https://medya.turktelekom.com.tr/turk-telekomun-mobil-baz-istasyonu-atagi-suruyor// |
Türk Telekom’un mobil baz istasyonu atağı sürüyor (sektörel)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
guzel haber -
O bölgede olan kullanıcılar yorum yazsa keşke iyi olurdu hocam. -
Tt nin herseyi yalan bizim koy merkeze 8 km uzakta 3g daha 1 yil önce aktif etti 4g ne zaman gelir kim bilir. ayni lokasyonda vodafon turkcell kapişiyor hiz konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr/
Mobil i seçerek bakabilir misiniz adresinize? -
Burada bir köyde Turkcell baz istasyonu sinyal kesmişti. Yerine de iki tane mobil istasyon bakıyor. Şehrin iki tarafına koymuş Turkcell istasyonları. Sonra TT santraline yakın bir tane daha mobil istasyon farkettim ki o da büyük ihtimalle TT. Ancak o noktadan mahallenin ne kadarını kapsayabiliyor bilmem. Diğer istasyonu da görme fırsatım olmadı daha.
-
varsa onlarda yazabilir -
Biliyorsunuz malum eskiden hiç yatırım yapilmadi -
Tt 1 baz istasyonu yetersiz kalabiliyor -
-
Ah eskiler ah ben 5 yil tt kullandim sirf bölgemde iyi çekiyor diye ama mallik etmişim , çekimde sorun yok ama 2g 3g di. Ayni lokasyonda vodafone 3 yıldir turkcell 1 yildir 4g yayini veryomus ama teknik bilgi olmayinca herseyi sonradan arastirip ogrenince dana gözünu acmis oldu :)
Abi çok teşekkür ederim yorumun için.
-
Aynen hocam çok iyi olur.
-
Hocam bu konu vesilesi ile öğrenmiş oldunuz.
-
Şimdi meraklandim hangi band ile yayin yaptigini ve hizini daha felaket oldu benim için yeni hat almayi dusunuyorum bunun icin
Hocam Bimcell var. -
Bimcell ile tt nin hiz degerleri aynimi yoksa önceliklendirme varmi hocam tt kendine ait.
Herkes yok diyor ama bana varmış gibi geliyor, bi tık yavaş oluyor bimcell sanki -
merkezde iyi çekiyor,, ama yollarda çöp ana arterlerde bile sorun var şehirler arası yollarda,vodafone bu yüzden bir tık daha iyi
Bir fark olduğunu sanmıyorum.
Benzer içerikler
- 444 lü numara nasıl alınır
- 0555 555 1500
- sınırsız mobil internet
- aradığınız numara kullanılmamaktadır ne demek
- türk telekom"dan bimcell"e numara taşıma
- wifi araması nedir
- gizli numaradan arama
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X