Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.504
Cevap
105
Favori
326.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bu MediaMarkt hat taşıma kampanyası devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubifrit

Merhaba, bu MediaMarkt hat taşıma kampanyası devam ediyor mu?
    Bugün taşıdık ediyor

• MediaMarket kampanyası çok iyiymiş, insan mağazanın görünecek yerlerine reklam tabela filan koyar.Burdan duydum ben, Turkcell sözleşmem bitsin ben de ordan gececem

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

MediaMarket kampanyası çok iyiymiş, insan mağazanın görünecek yerlerine reklam tabela filan koyar.Burdan duydum ben, Turkcell sözleşmem bitsin ben de ordan gececem
    Bahsettiğiniz media markt kampanyası yaz festivali midir.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Media Markt Yaz Festivali Kampanyası > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/media-markt-yaz-festivali-kampanyasi.aspx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bahsettiğiniz media markt kampanyası yaz festivali midir.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/media-markt-yaz-festivali-kampanyasi.aspx

Alıntıları Göster
    Evet

• Arkadaşlar 5 ay önce babamın hattını türk telekom dan bimcell geçirmiştik bugün media markt yaz tarifesi 2 gb olan pakete geçirmek için babam mm ye gitmiş görevli direk bimcell den telekoma geçiş yapılmıyor önce başka operatöre geçin sonra telekoma geçebilirsiniz demiş önceden geçişte sıkıntı olmuyordu şimdi geçiş işlemi değişti mi acaba? bilgisi olan var mı
  • beddualarımızla battılar, beter olsunlar. 20 senedir aktif kullanıcısıyız, insan bari vergi almaz.

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Geçiş yapar ama tarifeden faydalanamaz. Çünkü bimcell de türk telekom. Ondan demistir vodafone ya da turkcellden bu tarifeye geçiş yapabilirsiniz diye.

• Media Markt Mağazaları olayı devam ediyor mu?

edit: ediyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 6 Şubat 2019; 8:31:12 >
  • Yahu bu media markt kampanyasını musteri hizmetleri bilmiyor ve her media market bayindede olmuyor. Kampanya detaylarina ve nasil yapilcagina dair bilgisi olan varsa yesillendirsin..

• cankara35 kullanıcısına yanıt
    Media Markt Türk Telekom kampanyası bu 2 linkte kardeşim:

Media Markt Fırsat Paketleri > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturasiz/Paketler/media-markt-firsat-paketleri.aspx

Media Markt ޞifre Kart Kampanyası > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/sampiyon-tarife-sifre-kart-kampanyasi.aspx

Real Marketlerinde de aynı kampanya var.Neresi yakınsa kullanabilirsin. Her mağazada olmuyor. Detaylarda yazıyor.

Real Mağazalarında Hediyeli ޞampiyon Tarife! > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/sampiyon-tarife-real.aspx

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Şubat 2019; 22:22:29 >

• Bazı illerdeki Mediamarket mağazalarında varmış, bi kampanya yapmışsın, o mağazanın tüm il şubelerinde yapsana..
    Tipik TT saçmalığo işte

• Caferhan kullanıcısına yanıt
    Hangi iller hocam ben göremedim

• Arkadaşlar merhaba, çocuğum için coşturan 3gb tarife aldık.Ancak yarın erasmus projesi için italyaya gidecek bir hafta orada kalacak.Yurtdışı uygun paket ne alabilirim sadece internet veya hem konuşma hem internet konu acil yardımlarınızı rica ediyorum.

• Çoşturan 3gb play 5gb derken play 5gb 25₺ geçiş yaptım. 25₺ daha iyi tarife zor şu an faturasız. 5₺ kredi ile apk ile kurduğum uygulamaları aldım güzel oldu. Bu şekilde düşününce tarife aslında 20₺ :))

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Arkadaşlar merhaba, çocuğum için coşturan 3gb tarife aldık.Ancak yarın erasmus projesi için italyaya gidecek bir hafta orada kalacak.Yurtdışı uygun paket ne alabilirim sadece internet veya hem konuşma hem internet konu acil yardımlarınızı rica ediyorum.
    TT yurtdışı paketleri günlük 35 tl gibi tuzludur ve pek mantıklo değildir.Yurtdışına özel Faturalı 2 gb var ama 1 hafta yetmezse yüksek fatura ile karşılaşabilirsiniz.
    Tavsiyem
    Bir Vodafone hattı bulabilirseniz VF paketleri çok daha uygundur.

Bulabildiklerim en ucuzu 90 dk konuşma aylık 55 tl.

Haftalık 1 gb 45 tl.
    Yurtdışı 1GB Haftalık Paketi > Faturasız > Mobil > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/yurtdisi-1-haftalik-faturasiz.aspx

İnternet paketi alsam whatsap üzerinden konuşma yeterli olurmu acaba.?

Bunların haricinde gizli tarife vardır illaki.!

hangi mağazalar olduğu nerede yazıyor bulamadım hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cümleten s.a.beyler konuyu okudumda biraz kafam karıştı, açıklayıcı bir bilgilendirme yapan olursa çok makbule geçer...
    Turkcell faturalı hat kullanıyorum.numara taşıyarak TT ye gecicem.media markt 1000 dk 2gb-16 TL bana çok uygun.simdi anladığım kadariyla bu tarifeye geçişte hat faturasız olucak,dogrumu?peki ben media markta gittim,bu hatta geçtik,16 TL yükleme yapicam ve 1 ay yararlanicam,her ay bu işlemleri tekrarliycazmi yoksa otomatik her ay 16 TL yüklemede kampanya devam edicekmi?
    Ayrıca farzedelim 16 TL yukledik,30 gün kullandık hatti, atıyorum hatta 100 dk konuşma kaldı,31.inci güne geçtik ve 16 TL yüklemedik,hat aramaya kapaniyormu,kalan dakika gidiyormu,yoksa kalan dakikalari kullanmaya devam edebiliyormuyuz?yada biz arama yapamiyoz ama bize aramamı gelebiyor sadece, nasıl oluyor yani?
    Hiç faturasız hat kullanmadimda kusura bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Cümleten s.a.beyler konuyu okudumda biraz kafam karıştı, açıklayıcı bir bilgilendirme yapan olursa çok makbule geçer...
    Turkcell faturalı hat kullanıyorum.numara taşıyarak TT ye gecicem.media markt 1000 dk 2gb-16 TL bana çok uygun.simdi anladığım kadariyla bu tarifeye geçişte hat faturasız olucak,dogrumu?peki ben media markta gittim,bu hatta geçtik,16 TL yükleme yapicam ve 1 ay yararlanicam,her ay bu işlemleri tekrarliycazmi yoksa otomatik her ay 16 TL yüklemede kampanya devam edicekmi?
    Ayrıca farzedelim 16 TL yukledik,30 gün kullandık hatti, atıyorum hatta 100 dk konuşma kaldı,31.inci güne geçtik ve 16 TL yüklemedik,hat aramaya kapaniyormu,kalan dakika gidiyormu,yoksa kalan dakikalari kullanmaya devam edebiliyormuyuz?yada biz arama yapamiyoz ama bize aramamı gelebiyor sadece, nasıl oluyor yani?
    Hiç faturasız hat kullanmadimda kusura bakmayin
    Bu tarife faturalı ben geçtim faturasız değil

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.