişte.
    Nasıl teklif ettiler, siz mi aradınız onlar mı aradılar? İyi teklif bu arada..

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

babam turkcell den taşıma yapmak için başvuur yaptı, şu anda hattı kapalı turkcell kapandı türk telekom da daha açılmadı. sebebi nedir sizce ?
    Yeni simkartı takıp telefonu kapat aç,yada uçak moduna al telefonu,1 dakika bekle uçak modundan çıkart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Hocam evet mobil uygulamada görünüyor ama senin de dediğin gibi hata veriyor, müşteri hizmetleri de bayiye yönlendirdi.Bayiden deneyelim bakalım

Alıntıları Göster
    Gecebildimiz mi costuran pakete?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Costuran pakete gecebildiniz mi?

• Bana kampanya teklifi geldi 6GB/1000dk 25 TL şeklinde sonra müşteri hizmetlerini aradım bu ve diğer teklifi verdiler. Ayrıca 15GB 1000DK tarifesini de söyledi 35 TL ye sanırım 10 gb olan tarifeye geçeceğim. Şu an faturasız paketimin bitmesine 10 gün daha var 2-3 gün kala arar geçerim faturalıya

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    Geçebildim de hat taşımadan gelmediğim için bana 25 TL çekiyor.. Bununda bir avantajı kalmıyor benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

Bana kampanya teklifi geldi 6GB/1000dk 25 TL şeklinde sonra müşteri hizmetlerini aradım bu ve diğer teklifi verdiler. Ayrıca 15GB 1000DK tarifesini de söyledi 35 TL ye sanırım 10 gb olan tarifeye geçeceğim. Şu an faturasız paketimin bitmesine 10 gün daha var 2-3 gün kala arar geçerim faturalıya
    10 GB için ne fiyat teklif ettiler?

• Selfy paketlerine geçenlere. Muud üyeliği 3 ay ücretsiz arkadaşlar. İnternetten yemedende kullanabiliyorsunuz. spotify iptal edip denicem.

• Arkadaşlar ben bir ay önce TT den Vodafone geçtim. Tekrar TT ye geçersem selfy paketlerini yapabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: albertandersen

Arkadaşlar ben bir ay önce TT den Vodafone geçtim. Tekrar TT ye geçersem selfy paketlerini yapabilir miyim
    TT'den taşıdıktan sonra 90 gün geçmeli

• Turkcell den Türk telekom a geçtim 45 tl te 10gb 1000dk 1000 sms prime uygun mu sizce

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    Hocam, tt faturasiz kullaniyorum. Bana da böyle bir teklif geldi. Çok cazip ama faturalı olduğundan biraz çekindim. Sonrasinda acısını çıkartıyorlar. Faturasizda taahhüt vs yok, kafam da rahat. Ama şeytan dürtüyor işte geç geç diye

Düzenleme: Ekran görüntüsü bir türlü yüklenmedi. Teklif şöyle: 12 ay faturalıda kalma sözüne bittiğinde duran 10 gb. Her yöne 1000 dk ve 1000 sms 29 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrgyStc -- 10 Şubat 2019; 2:10:6 >
  • Bir sarı paket gibisi çıkmadı hala

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.