Şimdi Ara

Turknet'ten Turk Telekom'a geçiş hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 yıldır Turknet müşterisiyim. Bu son yaptığı zam ile ev telefonu + internet 150 lira oldu. Altyapı olmadığı için ADSL kullanıyorum. Yani 12-13mb hız zar zor görüyor. O hıza o parayı vermek istemediğim için turk Telekom'a geçmek istedim. Ev telefonu + internet 110 lira gibi bir tutar çıkıyor.

Ancak turknet beni yapa'ya aldığı için devre numarası 88 yerine 100 ile başlıyor. Türk Telekom müşteri hizmetleri ısrarla 88 ile başladığını söylüyor. Turk Telekom müdürlüğüne gidin dedi. Müdürlüğe de gitmek, uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Asıl sorum şu: Ev telefonu numaram değişmeden nasıl Turk Telekom'a geri dönüş yaparım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef Türknet yapadan iptal etmeden Türktelekoma geçiş yapamazsınız. Telefonu türknetin serbest bırakması lazım. 100 numara türknete özel. Yapa o yüzen sıkıntı. Mevcut hattınızı yapadan çıkarmak için türknete yazın. Vae hizmet talep edin. Yinede telefon numaranız değişecek derlerse çok uğraştırıyorlar. Türknette telefon numaralarını boşa çıkarmadığından forumda yakınanlar oldu. Yapa bu yüzden biraz sıkıntılı.

• Teşekkürler bayramdan sonra gitmeye karar verdim. Kesin cumaya kadar halledemezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.