Şimdi Ara

Türk Telekom TT175 ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
393
Cevap
8
Favori
26.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranda takilma yok hocam ekran koseli olusu sonynin koselerinden hic farki yok agir diyenler olmustu alakasi yok. Ekrani biraz daha parlak olabilir demisti shiftdelete de bi editor ekrani bana fazla parlak bile geldi. On kamera muhtesem ben bayildim.bu fiyata kaliteli bi telefon. Tek eksisi arkasinda yazan koca ucuz puntolarla yazilmis turk telekom yazisi bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslanOzZzY

Ekranda takilma yok hocam ekran koseli olusu sonynin koselerinden hic farki yok agir diyenler olmustu alakasi yok. Ekrani biraz daha parlak olabilir demisti shiftdelete de bi editor ekrani bana fazla parlak bile geldi. On kamera muhtesem ben bayildim.bu fiyata kaliteli bi telefon. Tek eksisi arkasinda yazan koca ucuz puntolarla yazilmis turk telekom yazisi bence :)

Bazı test videolarını inceledim. Arka kamera pek iyi değil sanırsam. Gidip incelemedim. İlk fırsatta bakacağım.

Kamera açıkken özellikle floransa altında ya da az ışık olan yerde telefonu sağa sola oynatırsanız görüntü izli bir şekilde ekranda görünüyor. Bu iz biraz fazla gibi.

• cLk kullanıcısına yanıt
    tabiki inceleyın kendinize göre yeterli mi değil mi kararını siz vereceksınız sonucta. ben gm discoveryiden gectigim icin bana iyi bile geldi kamera ama arka kamera performansı ortalama diyebilirim pro modunun pek bi epsrisi yok ama kamera icerisinde farklı modlar mevcut keşfetikçe hosunuza gider. bir lg g4 beklemeyin g3 te beklemeyin ama g2nin üstü
  • Bazen çağrı geldiğinde ekran uyanmıyor. Kimin aradğını göremiyor ve cevaplayamıyorum.
    Parmak izi okuyucu stabil değil.
    Sesi müzik dinlerken berbat oğlu berbat.
    Canımı sıkan yönleri bunlar. Güncelleme kesinlikle şart. Tabi güncelleme ile düzelirmi bilemiyorum.

• hzktny H kullanıcısına yanıt
    cagrı geldıgınde ekran uyanmamayı yasamadım hıc. parmak ızı okuyucu konusunda haklısın daha zor algıyor. seste bir dengesizlik var ses yuksek cıkıyor fakat bas tiz dengesi cok kötü. 6.0 dan once herhangı bır guncelleme gelır mı acaba bılmıyorum ama gelse iyi olur.
  • telefona kılıf alan var mı varsa nerden ne şekilde bir kılıf aldınız arkadaşlar.
  • Bu telefonu kullananlar acil baksın arka kamerayı kullanacağımız bir uygulama açtığımızda kameradan ufak bir ses geliyor sizdede oldumu ve tam sarjdan sonra %100 ikn % 92 %95 e hızlı bir düşüş yaşanıyor 30 dk falan ekran kapalıyken buna benzer durumlarla karşılaşan oldumu acil yardım
  • aferinsherlock A kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı kullanan birisi değilim ama şöyle diyim kameradan gelen ses çoğu cihazda oluyor sensör çıkarıyor bu sesi pil düşmesi ise ona bir şey diyemem bataryasında bir sıkıntı olabilir veya yazılımsalda olabilir

Bu arada hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Anladım kalibrasyon yapacağım umarım düzelir teşekkür ederim
  • Galaxy S4 vardı şarj yuvası yandı mecbur yeni telefon almak zorunda kaldım aslında memnundum telefonumdan. Bugüne kadar hep amiral gemileri kullandım galaxy ilk çıktığında aldım ondan sonra galaxy s2 galaxy note 2 derken en son s4 aldım ve birdaha da pahalı telefon almayacağım dedim kendi kendime ve bu sözümü de gerçekleştirmiş bulunuyorum. çünkü artık yaştan mıdır nedir ilgi duymuyorum pahalı telefonlara. TT175'i 3 gün önce türk telekom'da çalışan bir arkadaştan 800 lira peşine aldım ve izlenimlerim. şunlar. Bu arada izlenimlerde çıtayı yüksek tutuyorum çünkü karşılaştırmayı Galaxy S4, Galaxy S6 Edge ile yapacağım (Hanımda Galaxy s6 Edge var)

artıları:
    - telefonun arayüzü gayet akıcı 3 gündür herhangi bir donma, takılma gibi birşeyle karşılaşmadım. S4'te lag mevcuttu. S6'da zaten öyle bir şey yok :)
    - Sanırım işlemci ile alakalı uygulamalar gayet akıcı ve hızlı bir şekilde açılıyor herhangi ramdan kaynaklı bir şişme söz konusu değil. Şimdiden telefona ekstradan 25 uygulama kurmuş bulunmaktayım. Buna rağmen hala akıcı. S4'te takılmalar oluyordu. Beni çok çıldırttığı olmuştur. S6 zaten canavar herhangi bir şey demiyorum.
    -Telefonun wirelessi muazzam iyi çekiyor. benim evde modem evin bir ucunda. yatak odası en uzak nokta modeme. orada S4 bir kademe zar zor çekerken TT175 dört çubuk hatta full çekiyor. Acaba fake mi diye düşündüm ama speedtestte 1,5mbps hız gördüm. adsl bağlantım 16 mbit bu arada. Açıkçası S6'dan bile daha iyi bu konuda s6 iki üç kademe çekiyor bu uzaklıktan.
    - Şu ana kadar sadece iki oyun kurdum Dominations ve Real Racing 3. İkiside akıcı bir şekilde çalışıyor. S4'te ve S6'da da bu oyunlar akıcı.
    - İnternet sitelerinde gezinmek büyük ekranda son derece keyifli. Gayet akıcı açılıyor siteler. S4'te bu kadar akıcı değildi mesela sitesine göre değişiyordu.
    - Bazı forumlarda ve incelemelerde parmak izi okuyucusu kötü denmiş. Valla neye göre kötü bilemiyorum ama ben parmağımı koyunca şak diye açılıyor ekran bana göre gayet iyi. S4te zaten yok parmak okuyucu s6'nın ki belki biraz daha iyi olabilir. parmak izi okuyucusu bence önde daha iyi.

