Şimdi Ara

Millenicom'dan Türk Telekom'a geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Millenicom'un 100 mbps paketine üyeyim. Altyapım 81 mbps'e kadar destekliyor. Gündüzleri 30-40 mbps alsam da akşamları 0.89 mbps alıyorum :/ Sorunun altyapımda değil Millenicom'da olduğunu düşünüyorum. Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Hız düzelir mi, ne dersiniz? Ve geçiş işlemleri nasıl oluyor, ne kadar sürüyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Valla hocam ben netgalaksi diye bir firmadaydim. 35 mbps paketindeydim. Ilk 1 ay 25 ile 35 mbps arasi kullandim ama aksamlari 5 ile 20 arasinda geziyordu. Sonra iyice cuvalladi 2 ile 15 mbps arasinda gezinmeye basladi 24 saat boyunca. Bir cok kez ariza kaydi actim ama duzelen bir sey olmadi. Sonra iptal edip Turk Telekoma gectim 35 mbps pakete. Gunun her saati 33 mbps hiz aliyorum. Dalgalanma vs hic olmuyor. Telekom al sat yapan fitmalara en eski portlari veriyormus o yuzdende rezil bir hizmet aliyorsun. Telekoma gecersen istedigin hizi alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ ol hocam. Ben de geçeceğim yakında. Parasını bile düşünmüyorum artık 300 deseler 300 veririm. Gına geldi. 0.89 mbps ne ya?

• suyasuy00 S kullanıcısına yanıt
    Banada gina gelmisti hocam. Ha bugun duzelir ha yarin duzelir dedikce 1 mbps lere kadar dustuk. Hatta anlik gidiyordu tekrar geliyordu. Youtube da 240p izleyebiliyordum videolari. Neyse gectim Telekoma 106 TL veriyorum ama hem hizda hem pingde sorun yasamiyorum. Bir de ariza oldugunda en azindan karsimda muhatap bulabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktik basit işte. Bu firmalara fiyatı yüzünden geçen firmalara en kötü deneyimi yaşattırıyorlar ki kendilerine daha fahiş fiyata gelsinler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.