Şimdi Ara

Türk Telekom TT175 ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
26.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

çok muallakta kaldım yaaaa.
    LENOVO Vibe P1 mi
    TT175 mi

asus zenfone 5 tecrübesinden sonra çıkarılamayan bataryaya da soğudum ama.
    valla arada kaldım
    biri bana iki cihazın kapsamlı karşılaştırmasını yapsa ne güzel olur.

Eski bir Lenovo p780 kullanıcısı olarak P1 eğer fiyat üzmiyecekse alınabilir diyorum. Lenovo sadece pil seviyesini yükseltmiyor yazılımıda ona göre geliştirmiş. Ben 5 günü görüyordum telefon hala kullanımda, ve hala 2 yıl sonunda bile 4-5 gün gidiyor. Ama tel biraz ağırdı diğerlerine göre, K3note'a geçince daha büyük olmasına rağmen çok hafif gelmişti.P1 de 189 gram ile ağır bir tel.

tt175 tam fiyat /performans telefonu olmuş, şarj dişinda P1den farkı yok, işlemcisi mtk da olsa snap615 in aynı seviyesinde. Ben babama aldırdım,ayrıca taksitli alma şansında var faturaya ek.

İşin özeti şarj önemliyse yanında powerbank, şarj aleti taşımıyım diyorsan P1. Nasıl olsa hergün şarja takarım ne olacak diyorsan TT175. Ama önce git ikisinide canlı gör bak incele.

• arkadaşlar peki içindeki avea uygulamaları silinebiliyormu?
  • Bu fiyata bu tasarım ve özellikler bence beklentinin üzerinde.
    Piyasadaki bir çok telefonda parmak izi okuma özelliği geldiği zaman çok olumlu tepkiler verilmişti. Şimdi ise Türk Telekom bunu bize çok uygun bir fiyata sunuyor. Özellikle bu özelliğe meraklı kullanıcılar içerisinde tercih konusu olabilir. Kasa tasarımı olarak benim gibi metal kasa seven kişilerde memnun kalacaktır.
    Ben fiyatına göre çok başarılı buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

arkadaşlar peki içindeki avea uygulamaları silinebiliyormu?

telekom ofisinde denedim silinebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar otg destegi ve miracast varmi bu cihazda yani tv ye goruntu aktarimi wifi uzerinden oluyormu deneyen varmi ve stabilmi bende p 1 ile tt 175 arasindayim.su ana kadar sadece sarj farki ve wifi ac farki var gibi p 1 ile hunlari deneyen varmi acaba saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap verebilecek yokmu arkadaslar

• quote:

quote:

teşekkürler.çünkü turkcell hatt kullanacağım için. heralde sorun olmaz internet mms ayarları otomatiktir tahminimce.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler.çünkü turkcell hatt kullanacağım için. heralde sorun olmaz internet mms ayarları otomatiktir tahminimce.

apn ve internet erişim noktası ayarlarınızı kendiniz de elle düenleyebilirsiniz.
  • Telefon pahalı . Işlemci düşük olmuş 1.3 işlemcimi olur . En az 1.7 olsaymiş güzel olurdu. Tek dezavantajı işlemci hızı....

• quote:

quote:

quote:

quote:

apn ve internet erişim noktası ayarlarınızı kendiniz de elle düenleyebilirsiniz.

o zaman bende gidip bi deneyeyim. ttnet üzerinden online başvuru yaptım ama hala aramadılar nedense

• meraklı bir soru

TT175’in arka tarafında gelen parmak izi okuyucusu, onu operatör telefonları içerisinde ilk parmak izi okuyuculu telefon yapıyor.

kim nasıl yapıyor ve niçin yapıyor ? yani ülkemizde bir telefon imalı varda bizim mi haberimiz yok ?

ayrıca parmak okucu özelliği ne kadar önemli ve bu işin güvenlik olarak rom içine konulan yazılımın performansı ne kadar başarılı ?

parmak okucuyu eklemeyi hangi amaç ve kullanıcı seviyesine göre düşünülerek eklendi ?

yukarda yazdığınız teknik değerler oldukça dikkat çekici tabiki 6735 işlemci değeri - performansı da oldukça dikkat çekici. snapdragon 615 ile kıyaslama yapmak bile hata olur bu tlf u....
    bu cihazda teknik bir sorun çıktığında teknik servise giden cihazlar için kullanıcı hatası olarak nitelendirme olasılığı % olarak ben %80 üstü olacağını düşünüyorum

kısacası... daha öncekiler ince idi şimdi daha kalın geldi... hazı yağlanın diyorlar

• Telefonda otg destegi varmi kullanici arkadaşlar
    Ayrica stabilite ve web perfonsi nasil
    Son olarak wifi cekim gucu ve hat cekim gucu nasil

• cihazın biraz piyasada yer etmesini beklemek gerek.
    servisini kim verecek be iyi bir servismi olacak yada android 6 alcak dediler bakalım alacak mı içindeki uygulamalara asus gibi güncelleme verecekmi gibi durumlar.

• Gençler biraz araştırın lütfen bilinçlenin. Buraya yazmak istemedim uzun uzun. Rica ediyorum şu makaleyi bir okuyun kendiniz karar verin.
    http://www.androidbrick.com/turkiyede-cep-telefonu-ranti-turk-telekom-basa-oynuyor/
  • Hat hangi sim kart seklinde acaba bilen biri yazabilir mi ?

• gkhn003 kullanıcısına yanıt
    kardesim hat nano sim şeklinde en kuçuk halde birde yanında hafıza kartı girişi var başka merak edilen şeyler olursa cevaplarım bu telefonu alalı 2 gun oldu.
  • arkadaşlar telefonu alalı 2 gün oldu genel izlenimlerimi paylaşayım fikir edinin..
    *telefonun tasarımı gayet şık basit ucuz durmuyor ( ha öyle çok matahta durmuyor ama fiyatına göre iyi)
    *ekran 401 ppi ve görüntüler çok parlak konrtası guzel ekran görünümü fiyatının üzerinde
    *parmak izi okuyucu harika çalışıyor hiç takılma yasamadım
    *arayüzü çok basit yapılmış birazs daha çekici olabilirdi ben beğenmedim.
    *şarjı harika gidiyor bir günlük kullanım sonunda %40 şarj vardı hala
    * kamera performansı idare eder çok aman aman değil çok kötü de değil ama ekran renkleri güzel
    *16 gb dahili hafızanın 10 gb kadarını kullanabılıyorsunuz sanırım aklınızda bulunsun.
    *hoparlör ses çıkışı yeterli ama bas performansı kötü
    *kulaklık şekil olarak şık ama ses çıkış kalitesini beğenmedim ben
    *menü geçişi , uygulama açılıs ,kapanışı seri takılma yasamıyorsun
    *saglam bir oyun yuklemedım henuz oyun performansı hakkında bilgim yok
    aklıma gelenler bunlar ilerleyen günlerde daha detaylı paylasımlar yaparız..

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

kardesim hat nano sim şeklinde en kuçuk halde birde yanında hafıza kartı girişi var başka merak edilen şeyler olursa cevaplarım bu telefonu alalı 2 gun oldu.

Ilginiz icin tesekkurler hocam gule gule kullanin

• bu fiyata fhd ve parmak izi okuyucusu olan telefon yok. batarya ve fhd de ekranın takıla takıla gitme meselesi var mı yok mu? incelemek lazım.

telefon çok iri. ve köşeleri de çok oval değil. alacak olanlar buna dikkat etmeli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.