Şimdi Ara

Türk Telekom’un mobil baz istasyonu atağı sürüyor (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    Türk Telekom, 8 ili bünyesinde barındıran Adana Bölge Müdürlüğü’nde 2000’inci mobil sahasını hizmete açtı. 4.5G kapsaması bölge genelinde yüzde 95’ye yükseldi.Yüksek teknoloji alanındaki yatırımlarına devam eden Türk Telekom, Türkiye’nin güneyindeki 8 ilin bağlı olduğu Adana Bölge Müdürlüğü bünyesindeki 2000’inci mobil sahasını hizmete açtı. Türk Telekom Adana Bölge Müdürlüğü; Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye, Niğde ve Kilis illerini kapsıyor.
    4.5G kapsaması bölge genelinde yüzde 95’ye yükseldiTürk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi: “Millî sorumluluk bilinciyle Türkiye’nin dört bir yanına yatırımlarımızı artırdık. Bu çerçevede ülkemizin güneyinde bu yıl 104 adet yeni saha açarak mobil baz istasyonu sayımızı 2000’e çıkardık. Bu yatırımlarla bölge mobil şebekemizde 2G’de yüzde 99, 3G’de yüzde 97 ve 4.5G’de yüzde 95 nüfus kapsaması sağladık. Bölgede yaşayanlar artık çok daha konforlu bir iletişim kurabilecekler.”

https://medya.turktelekom.com.tr/turk-telekomun-mobil-baz-istasyonu-atagi-suruyor//

• guzel haber
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    O bölgede olan kullanıcılar yorum yazsa keşke iyi olurdu hocam.
  • Tt nin herseyi yalan bizim koy merkeze 8 km uzakta 3g daha 1 yil önce aktif etti 4g ne zaman gelir kim bilir. ayni lokasyonda vodafon turkcell kapişiyor hiz konusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astanca111 A kullanıcısına yanıt
    https://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr/

Mobil i seçerek bakabilir misiniz adresinize?
  • Burada bir köyde Turkcell baz istasyonu sinyal kesmişti. Yerine de iki tane mobil istasyon bakıyor. Şehrin iki tarafına koymuş Turkcell istasyonları. Sonra TT santraline yakın bir tane daha mobil istasyon farkettim ki o da büyük ihtimalle TT. Ancak o noktadan mahallenin ne kadarını kapsayabiliyor bilmem. Diğer istasyonu da görme fırsatım olmadı daha.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    varsa onlarda yazabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Biliyorsunuz malum eskiden hiç yatırım yapilmadi
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Tt 1 baz istasyonu yetersiz kalabiliyor

Kapsama haritasindan baktim 4g falan filan dedi modemden taradim 4g aktif olmus enterasan bende şok oldum acaba hangi band veriyor. Hat yok bakamiyorum daha 1 hafta önce taramiştim 4g si yoktu.

Türk Telekom’un mobil baz istasyonu atağı sürüyor (sektörel)

Ah eskiler ah ben 5 yil tt kullandim sirf bölgemde iyi çekiyor diye ama mallik etmişim , çekimde sorun yok ama 2g 3g di. Ayni lokasyonda vodafone 3 yıldir turkcell 1 yildir 4g yayini veryomus ama teknik bilgi olmayinca herseyi sonradan arastirip ogrenince dana gözünu acmis oldu :)

• sis651 kullanıcısına yanıt

Abi çok teşekkür ederim yorumun için. Türk Telekom’un mobil baz istasyonu atağı sürüyor (sektörel) 

Aynen hocam çok iyi olur. Türk Telekom’un mobil baz istasyonu atağı sürüyor (sektörel) 

Hocam bu konu vesilesi ile öğrenmiş oldunuz. Türk Telekom’un mobil baz istasyonu atağı sürüyor (sektörel) 

Şimdi meraklandim hangi band ile yayin yaptigini ve hizini daha felaket oldu benim için yeni hat almayi dusunuyorum bunun icin Türk Telekom’un mobil baz istasyonu atağı sürüyor (sektörel) 

Hocam Bimcell var.
  • Bimcell ile tt nin hiz degerleri aynimi yoksa önceliklendirme varmi hocam tt kendine ait.

Herkes yok diyor ama bana varmış gibi geliyor, bi tık yavaş oluyor bimcell sanki
  • merkezde iyi çekiyor,, ama yollarda çöp ana arterlerde bile sorun var şehirler arası yollarda,vodafone bu yüzden bir tık daha iyi

Bir fark olduğunu sanmıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.