fiber kullandığım için fark etmiyor ucundaki cihaz değişim olursa biter benim iş fiber olmayan düşünsün. |
Türk Telekom'un artık eşit hız vermesi lazım... Neden mi? (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Benim altyapıda Türk Telekom FTTH fiber. Ama paketim 100 Mbps.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000 mbps geçin size zorla 100 mbps satdılar ?
-
Fiyatları yüksek.
ucuz ne var ki ?
-
Netservices 100 Mbps.
-
Kotasız için de müthiş bir altyapı lazım. Vodafone kapatmadan önce sınırsız mobil internet almıştım evde altyapı olmadığı için ayda minimum 500-600GB kullanıyorduk. Geçenlerde eve altyapı gelmesi ile onu kullanmayı bıraktık. Yıllardır saate göre 30-80Mbps civarları veren şebeke o hattı kullanmayı bıraktığımızdan beri 100Mbps nin altına düşmüyor. Bana verdikleri o hattı buradaki 5 kişiye daha verseler buradaki istasyon çöker mesela 😂
Bana kalırsa adil kullanım kotası uygulaması mobil için çok mantıklı şuan, avrupada vs de çoğu operatör böyle sınırsız tarife satıyor ama yasal düzenlemede bu uygulamayı sadece sabit internet için yasaklamadıkları için kullanamıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X