eksileri
    - hoparlörden gelen ses gerçekten kötü ama bir yerde okuduğuma göre güncelleme ile bu sorunu çözeceklermiş. (umarım)
    - öndeki tuşların ışıkları çok az yanıyor. gerçi cihazı almadan önce incelemelerde öyle bir anlattılar ki sanki hiç görünmüyormuş gibi. o kadar değil görünüyor yinede ama ışık biraz daha parlak olsaymış iyi olurmuş.
    - arkadaki hayvan gibi TÜRK TELEKOM logosu.

kamera konusunda gelecek olursak. şu ana kadar sadece bir tane fotoğraf çektim. eşim evdeki bir kartvizitin üstünde yazan numarayı istedi. komple kartviziti çekip attım whatsapptan. fotoğraf bence gayet netti. kağıttaki tırtıklara kadar belli oluyordu. Gece performansı denemedim ama.onu bilemiyorum Gerçi benim için mühim değil fotoğraf çekeceksem profesyonel fotoğraf makinamı kullanıyorum zaten. selfie çeksin yeter benim için:)

neyse lafı uzattım. Bence bazı yerlerde denildiği gibi gerçek anlamda f/p telefonu. ben şahsen bir sıkıntısını görmedim. Eğer hava atma veya marka takıntınız yoksa yada çok para vermek istemiyorsanız gayet güzel telefon. Sorularınız olursa cevaplarım. saygılarımla.

• serocan39 S kullanıcısına yanıt
    N11.com'da cenkuonline satıcısında baya bir ürün var TT175 için. Ben şeffaf silikon kılıf aldım. Yanında temperlı cam koruyucu, cam filmi ve dokunmatik kalem gönderiyor hediye olarak.
  • maniactolga kullanıcısına yanıt
    http://www.aliexpress.com/item/For-ZTE-v3-V5-Pro-Mighty-3-N939St-5-5-Luxury-Ultra-Thin-PC-Back-Cover/32433651642.html linkteki kılıflardan bir tane aldım kendime, türkiyedeki kılıflar çok kötü şu an için.
  • arkdaşlar sizlere google play 50 lira hediyesi geldi mi Avea nın, alan varsa nasıl aldığını yazabilir mi?
  • Playstore 50 tl hediyesi için cihazı 31 aralığa kadar almış olmak gerekiyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: aferinsherlock

Playstore 50 tl hediyesi için cihazı 31 aralığa kadar almış olmak gerekiyormuş

31 Aralıktan önce alıdım zaten de hiç bir bilgi yok, ne şekilde kullanılacağına dair bu 50 liralık hediyenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

N11.com'da cenkuonline satıcısında baya bir ürün var TT175 için. Ben şeffaf silikon kılıf aldım. Yanında temperlı cam koruyucu, cam filmi ve dokunmatik kalem gönderiyor hediye olarak.

hocam nasıl cıktı o urunler ? bende onlardan almayı dusunuyorum ama kılıf vb seyler cok kotu cıkıyor ınternetten sıparıslerde fıkır verebılır mısınız ?
  • maniactolga kullanıcısına yanıt
    hocam bu arada tesekkur ederız detaylı ıncelemenız için. birtek parmak izinde katılmıyorum size bende de ilk 1 haftada hiç sorun yoktu sonra ufak tefek algılamamaya zor açmaya falan başladı durup dururken anlamadım bende kaldırdım şimdilik parmak okuyucusuz kullanıyorum :D

birde size ekleme yapmak istiyorum ;
    - cuma gunu telefonu calıstıgım okulda unuttum geri dönüp almadım, pazartesi sabah geldiğimde okula şarjı bitmiştir muhtemelen diye şarj aletini yanımda getirmiştim. telefona baktığımda %55 şarjı vardı şoke oldum 3 günde 3g açık halde bu şekilde buldum. bekleme süresi gerçekten cok cok iyi arkadaslar.
    - oyunlarda cok iyi performans aldım arkadaslar mortal kombat x harika , modern kombat harika , sniper fury harika , asphalt nitro muhteşem ,
    sadece fifa 16 da ara ara takılmalar yaşıyorum o da cok cok mühim bir durum değil.

hocama katılıyorum arkadaki kocaman turk telekom logosu da değil bildigin adamlar ucuz puntolarla yazmıslar. onu da bır kılıfla hallederız dıye dusunuyorum

• Idare eder

• serocan39 S kullanıcısına yanıt
    50 tl zaten tek seferde geçerli direk bir oyun al 20tl lik falan hediye diye mesaj gelmezse alımı iptal edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: aferinsherlock

50 tl zaten tek seferde geçerli direk bir oyun al 20tl lik falan hediye diye mesaj gelmezse alımı iptal edersin

60 liralık navigasyon alsam mesela 50 lirasını Avea dan 10 lirasını benden keser mi sizce, sorunun cevabını bilen başka arkadaşlarda varsa cevap verirlerse memnun olurum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.