TT fiber için verdiği cihazı taktığımda tivibu çalışıyor. Fakat asus wi-fi 6 router taktığım zaman iptv ayarlarına yapmama rağmen tivibu hata verip duruyor. İlk tivibu bağlattığım zaman kendi routerıma taktığım zaman tivibu rahat kullanıyordum. Uzun bir süre kullanmadık tivibuyu kullanmak istediğimizde hata verdi. Müşteri hizmetleri aradık ama sonuç yok klasik tt müşteri hizmetleri. Ekip geldi benim cihazdan ilk denedi yok tivibu sunucu saat bilgisi alınamadı hatası veriyor. Onların verdiği cihazı taktı bu sefer tivibu çalıştı. Bu kurulumu normalde kendi routerımdan yapmışlardı. Kurulumu yapan arkadaşta gelen arkadaşta aynı kişiydi. Şaşırdı filan derken üstlerini amirlerini filan aradı bizim cihazı kullanmak zorunda dediler. Açıkcası şuan tivibu boşuna para veriyorum gibi geliyor. Kendi cihazımda kullanamayacaksam niye para veriyim? Evde annem izlesin diye aldık bu seferde sıkıntı çıkarıyolar. Ne yaparsam kendi cihazımda tivibu sıkıntısız kullanırım. Mac klon ve iptvde id ayarına 55 yaptım sadece. Not: TT modemi ev için yetersiz kalıyor ev büyük olduğu için daha 1 oda geçmeden patates oluyor cihaza elektrik vermek bile gereksiz. Köprü modu yapıp kullanayım dedim benim cihaza ip vermiyor bu sefer. |
Türk Telekom Tivibu'da Saat Bilgisi Alınamıyor Sorunu
Bazı Türk Telekom Tivibu kullanıcıları, saat bilgilerinin alınamadığına dair bir sorun bildirmektedir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanıyor olabilir.
Olası Nedenler
- Uygunsuz zaman dilimi ayarları
- Yanlış veya güncel olmayan saat bilgisi sinyali
- Donanım sorunları (örn. uydu alıcısı arızası)
Çözüm Önerileri
Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
- Zaman dilimi ayarlarını kontrol et ve doğru olduğundan emin ol.
- Uydu alıcını yeniden başlatmayı dene.
- Donanım bağlantılarını kontrol et (örn. kablolarda gevşeklik olup olmadığını kontrol et).
- Tivibu müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek destek iste.
Ek İpuçları
- Tivibu uygulamasını en son sürüme güncelle.
- Uydu alıcının yazılımının güncel olduğundan emin ol.
- Diğer cihazlardan (örn. televizyon, telefon) Tivibu'ya erişmeyi dene.
Sorun devam ederse, Tivibu müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeni öneririz. Alanında uzman kişiler, sorunun kaynağını belirlemene ve çözmene yardımcı olacaktır.