Şimdi Ara

Türk Telekom TT175 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
26.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom grubu tarafından, Avea inTouch telefon serilerinden sonra sürpriz bir hamle ile kendi ismini taşıyan “Türk Telekom TT175″ lansmanı 30 Kasım 2015 tarihinde yapıldı.

Telefonun ayrıntılı incelemesi burada.

Türk Telekom, kuruluşunun 175. yılı sebebiyle modelin adını TT175 koyarak telefona anlamlı bir isim vermiş. TT175 operatör telefonları içerisinde bir ilki barındırıyor. TT175’in arka tarafında gelen parmak izi okuyucusu, onu operatör telefonları içerisinde ilk parmak izi okuyuculu telefon yapıyor.

Türk Telekom TT175 Fiyatı

Telefon 03 Aralık 2015 tarihi itibariyle Türk Telekom grubu satış noktaları ve AVEA bayilerinde satışa sunuldu. Telefonun tavsiye edilen satış fiyatı 899 TL. Yakın zamanda faturaya ek seçenekler ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla telefonu satın almak mümkün olacak.

TT175 Özellikler

Telefon ile ilgili, rom, tema, duvar kağıdı, sorunlar ve merak edilenleri bu konu başlığı altında tartışalım.

• Telefon 899 TL'lik fiyatına göre bence başarılı. Ama Türk Telekom yerine Avea markasıyla çıksaydı daha iyi olurdu, şahsen ben bu yüzden almam yoksa operatör telefonları içinde güzel bir seçenek gibi duruyor. Şuanda Youtube'da birkaç video bulabildim telefon hakkında fikri olmayanlar aşağıdaki videolardan az çok bir fikir yürüteceklerdir.

Ön İnceleme Videoları

İnceleme ve Karşılaştırma Videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaban Oğlu Şaban -- 6 Aralık 2015; 14:04:52 >

• Size katılıyorum marka olarak Türk Telekom olarak değil de Avea in Touch serisi olarak çıksa daha iyi olabilirdi. Model kodu 175. yıla özel TT175 konabilirdi.
  • Fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon xiaomi'nin yurtdışı fiyatı 600 tl'ye filan geliyor.
    Kalitesi iyi cihaz muhtemelen 899 tl'ye garantili haliyle alınabilir.

http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-MTK-X10-Octa-core-4G-Smartphone-p-1016743.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfweb -- 12 Aralık 2015; 1:02:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfweb

Telefon xiaomi'nin yurtdışı fiyatı 600 tl'ye filan geliyor.
    Kalitesi iyi cihaz muhtemelen 899 tl'ye garantili haliyle alınabilir.

http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-MTK-X10-Octa-core-4G-Smartphone-p-1016743.html

alakası yok.
    senin paylaştığın telefonda mediatek helio x10 işlemci var
    türk telekomun telefonu şu.
    http://m.gsmarena.com/zte_blade_x9-7761.php
    bunun mediatek işlemcili olanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Cihazların kasaları aynı garip bir şekilde. sadece ses çıkışları ve kamera çıkışları farklı.
  • lenovo vibe p1 ile bu cihaz arasında kaldım.
    p1 gerçekten iyi cihaz.
    ama türk telekom tt175 beni baya cezbetti.
    cihazın inceleme videoları fena değil.
    özellikle shiftdelete tolga cem in incelemesini bekliyorum.
    cihazı ben bizzat denedim özellikle cpu z ile işlemci davranışına baktım.
    bekleme anında 8 çekirdekten 5 i kesin stopped duruma geçiyor 7 çekirdek stopped duruma da geçiyor.tek çekirdek de 290mhz ye kadar düşüyor.
    bu şekilde bir işlemci kullanımı pil kullanımına müthiş katkı yapar.
    cihaz android 6 alacakmış android 6 daki doze özelliği ile de şarj olayı coşar.
    900TL lik fiyat çok cezbedici.
    lenovo fiyat düşürmeli bence.
    son tahlil de lenovo vibe p1 ve tt175 arasında kaldım ama aradaki 400 liralık fark çok düşündürüyor.

Bana kalırsa tt175 bu fiyata alınabilecek bir cihaz ki performans olarak p1den fazla farkıda olmaz yanı eğer fazla ağır oyun oynayan birisi değilseniz fazlasi ile memnun eder size (ağır oyunda oynatir tatmin edicek seviyede)

• quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Bana kalırsa tt175 bu fiyata alınabilecek bir cihaz ki performans olarak p1den fazla farkıda olmaz yanı eğer fazla ağır oyun oynayan birisi değilseniz fazlasi ile memnun eder size (ağır oyunda oynatir tatmin edicek seviyede)

oyunla falan hiç işim yok desem yeridir yaş 37 :)

Dorudur hocamda hiç belli olmuyor gecende 50 yaşına yakın bir dayı GTA san oynuyordu :)

• Letv s1 kopyası gibi

• Telefon özellikleri kısmında çipset karşısındaki seçenekte sondaki 3 ile 5 yer değiştirmeli. Yanlış bilgi içeriyor.

• Merak eden varsa ZTE V3'ün değişik bir modeli. Snapdragon 615'i daha ucuz olan MT6753 ile değiştirip aslı 155$'lık cihazı 900TL'den satıyorlar. Allah bereket versin.

Xiaomi Redmi Note 3 ve Letv 1s'den aylar önce çıkmış bir cihaz. Bu tasarım zaten HTC'den esinlenme.

Ekranına büyüklüğüne nazaran bayağı iri bir cihaz. iPhone 6 Plus'tan daha iri.
  • 900 TL edecek bir yanı yok.

• 900 tl iyi fiyat yurtdisi garantisiz 780 e felan geliyor bu dolar kurlarinda , garantili alinir bu telefon. Android 6 da alacak bence iyi bir secim bir telefona 2000 tl vermek istemeyenler icin

• quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

900 tl iyi fiyat yurtdisi garantisiz 780 e felan geliyor bu dolar kurlarinda , garantili alinir bu telefon. Android 6 da alacak bence iyi bir secim bir telefona 2000 tl vermek istemeyenler icin

yurtdışı dediğin fiyat snapdragon olandır. bu mtk lı cihaz, eşdeğer telefonları 150 160 dolar.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz ben onu gozden kacirmisim, esdegerinden biraz dusuk mtk rakibini koymuslar fiyati dusurmek icin. Mt 6572 daha iyi olurmus. Ama yinede uygun f/p telefonu bence.

Düzeltme : mt 6753 varmış telde açıklamalarda hata var. Bu işlemcide snap 615 kadar iyi tek farkı daha ucuz diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcatbad -- 13 Aralık 2015; 21:43:46 >
  • çok muallakta kaldım yaaaa.
    LENOVO Vibe P1 mi
    TT175 mi

asus zenfone 5 tecrübesinden sonra çıkarılamayan bataryaya da soğudum ama.
    valla arada kaldım
    biri bana iki cihazın kapsamlı karşılaştırmasını yapsa ne güzel olur.
  • Bence TT175 her türlü işini çok rahat görür. P1 ile arasında baya bi fiyat farkı var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.