Şimdi Ara

Türk Telekom TT175 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
26.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    denemedim ama deniyecem.haber veririm
  • eozenir kullanıcısına yanıt
    Sizden haber bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yeni guncelleme geldi ama sorun hala drvam ediyor. Kendi kendine uyku modundan cikiyor surekli sizde dr oylemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

Sizden haber bekliyorum

denedim.eğerki ses ayarlarında gürültü azaltıcı açık olursa ve sessiz ortamda olursanız ses karşı tarafa biraz boğuk gidiyor.gürültü azaltıcı sesin çok yüksek olduğu yerde açarsanız
    işe yarıyor ama sessiz ortamlarda kullanıyorsanız menüden ikinci mikrofonu devre dışı bırakırsanız ses net gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

Arkadaslar yeni guncelleme geldi ama sorun hala drvam ediyor. Kendi kendine uyku modundan cikiyor surekli sizde dr oylemi?

güncelleme kaç mb dı size gelen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

quote:

Arkadaslar yeni guncelleme geldi ama sorun hala drvam ediyor. Kendi kendine uyku modundan cikiyor surekli sizde dr oylemi?

12 mb
  • quote:

quote:

quote:

12 mb

başka bir forumda güncellemeden sonra yine aynı sorunlar birisinde okumuştum.o reset attıktan sonra düzelmiş.istiyorsan dene derim.ona gelence 12 mb miş.ayrıca son olarak
    bu telefon hakkında kısmında durum var orda seri numarası sizde 0123456789ABCDEF olarakmı geçior?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

Sizden haber bekliyorum

denedim.eğerki ses ayarlarında gürültü azaltıcı açık olursa ve sessiz ortamda olursanız ses karşı tarafa biraz boğuk gidiyor.gürültü azaltıcı sesin çok yüksek olduğu yerde açarsanız
    işe yarıyor ama sessiz ortamlarda kullanıyorsanız menüden ikinci mikrofonu devre dışı bırakırsanız ses net gidiyor.

Teşekkür ederim

• arkadaşlar şu sinyal yerinde 3g yazan yerde hiç H harfini gördünüzmü?
  • eozenir kullanıcısına yanıt
    Bende de o şekilde yazıyor bu arada 12mb olan bu güncelleme bende görünmüyor neden acaba

• Son guncelleme ile telefonun resetleme hastaligi devam ediyordu. Bende resetledim ve sorun ortadan kalkti. Kamera performansı bir tik artmis gibi gözüküyor ancak hala olmasi gerekenden daha az performans ile calisiyor bence. Konusma sirasinda gurultu de bir tik iyilesmis.

Bu telefonun adam olmasi sanirim uzun surecek....

• Son güncelleme dediğiniz bugün mü çıktı bende gelmedi

• Bu telefonu birkaç aydır kullanıyorum. Kamerayı açınca direkt selfie modunda açılıyor ve kendi kendine peş peşe resim çekmeye başlıyor. Aldığımdan beri böyle. Peşpeşe çekim olayını her zaman yapmıyor tabi ama kamera hep selfie modunda açılıyor. Aynı şikayeti yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

Bu telefonu birkaç aydır kullanıyorum. Kamerayı açınca direkt selfie modunda açılıyor ve kendi kendine peş peşe resim çekmeye başlıyor. Aldığımdan beri böyle. Peşpeşe çekim olayını her zaman yapmıyor tabi ama kamera hep selfie modunda açılıyor. Aynı şikayeti yaşayan var mı?

var bende de öyle. pro camera yı açarsan direk arka kamera açılıyor.bir de 2 parmak işareti açıksa otomatik selfie çeker. onu kapat çekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipdiri

quote:

Bu telefonu birkaç aydır kullanıyorum. Kamerayı açınca direkt selfie modunda açılıyor ve kendi kendine peş peşe resim çekmeye başlıyor. Aldığımdan beri böyle. Peşpeşe çekim olayını her zaman yapmıyor tabi ama kamera hep selfie modunda açılıyor. Aynı şikayeti yaşayan var mı?

var bende de öyle. pro camera yı açarsan direk arka kamera açılıyor.bir de 2 parmak işareti açıksa otomatik selfie çeker. onu kapat çekmez.

Cvp icin tesekkur ederim. Evet prodan acinca normal calisiyor. El isareti bir kerede kapanmiyor, kamerayi her acista kapatmak lazim. Guncellemeyle cozulur umarim. Sirf bu yuzden biktim telefondan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dipdiri

quote:

Cvp icin tesekkur ederim. Evet prodan acinca normal calisiyor. El isareti bir kerede kapanmiyor, kamerayi her acista kapatmak lazim. Guncellemeyle cozulur umarim. Sirf bu yuzden biktim telefondan.

evet her defasında kapamak gerekiyor. başka kamera uygulaması denemek lazım.

• Arkadaslar,
    Ben telefonu alali 3 ay oldu. Allah icin ihtiyacimi cok rahat karsiliyor. Lakin simdi arkadaslar yazinca fark ettim. Benim kamera+ da 2 parmak isarereti on ve arka kamera icin yok. Varsa bu ozelligi nereden acabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: stat

Arkadaslar,
    Ben telefonu alali 3 ay oldu. Allah icin ihtiyacimi cok rahat karsiliyor. Lakin simdi arkadaslar yazinca fark ettim. Benim kamera+ da 2 parmak isarereti on ve arka kamera icin yok. Varsa bu ozelligi nereden acabilirim.

o özellik açık geliyor sanırım .. ben bir yerden açmadım. pro değilde normal kamera uygulamasını aç hemen sağda iki parmak işareti olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stat

Arkadaslar,

sadece ön kamera da var...

bu arada farklı kamera uygulamaları ile sorun çözülüyor.direk arka kamera açılıyor.cameraMX denedim fena değil..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

12 mb

başka bir forumda güncellemeden sonra yine aynı sorunlar birisinde okumuştum.o reset attıktan sonra düzelmiş.istiyorsan dene derim.ona gelence 12 mb miş.ayrıca son olarak
    bu telefon hakkında kısmında durum var orda seri numarası sizde 0123456789ABCDEF olarakmı geçior?

Evet aynen oyle yaziyor hocam. Doneyimmi fabrika ayarlarina

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.