Şimdi Ara

Türk Telekom Tekno kumbara Saçmalığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında Grundig marka telsiz telefon almıştım. Hala kullanmaktayım. Şimdi puanlara hiçbirşey verilmiyor.
  • bu sitenin kapanacağını kasımdan beri biliyorum, o yüzden puanları harcamaya erkenden başlamıştım ve bu forumda da bu sitenin kapanacağı haberini önceden yazmıştım. Puanları sıfırlayıp, komple tüm aboneliği iptal ettirme olasılığı yüksek
  • Türkcell bile bunlardan iyiydi, bedava 50liralik Sony kulaklik vermişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkep

böyle dandik sistemler sayesinde iyi parasnı yediler telekomun ha :) bir de bi sürü reklam oynattı tvlerde peeeh

ben ttnet'in , reklamı da tanıdığa verip, danışıklı olarak bir de oradan götürmüş olma ihtimalini sevmedim.
  • Annemle mesajlaşmak için aylık 250 sms aldım, gelen mesajda 04.03.2016'ya kadar geçerlidir diyor, hani aylıktı? 26.02 den 04.03'e 1 ay mı oluyor yahu?

Fiberliyoruz...
  • 8735 puan varmıştı, 6-7 ay önce baktım yine aynıydı sanırım. Hiç yararlanamadım. Özelleştirerek mahvettiler TT'yi. Tüm kazanılan paralar yurtdışına gitsin zaten. Büyük Türk milleti olarak bakalım sadece.
  • zaten özelleşmesine bakmayın.. araplara peşkeş çekilip kaymağını kimin yediği çoook açık.. ayrıca zamanında paralelci dedikleri işe yaramaz elemanları hep doldurdular tt ye.. şimdide şutladılar..
    özel olup devlet mantığıyla yürütülüyor
  • 16binde bende varmış, kablosuz ev telefonu alırdık hiç olmazsa.
  • merkep kullanıcısına yanıt
    petrol zengini arap ülkeleri , dünyanın hangi bölgesinde güç kazanmak isterlerse oraya para akıtarak , ekonomik yapının vaz geçilmez parçası olurlar. örneğin ingiltere'de muazzam yüklü s.arabistan, katar, kuveyt sermayesi vardır. ingiltere, araplara danışmadan dış politikada adım atamaz noktaya geldiler, tabiri caizse.
  • arkadaşlar ben 1 yıldır hediye almaya çalışıyorum ordan ama ne hikmetse stokta olan ürünü isterken site hata veriyordu. diğerlerinede bir türlü stok gelmiyor zaten. maksat yalanadn dakika satmak.
  • 7500 de bende varmış, mobile dakika sms filan verse ona da razıyım.
    hatta telefon takılı mı ondan bile emin değilim, ayda 30 lira veriyoruz zaten bari üzümünü yeseydik.
  • Uzun zamandır takip etmiyordum 9.438 bende birikmiş. Eskiden zaman zaman takip ederdim ama bir türlü adam gibi birşeye denk gelmedim. Şuan bakıyorum Sms ve Dakikalardan başka bişey yok heray tüm sms ve dakikalarımızı bitiremiyoruz sizin verdiklerinize ne yapalım? Yazıklar olsun.
  • 10 bin bende 12 bin babamda puan var yanip gidecek. Hediye dk sms vb hepsi cop. İlk basta vardi iyi hediyeler. Sonra hep takip ettim ama hic yakalayamadim. Hep bitti dedi. Haram zikkim olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım zehir zıkkım olur 10 bin puanım boşa gidicek
  • Hiç aklıma gelip bakmamıştım uzun zamandır. Başlığı görünce aklıma geldi bakayım dedim 13,000 puan bende de varmış. Bari annemin hattına 200 dk yükleyeyim boşa gitmesin.
  • milleti salak yerine koyan bir firma
  • dün de dün şikayetvar.com'a yazdım. Resmen alay geçiyorlar. 1sene boyu baktım ayda 1kez felan. Boşuna bakmışım, Sanırım Bu TT artık millete hizmet etmeden para araklamanın peşinde. Ne koparırsam kardır diyor.
  • Türk Telekom sesimizi duydu galiba. Hediye kataloğuna cep telefonu ve tablet koymuşlar ama puanlar yüksek. Yeterli puanı olan değerlendirebilir.
  • tt yine şaşırtmadı

kazanamakmak'ın bir diğer versiyonu oldu buda
  • bari farkını ödeyip bu tablet veya telefonu alabilseydik. 10 bin puan boşa gitti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.