Benim de 14k puanım yanacak. 2000 yılından beri açık olan internete 14k puan geldiğine göre çok çok az kişinin tablet alabilmek için 16k puanı vardır. Bu durumda bunu ttnet bilerek böyle ayarlamış. Sikayetvar'a ben de yazdım. Hepimiz yazarsak belki bir esneklik sağlayıp yıl sonuna kadar uzatırlar. Şu anda gerçekten saçmalık.
BruwkhB
kullanıcısına yanıt
bence artık bitirsinler, tamamen boşuna bakmışız bu zamana kadar. Yine ürün koymayacaklar uzatsalar bile. Garip birşekilde benim puan aylardır değişmiyor mesela. siz 15000 yapabilmeyi beklerken sanmıyorum faydalanabilmeniz için 15000'e ürün koysunlar. Amaçları varolan müşteriyi memnun etmek değil artık, yeni müşteri alıp hizmet vermemek :S
arkadaşlar türk telekom tamamen saçmalamaya başladı. önce kumbara puanlarını sayfalarında oluşan teknik sebeblerden dolayı kullanamadım ve müşteri hizmetlerine şikayette bulundum. bunun üzerine zaman bıtımınden bir hafta sonra müşteri hizmetleri ile beraber telefonda puanlarım karşılığı heryöne dakikalar tanımladılar. kullandıgım dakikalar onlıne hizmetlerde kullanım detaylarında hiç güncellenmedi. faturada dakıkaların önceden satın almış olduğum Yıllık heryöne 5000 dakikadan düştüğünü gördüm. Müşteri hizmetlerine tekrar şikayette bulundum. bu gün geri aradılar. verilen cevap şu şekilde: kullanılan dakikaların düşme sırası önce aksam 7 sabah 7, sonra yıllık kampanyalar, sonra aylık kampanyalar sonra günlük kampanyalar.
hayatımda bu kadar saçma bir sıralama duymadığımı, bunun bir dolandırıcılık olduşunu söyledim. Yanı benım tekno kumbaradan kazandığım dakikaları 30 gün içinde bitirebilmem için yeni satın aldiğim 1 senede kullanacağım 5000 dakikayı bitirmem gerekiyor.
bu çok saçma ve gerçekten kötü niyetli bir uygulama.
Türk Telekom kadar ....... bir şirket daha dünyaya gelmedi gelmezde. Tam 2 aydır internetim her gün yarım saat ya da 20 dakika arayla kesiliyor. 30 40 defa müşteri hizmetlerini aradım katı oluşturdum. Twitter Facebook ve şikayetvara yazdım. Az önce yine aradım sövdüm saydım bakın bu sefer düzelttim bir daha kopma olmayacak dedi. Sövdüm telefonu suratıma kapattı 5 dakika sonra internet yine koptu ölür müsün öldürür müsün?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme